mai exista comenzi cu statusul “comanda confirmata integral” vs. “precomanda confirmata integral” printre cei care au dat bani azi pe o consola de la altex? eu am statusul cu precomanda, un amic care a luat ceva mai repede are statusul cu “comanda”.
Printable View
mai exista comenzi cu statusul “comanda confirmata integral” vs. “precomanda confirmata integral” printre cei care au dat bani azi pe o consola de la altex? eu am statusul cu precomanda, un amic care a luat ceva mai repede are statusul cu “comanda”.
Corect pe dracu. Corect era sa imi apară mare si clar ca plătesc o ȘANSĂ sa cumpăr inainte sa achit comanda. Corect era sa scrie in titlul produsului ca e tombolă. 2500 in România e o suma destul de mare incat sa nu merite sa ti-o blochezi pt asta.
Eu ce sa mai zic ca am blocat 5000? Si mai si scrie ca doar o dată te poți înscrie pt o consolă. Deci e fix pix ca le-am dat banii.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
plata comanda imi apare si mie
Si pentru cei care mai spuneti ca e corect imaginati-va ca de maine orice comanda pe care o faceti online se transformă în tombolă dupa ce platiti. Ba si la magazin sa fie la fel, după ce va i-a vânzătoarea banii sa iti zică că te striga ea daca ai castigat tombola la pâine.
Nici mie nu mi se pare corect absolut deloc. Stiu, unii iau in deradere ca am mentionat ANPC (precum au facut-o si altii). Dar sincer, ma simt inselat. M-am bucurat enorm, am crezut ca am reusit sa cumpar consola. 5 minute mai tarziu, citind pe forum, dezamagirea mea a fost enorma.
Da, probabil ANPC nu poate face nimic, eu doar o sa imi recuperez banii blocati si aia e. Dar mie nu mi se pare corect, legal, ceea ce au facut ei aici.
Si da, inteleg ce a vrut sa faca Altex, nici eu nu sunt de acord cu samsarii care vand la suprapret pe olx, dar informatia trebuia transmisa. Nu ca dam un bani sa particip la o tombola cand apas Cumpara.
ai dreptate ce spui , dar pana la urma nu te-a obligat nimei sa o comanzi si sa participi la tombola. Daca avem noroc bine daca nu aste e viata nu se termina aici.
Noi am comandat un produs, nu intrare la tombola. Pe langa asta, in primele 5 minute nu a fost nicio informatie despre tombola. Deci despre ce vorbim?
Hai sa ne strangem mai multi si sa incercam sa facem ceva, macar sa ne primi drepturile.
scuza-ma atunci. am crezut ca stiati deja de tombola. Atunci va dau perfecta dreptate si nu a fost corect cum au procedat , dar poate o sa ia in calcul faptul ca voi ati comandat inainte de a se anunta tombola si o sa fiti cumva o prioritate pentru ei
eu am primit 3 mailuri de la ei
Salutare. E cineva pe aici care a reusit sa prinda stoc la Orange? Voi aveti vreun estimat de livrare?
Haha, a inceput lumea sa le lasa recenzii de o stea si sa se planga in comentarii, iar Altex le sterge :)) =D>
si niciunul in care e mentionata tombola?
cu statusul “precomanda confirmata” mai sunt oare?
Buna,...
Multumim pentru alegerea ta! In curs de 5 zile lucratoare dorim sa livram comanda ta. Am verificat in baza de date si aceasta a intrat in procesare deja, urmand ca in momentul in care aceasta va fi preluata de curier, sa primesti notificare. Amanunte despre AWB vor fi disponibile doar atunci cand comanda ta va fi preluata de firma de curierat. Nu avem posibilitatea sa verificam noi detalii, insa colegii de la Serviciul Clienti, in urma apelului tau la numarul 300 (gratuit, din reteaua noastra) sau 0374300300 (tarif normal din orice retea), iti vor putea furniza date despre AWB. Te-am mai putea ajuta si cu alte informatii, te rugam frumos?
Ioana - Orange Facebook Team