woooosh![]()
Asa s-a anuntat pe Twitter. Acum nu stiu ce sa zic, amazon a bagat in fiecare zi dar nu pe Europa. Acum sa vedem ce stocuri au Romania.
Sent from my iPhone using Tapatalk
In decembrie termenul era ianuarie, acum vreo săptămână era februarie. Si acum s-a schimbat in martie. Ceva pute. Eu zic ca, chiar dacă e legit, ei habar n-au cand primesc consolele, asa ca iau bani pe precomenzi si tot prelungesc termenul.
posibil, nu stiu pe nimeni care a comandat de la ei. Sincer eu mai bine astept la ALTEX, EMAG sau ORANGE.
Mda, eu nu inteleg cum naiba emagul au fost asa de zob cu privire la PS5. Au toate rahaturile disponibile pe acolo si, daca-mi aduc bine aminte, au facut praf si lansarea PS5, fiind o sumedenie de probleme cu precomenzile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pentru cei interesati, in momentul asta eMag are pe stoc statia de incarcare DualSense pentru PS5.
Get them while you can![]()
E de ieri pe stoc. Ma mir ca a tinut atât. Bine ca tot trimit pe statii și console nema
Sincer si eu m-am mirat ca nu au disparut inca. Bine inteles ca aveam produsul la favorite si nu am primit nici o notificare ca a revenit in stoc ...
Se pregatesc, alaltaieri a fost pt putin timp in stoc la emag, pt cateva secunde de mai multe ori dupa ora 17:00, deci se pregatesc.
Am reusit sa comand si sa platesc pentru ca o aveam in favorite si am vazut "in stoc", insa comanda e inca in statusul "plata acceptata", desi teoretic prin Genius trebuia sa fie livrata ieri...
Poate le trimit pe toate odata, sau poate inca nici nu au stoc...
Deci fiti pe faza, poate chiar si azi vor aparea in stoc, fac teste/probe, nu se stie..
Sper sa nu imi anuleze comanda)
Cu siguranta nu e vorba de teste ci asa pun ei la vanzare cateva zeci de bucati care se dau in cateva secunde.
Bookmarks