@Cynical_fairy , de unde esti ? Poate are legatura cu localitatea in care trebuie sa ajunga coletul :D
Printable View
@Cynical_fairy , de unde esti ? Poate are legatura cu localitatea in care trebuie sa ajunga coletul :D
Mie mi-a venit consola comandata ieri la Orange prin FanCourier. S-au miscat f bine orange.
Bucuresti
mda deci altex s a pus pe mod avion,nu raspunde nimeni la telefon pt a mi anula ‘comanda’,am facut cererea aceea de pe site care ma gandesc ca o sa fie si aia igonorata si asta e...buna treaba altex
Am adormit trist, furios, resemnat si profund dezamăgit!
Cum a reușit eMag sa strice singura bucurie de anul asta. Doamne, cum așteptam consola asta... de aceea am si plătit-o din prima zi disponibila pt comandă, adică 17.09.
NU eMag, nu mai ate nici un farmec dacă o aduci mâine, luni, de Crăciun, când ai tu timp... s-a dus dracului orice sentiment...
Status comandă.... plată acceptată si stau in centrul Bucureștiului, nu in vârf de munte, nu in Deltă...
Hai sictir eMag cu logistica ta de milioane de euro, cu tot !
Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk
Sincer chiar este urat asa.... Sa faci precomanda de atata timp si sa primeasca inainte ta altii care le au comandat acum, nu e frumos...
---------- Post added 20-11-2020 at 10:41 ----------
Sper sa imi faca si mie o surpriza :)) Daca caut dupa AWB imi arata ca inca nu a ridicat coletul..... dar poate imi face o surpriza <3
Si mie mi-a ajuns consola comandata ieri de la Orange prin FanCourier. S-au miscat fantastic de repede. Nu aveam primit sms, doar m-au sunat sa vada daca sunt acasa
Tocmai mi s-a actualizat un pic comanda de la Emag. Acum zice Estimat livare: 21 noiembrie 2020 - 23 noiembrie 2020 si la Modalitate Livrare: prin curier SAMEDAY24. e clar.. ajunge pe la finalul saptamanii viitoare.
Eu i-am prins la telefon dupa fix 1 ora si 3 minute de asteptare. Bineinteles ca in cele 5 minute ale apelului, le-am spus ca nu mi se pare normal ca daca la ora la care am plasat eu comanda produsul aparea In stoc si nu am fost informat inaintea platii pentru ce urmeaza sa platesc 2500 lei, sa nu imi primesc comanda efectuata si platita. Clar au fost deja asaltati de plangeri iar solutia lor este evident fie sa ramai in tombola fie sa primesti banii. Eu le-am propus sa gaseasca alta solutie din moment ce au incalcat sau nu s-au incadrat in cateva prevederi legale, respectiv art 11 din OUG 77/2009, art OG nr. 99/2000*si respectiv articolului 3 lit. b) din Ordonanța nr. 21/1992. Evident ca nu au ce sa raspunda astia din call center la asa ceva, si prin urmare am inregistrat si eu o plangere pe site-ul anpc, unde am inclus pe langa detalierea situatiei si screenshoturi de pe site-ul Altex, screenshoturi cu regulamentul, cu mailurile si comanda confirmata si cu sesizarea facuta in prealabil catre altex pe mail (inainte sa ii sun). E posibil sa nu iasa nimic din chestia asta, dar din ce ii stiu pe cei de la anpc, nu au retineri in a controla comercianti oricat de mari ar fi ei.
Da, cam aici ma incadrez si eu. Fiind din Bucuresti chiar nu inteleg cum de nu ti-au trimis inca.
Astazi am intrebat si eu pe Facebook de comanda si raspunsul primit a fost:
"In acest moment comanda este in proces de facturare. Intervalul de livrare fiind estimat intre 23 si 24 noiembrie."
Sent from my SM-G955F using Tapatalk