Originally Posted by
amon2051
Warning … post lung ahead :)
Salutare, eu am fost unul din norocosii care au prins o consola la orange … deocamdata toate bune si frumoase. De duminica trecuta am inceput sa stresez toti retailerii fizic in magazin si la telefon in call center, share-uiesc aici in ideea in care ar putea sa contina informatii utile pt cine inca urmareste ( este vorba de Bucuresti ).
Flanco:
luni- call center: nu stiu, se estimeaza ca pe 19 vor primi … dar nu situ …
- in magazin: nu raspund …
marti - call center: pe site pe 19
- dus in magazin: vorbit cu cineva care primese notificare ca pe site vor fi disponibile, in magazin nu stie, recomanda site pt siguranta daca prind.
miercuri - call center: pe 7 decembrie se vor actualiza stocurile … deci nu au pana atunci …
Altex:
luni- cc: ar fi pe 19 online, daca e disponibil in magazin e stoc diferit de cel de la comanda care se livreaza din depozit.
- in magazin nu respund la telefon
Marti -cc: pe site comanda, in magazin nu se stie
-dus in magazin … nu vor avea stoc pe 19 poate la cateva saptamani dupa in magazin
Mercuri - alta zi alt prost la call center … nu au informatii ( ieri aveau ) … Altex si Mediagalaxy au acelesi stoc pe online la toate produsele.
Emag:
luni - intreaba si revine - nu a mai revenit
marti - saptamana viitoare incepand cu data de 20, 20 si ceva ar avea stoc revin ei cu detalii - nu a mai revenit atunci dar a revenit miercuri … are o lista facuta de ea pentru precomenzi viitoare - este ireal !!!
miercuri - am nimerit una care ma pune sa fac recommanda din contul de client … am scurtat conversatia
- alt operator … nu au venit decat stocurile de precomenzi, la jum lui decembrie alte stocuri ( posibil )
Mediagalaxy:
am prins la telefon - om din magazin de la raion revin eu cu un telefon pe 18/19, ar putea sa o rezerve in magazin.
luni - acelasi tip imi spune: chipurile altex,emag,mediagalaxy asteapta Inca transport de la sony care au promis ca vor aduce si stoc in magazin, dar nici de precomenzi nu au venit Inca ( e luni totusi ).
Marti - pe 19 pe site si posibil si in magazine …
As spune ca cele mai mari sanse sunt in continuare la Emag, doamna de marti m-a intrebat daca sunt interesat si de precomenzi iar miercuri a revenit cu telefon in care ma intrebat daca ma pune pe o lista a ei … personala … de precomenzi … nush daca era vrajeala sau nu dar daca revine va anunt.
Fun fact, pe cute de la PS5-ul meu de la orange score premiumbrands … shocker!!!