Pe emag apare indisponibil si nici pretul..nu mai scrie fara stoc
Printable View
Pe emag apare indisponibil si nici pretul..nu mai scrie fara stoc
In teorie asa apare la toata lumea care a comandat, dar cred c-o sa mai sun astazi o data sa vad daca cumva se mai schimba situatia, oricum ieri a tinut-o ca livrarea se face in 6-7 zile lucratoare maxim sau ceva de genul, nici vorba sa zica ca vine pe weekend sau luni sau ma rog :))
Nu vreti sa mutati discutia pe chat?? Pe prima pagina?
Le-am dat si mesaj pe facebook, ca mai apoi sa imi raspunda cu un "facem tot posibilul sa livram cat de repede putem". Nici macar nu imi mai bat capul. Daca ma insela nevasta si aflam si ca nu e al meu copilul de fapt, tot nu ma simteam atat de gol sufleteste. "Multumesc" Emag pentru tot, pentru ca am 3 jocuri care stau deja de o saptamana prin raft si aparent o sa mai stea cel putin inca una la cum decurg lucrurile. Nu aveam probleme daca se intampla ca prin alte tari sa fii anuntat inainte cu un mail ca nu o sa iti soseasca consola in data respectiva, dar nici de atata lucru nu au fost capabili si nu au avut chef, sa compuna un mail sa le spuna si prostilor astora de noi care asteapta cu ardoare consola ca vine, dar mai tarziu. O "minunatie" de magazin.
Am mai vorbit o data cu cei de la orange. In cazul meu s-a creat un awb aseara la 22:20, dar fan courier nu a preluat coletul pana acum (mi-au spus cei de la Fan Courier). Daca se ridica astazi coletul de cei de la Fan, exista posibilitatea sa merg la depozit sa ridic personal incepand de maine. E posibil ca daca nu ati primit consola si aveti status "aprobata" sa fiti in aceeasi situatie cu mine.
Da...cel putin 5 oferte dintre cele luate ieri dimineata de la Orange erau pe OLX vandute de bisnitari cu 5000 lei..unele cu 6500 lei ca...de ce nu.
Ca sa nu mai zic de toate celelalte anunturi cu PS5-uri cumparate de pe Altex, Mediagalaxy...etc.
Intre timp unii care chiar vroiau sa joace, sa aiba o experienta impreuna cu alti oameni din comunitate dau refresh degeaba pe toate site-urile.
Sincer eu unul ma resemnez de tot in curand, in aprilie cand o suplimenta Sony stocul daca or avea chef si cand inceteaza sa isi mai bata joc de oameni, oi reusi sa cumpar si eu unul. Sau nu.
Aparent o sa primesc comanda de la emag, dar eu am comanda si la altex (tombola vietii). Daca este sa castig, sunt dispus sa-mi cedez locul cuiva care nu a prins si doreste consola. O sa vreau doar suma pe care am platit-o. Nu ma intereseaza sa fac profit din treaba asta.
Cei din magazine nu au nicio treaba oricum.
Am vorbit cu ei si ei nici macar nu au acces sa vada comanda si n-au putut sa imi ofere nicio informatie.
Numerele de telefon de la Altex mi-au spus ca nu functioneaaza din reteaua Digi. Am incercat sa apelez de la prietena, de pe Telekom si nici de acolo nu imi merg.
Am sunat si eu si ieri si azi dar degeaba, nu o sa raspunda nimeni. Am facut deja plangere la ANPC, nu ma astept la mare lucra dar in fine.
Si cine e de vina ca unii cumpara si vand mai scump pe olx?
Sony? Altex? Orange?
Daca ala chiar a vandut pe olx console cu 5-6000 lei, de vina pentru situatia asta e "gamerul" care nu s-a putut rabda si a platit suma aia.
Asa ca pe aia sa fi suparat, daca chiar vrei sa fi suparat pe cineva.
Sau era mai bine sa tina Sony in ceva depozite cateva milioane de console inca vreo 3-6 luni ca sa poata lua toti la lansare?