Eu astazi am primit notificare ca se livreaza maine, mi-au trimis si awb-ul.
Printable View
Eu am primit-o ieri pe 30, a venit prin sameday24.
Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
Mda, mie mai mult că sigur îmi anulează comanda idioții. Am sunat acum la ei și habar nu au ce se întâmplă cu comanda, o să mă sune după ce se lămuresc cu depozitul.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daca ai factura generata cand intri pe comanda nu o sa ti-o anuleze nimeni. In schimb, daca nu ai, e cam dusa comanda
Depinde, chiar daca nu are inca factura generata, mai exista si varianta sa ii fie onorata comanda cand mai intra data viitoare pe stoc.
cel mai probabil, cu acordul tau probabil, in caz de intr-adevar au gresit ei numarul stocului, o sa-ti rezerva una data viitore. Totusi daca ti s-a confirmata plata si daca ti s-a emis factura eu zic ca ar trebui sa o primesti. Mie astazi ar trebui sa-mi ajunga, am verificat pe site-ul celor de la FAN si vad ca e pe drum.
S-a rezolvat, a venit :).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am prins și eu o bucata acuma!!
Si eu am prins cu disc la emag!
Am priiiiiiiiiiiiiiiiiins DOMANE AJUTA
Noi astia care vrem Digital jucam pe hard mode. E efectiv oribil stock-ul pentru Digital.
Inca tremur :)
mirific, am apucat sa ajung la pagina cu adresa si metoda si plata si aia a fost..a disparut
Si la mine a durat foarte mult, mi-a cerut sa pun parola nou la card, am zis ca sparg telefonul de nu prind.
La mine Emag mi a cerut parola chiar daca eram logat, am si gresit parola de la BCR
Eu mi-am gresit parola o data la card =)) imi tremurau mainile
Si eu la fel =))