As paria ca o sa o bage intre orele 10 si 13...
Sper ca eMag s-accepte comenzi doar cu cardul si 1 singura consola pe cont. Altfel cred ca ne vor rupe scripturile si nu prinde nimeni nimic.
Cand au fost precomenzile PS5 la emag s-a putut doar cu cardul . Nu au avut alt stoc de atunci , acum e prima data , probabil si acum se va putea doar cu cardul
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poate s-au prioritizat si dupa plangerile facute. Alea defecte vin la persoanele care le-au facut plangeri.
Este cineva care a participat la tombola si a platit in rate? V-ati primit banii?
Un prieten a achitat in rate prin BCR si de la banca i-au transmis ca nu au primit nimic inca.
Si mie mi-au generat în seara asta awb.
Dar cand intru pe site-ul distribuitorului imi scrie "Pentru acest awb tracking-ul coletelor nu este disponibil."
Om avea vreo sansa sa il primim maine sau vineri?
Nu mai am răbdare 😂😂
La eMag ar fi pe la 8 dimineata. Stocuri limitate, desigur. Nu e sursa 100% sigura, dar postez informatia.
Pe siteul cui ai verificat AWB? Din ce stiu, Altex le livreaza doar cu curierii interni.
Livreaza intern sau Cargus. Daca livreaza folosing cargus, iti apare in paranteza Cargus
Se verifica pe CARGUS. Desi si la mine scria INTERN, awb-ul emis pentru precomanda era la CARGUS.
Chiar nu inteleg de ce se dau 1000 de mesaje cu intrebari despre awb-uri cand s-a zis clar ca pana pe 15 o sa aveti consolele. Deja pare mai mult lauda decat curiozitate
De cand cu lansarea consolei toti, si mama lor, care nu au ce face sunt pe aici ca la targ. Dupa ce nu o sa mai fie drama cu consola (disponibilitatea si defectele initiale) nici nu o sa ii mai vezi pe aici. Macar daca ar dona un cent sa sustina forumul. Sau sa urmareasca si alte threaduri. Prostii de astea.
@JohnConstantine spui asta ca si cand tu nu ai fi intrat niciodata intr-o benzinarie doar ca sa urinezi.
E un thread de achizitie. E normal ca unii sa fie entuziasmati si nerabdatori, iar altii frustrati ca n-au prins (inca). Daca nici pe un forum de pasionati nu exista intelegere pentru entuziasm, suntem pierduti...
Da, Altex a spus ca pana pe 15 vor ajunge, dar poate ca unii vor sa stie daca isi fac alte planuri pentru weekend sau dorm cu PS5-ul in brate.
In concluzie, ajuta sa intelegi daca au dat AWB-uri, daca au dat doar pe curier intern sau si pentru Cargus si tot asa. Ce nu ajuta este sa vii sa versi frustrari aici, fara sa cauti sau sa oferi o informatie on-topic.
Bookmarks