Stoc epuizat la emag pret 7000 vandut de gamesline
Printable View
Stoc epuizat la emag pret 7000 vandut de gamesline
Tocmai am primit mesaj de la emag cum ca comanda mea a fost predata curierului. Aceasta a fi livrata in perioada 21-23.
Luni, 23. Cu cat trec orele/zilele si vad ca nu se schimba nimic in cont, cu atat mai mult ma gandesc la faptul ca baietii nu au de fapt numarul necesar de console pentru onorarea precomenzilor.
L.E: Da, sunt mai pesimist cu privire la aceasta situatie.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ce estimare ai avut initial? Astept si eu. :(
---------- Post added 20-11-2020 at 11:04 ----------
Ai factura generate pentru comanda? Mie acum 2 ore a disparut butonul de "Schimba adresa de livrare", de atunci nimic. La fel, livrare dupa luni..
Nu am factura generata. De la bun inceput imi scrie 23 livrarea. Eu nici nu am avut optiunea de a schimba adresa de livrare.
Ce sa zic... felul in care eMag gestioneaza situatia e dezastruos sincer.
Azi dimineata am primit SMS ca imi vine Miles Moralea comandat tot de la ei. Dar de consola nu se aude nimica.
Foarte probabil ce spui insa daca autoritatile si-ar face treaba s-ar lasa cu niste amenzi tinand cont ca s-au incalcat niste regulamente si legi in acest caz. Dupa cum am spus intr-un post anterior si a mai mentionat si altcineva ...atata timp cat ceri o plata pt nimic concret (doar o sansa la ceva) intra sub incidenta jocurilor de noroc si nu mai este un intrument de marketing cum se vrea in acest caz. Necesita licenta speciala de la ONJN pe care Altex nu o detine tinand cont aria lor de activitate. Daca returneaza banii e irelevant odata ce i-a blocat intr-o prima etapa, e ca si cum ai lasa un infractor sa plece pentru ca a returnat paguba.
Cine crede ca o companie de acest calibru se gandeste prioritar la binele consumatorului, ar trebui sa se mai gandeasca.
Am dat si eu un mail la Oficiul National Pentru Jocuri De Noroc in care i-am intrebat despre situatie. Momentan mi-au raspuns si mi-au cerut mai multe capturi de ecran, mail-urile intre mine si Altex etc.
Le-am trimis tot si asteptam.
Par sa fie destul de promti asa ca va incurajez sa dati mail-uri. Atat lor cat si celor de la ANPC.
Cel mai probabil nu o sa le faca nimic din pacat. Doar o sa-i puna sa inapoieze banii oamenilor.
nu neaparat. banii inapoi trebuie sa ii dea oricum. daca se dovedeste ca intr-adevar au fost gap-uri legale se iau si alte masuri.
in alta ordine de idei, nu vreti sa ne mutam pe topicul dedicat?
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1498576
Si mie mi-a livrat orange astazi in Bucuresti. Fara mail, m-am trezit cu curierul la usa. Comanda plasata la 9 45
Pentru cei de la Orange, ati primit ceva prin care sa va anunte ca s-a predat la curier? La mine nu apare pe site la comenzile mele nimic.
Nu am primit nimic, m-am trezit cu curierul la usa. S-a schimbat statusul nopatea treacuta in "in procesare la cureie".
Mai da chiar ca s-au miscat astia de la Orange.
Azi imi livreaza Fan Courier PS-ul in Baia Mare :D