Asta e: https://t.me/ps5stockbotRO. A trimis mesaj la 15:55:29.
@andreics96 ti-am scos poza pentru ca avea date personale.
Printable View
Asta e: https://t.me/ps5stockbotRO. A trimis mesaj la 15:55:29.
@andreics96 ti-am scos poza pentru ca avea date personale.
Am primit pe telegram notificare PS5 STOCK UPDATES puteam sa mai iau una,dar eu nu sunt scalper sa iau si sa vand la pret dublu,im cer scuze daca am incalcat ceva regulament pe aici era doar un info,sper sa reusiti toti de aici sa o luati,sa stiti ca merita agitatia pentru consola merge foarte bine grafica super foarte silentioasa, bafta multa la cumparare.cu stima
Dacă prinde cineva vreo consola cu disc, si se gândește sa renunțe, va rog sa îmi dați mesaj, doresc sa fac cadou unui prieten.
Mulțumesc!
// cei care aveți posibilitatea sa luați mai multe și nu faceți bișniță cu ele, cred ca ați face un mare bine comunității dacă le-ați lua și le-ați împarți aici. Cu siguranța o sa aveți un Bonus. :)
Atunci nu prinzi. Stocul a disparut in 5 secunde. Imediat cum a dat notificare Distill poti sa presupui ca ai 3-4 secunde inainte sa fie stoc epuizat in functie de cand face el refresh pe segmentul paginii. Eu am stat azi si chiar AM SCRIS PE FORUM dar a disparut postarea ca banuiam ca azi o sa fie stoc.
Și eu tot cu ajutorul grupului de telegram am prins. Intrati acolo și pe grupul de discord, băiatul care a făcut bot-ul este super ok, pentru o sumă modica, primiti pe lângă notificarea telegram și un telefon in momentul in care apare stoc. Așa este imposibil să nu auzi că este stoc. Eu așa am reușit.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am sunat la ei, mi-au confirmat ca e ok și produsul e rezervat, acum sper ca asa e
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Mai tare ma enervez pe grupul asta...:) mereu vad si citesc ca a fost, a fost , a fost, niciodata nu prind...cam cat a durat stocul? Daca a durat 5-10 sec..
N-ai bre sansa sa prinzi daca esti om normal cu treaba ce nu implica statul non-stop la pc. eu am primit de la tombola altex si m am uitat de curiozitate daca as mai prinde si niciodata nu am fost nici macar pe aproape :)) iar eu chiar stau destul de mult la pc. probabil o sa tot scada preturile destul de repede (daca o tin cu stocurile tot asa, pana in vara ar trebui sa nu coste mai mult de 3000 lei si deja la banii aia nu si mai bat capul nici scalperii)
Uite ca eu am prins și nu stau non stop la PC. Am auzit notificarea de la Telegram, am scos telefonul din buzunar, am deschis link-ul, adaugat in cos, next, next, plată, done.
Nu totii au acelasi noroc.
Salut! Am fost sunat de cei de la Altex Romania si am confirmat consola cu prioritatea 888, la digital, am testat-o doua saptamani si prefer sa raman la xbox series s, daca doreste cineva sa cumpere consola pm. Pace!
In 45 de minute probabil era deja cineva la el la usa, avea nevoie pentru o ruda urgent. :))
Salut, este cineva care vrea sa schimbe varianta digitala cu varianta cu disk? Doar daca este sigilata si cumparata de la Emag.
---------- Post added 30-03-2021 at 19:22 ----------
Salut, cei care ați comandat ieri la eMag, a primit cineva consola azi? Eu trebuia să o primesc astăzi dar nu a ajuns....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma asteptam ca astazi sa bage digital pe emag, dupa cum s-a mai intamplat săptămânile trecute.(o zi digital, o zi disc) Evident, cand mi-am facut timp sa urmăresc, n-au bagat nimic..