Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 179 of 408 FirstFirst ... 79 129 169 177 178 179 180 181 189 229 279 ... LastLast
Results 3,561 to 3,580 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #3561 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

PS5 - achizitie din Romania

Eu pot intelege ca sunt unii oameni care pur si simplu nu si-au permis sa blocheze suma asta de bani atata timp. Pur si simplu nu concep asta desi @codpin a punctat bine, banii aia oricum ii dadeai la un moment dat.

Nu inteleg insa, de ce trebuie sa ne varsam frustrarea pe retaileri, Sony samd.

Se stia ca va fi o consola asteptata de multi, se stia contextul global si ce se poate intampla si cu toate astea, ne comportam ca niste rasfatati si dam in toti...

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. #3562 SP
    Junior Member EzPzTy's Avatar
    Castigau dobanda 5 bani in alea 2 luni

Asta e romanul clasic, stie numai sa se planga. Pe langa asta se crede si foarte destept, genul ala de le stie pe toate. El joaca fifa in chiloti dar se pricepe mai bine decat angajatii de top ai unei companii de zeci de miliarde de $. Ba ma lasi...

3. #3563 SP
    Junior Member TigerGeo's Avatar
    Salut,

Am un prieten la Altex si imi zicea ca e posibil in Martie sa mai primeasca ceva stocuri, dar spre sfarsitul lunii.

Eu insa, nu ma grabesc. Anul asta, sigur prind un PS5, daca nu, la anu' si tot asa

4. #3564 SP
    Member smits's Avatar
    Well depinde de fiecare.

Eu doar zic ce am vazut in jurul meu.

5. #3565 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Quote Originally Posted by TigerGeo View Post
    Salut,

Am un prieten la Altex si imi zicea ca e posibil in Martie sa mai primeasca ceva stocuri, dar spre sfarsitul lunii.

Eu insa, nu ma grabesc. Anul asta, sigur prind un PS5, daca nu, la anu' si tot asa
    Nu prea cred ca o sa dureze atat timp cand in tarile vecine sunt stocuri saptamanal. Eu zic ca sunt sanse early-mid feb. @ATX-MG stie ce zice omu asta?

Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk

6. #3566 SP
    Junior Member callisto's Avatar
    Salut,
    Si eu am un prieten la Orange care zice ca in februarie intra niste stocuri.

7. #3567 SP
    Junior Member TigerGeo's Avatar
    Quote Originally Posted by jetssskii View Post
    Nu prea cred ca o sa dureze atat timp cand in tarile vecine sunt stocuri saptamanal. Eu zic ca sunt sanse early-mid feb. @ATX-MG stie ce zice omu asta?

Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
    Nu ne comparam noi cu tarile vecine niciodata. La noi se face totul la nimereala.

Daca vor mai venii stocuri in februarie, vor fi cateva sute, probabil 200-300 buc care se vor da in 20 secunde si vor ajunge pe olx, sau se vor duce catre cei care au fost inscrisi la acea tombola.

Sunt sigur ca voi avea un PS5 anu asta, dar cel mai probabil in vara, cand voi cumpara direct de pe raftul magazinului.

8. #3568 SP
    Member tudort's Avatar
    Se mai apropie și de realitate unii :
    https://www.olx.ro/oferta/playstatio...tml#008900d7bb

9. #3569 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Având in vedere ca e cont nou, anunțu ăsta e 99,99999% țeapă

10. #3570 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Toate anunturile fara telefon sunt teapa. Nu vreti sa nu mai postati anunturi de olx pe forum?

11. #3571 SP
    Cum ziceam:

12. #3572 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu inteleg cum pot posta anunturi fara telefon
    Poti alege cand postezi un anunt (care oricum e cu plata din cate stiu) sa nu-ti arate numarul de telefon, dar ei au totusi pe cont un numar de telefon? Sau e cont complet fara numar de telefon?

13. #3573 SP
    Nu cred ca e nevoie de numar de telefon pt a posta anunturi. Doar un mail trebuie sa-ti poți face cont pe OLX.

14. #3574 SP
    Junior Member 4est's Avatar
    a intrat pe stoc in amazon.co.uk!
    am reusit sa comand una

15. #3575 SP
    Member iionut's Avatar
    Cred ca trebuie sa platesti vama pentru consola

16. #3576 SP
    Member codpin's Avatar
    Da, sigur se plateste vama. Da chiar si asa iesi mai ieftin decat de la bijnitari. Partea nasoala e cu garantia...

17. #3577 SP
    Junior Member brocu's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Cum ziceam:
    sper ca maine sa dee saracia peste el si sa nu mai scape de ea

18. #3578 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    Quote Originally Posted by 4est View Post
    a intrat pe stoc in amazon.co.uk!
    am reusit sa comand una
    E posibil sa platesti 19% tva + taxe vamale. Tre sa ai grija cu garantia. Daca ti-o aduce DHL-ul, o sa mai dai 100 ron taxa pt ca iti platesc ei vama (daca nu-ti iei cod din ala unic). Good luck!

Later Edit: daca amazon ti-o trimite prin Irlanda (parca) e posibil sa nu mai platesti nimic. E o portita in legislatie (pe care am inteles ca vor sa o inchida).

19. #3579 SP
    Junior Member 4est's Avatar
    cu garantia e mai nasol

in rest in general ai dreptate cu ce scrii tu legat de taxe vamale, tva, 100 lei, eu ma ocup de importuri si stiu.
    dar amazon preiau ei sarcina asta, n-ar trebui sa fie costuri doar sa vina coletul la usa.

dar nimeni nu stie cum e dupa brexit, asa ca vom vedea...

20. #3580 SP
    Member Para81's Avatar
    Amazon nu cere taxa vamala la UK momentan, doar DHL-ul. Trebuie sa platesti TVA + transport unde te duce undeva la 250-300 ron. Tot este mai bine decta OLX. Din pacate garantie nu ai.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.