Salut. Te duci la Flanco in AFI Cotroceni. Te treci pe lista si platesti consola cu doua jocuri in avans 3200 de lei. Apoi te suna ei si te duci sa o ridici din magazin.
Salut. Te duci la Flanco in AFI Cotroceni. Te treci pe lista si platesti consola cu doua jocuri in avans 3200 de lei. Apoi te suna ei si te duci sa o ridici din magazin.
Și atunci înseamnă că oare mâine mai găsesc daca merg?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Am intrat eu pana la Afi, au zis că nu au comenzi și nici nu au avut comenzi cu plata in avans săptămâna asta.
LE: Daca te uiți atent vezi că factura colegului de mai sus e veche.
Dupa niste telefoane, am elucidat misterul PS5-Flanco.
Exista un "sistem" .. insa:
- doar la Flanco AFI Cotroceni din ce inteleg (am sunat la un alt Flanco si nu aveau idee despre ce vorbesc)
- pentru clientii fideli (sau mai putin comozi) care se prezinta in magazin si spun ca doresc un PS5 si lasa numele si un numar de telefon
- Flanco ii ia drept clienti seriosi (pentru ca au facut efortul mersului pe jos) si ii pune pe o lista
- cand se stie ca va fi stoc, Flanco suna toata lista, primul venit primul servit cu posibilitatea de a plati "avans"
- daca se ajunge tarziu pentru achitat (numarul de console disponibil fiind limitat) te sare o tura
- avansul este de fapt contravaloarea consolei + 2 "accesorii"
- acesorii insemnand 2 jocuri, 1 controller si o camera, etc, in functie de cum vine pachetul de la furnizor, nu poti alege
- de la achitarea avansului undeva la 4 zile dupa se poate ridica consola + acesoriile
PS: pentru samsari (sau nu) ofuscati cu privire la sarcasmul unora -- daca tot suntem pe acest forum, macar sa dam ceva inapoi comunitatii. Daca tot am aflat cum sa facem un bot UIpath sau cum ruleaza Distill.. zic. Uneori astfel de informatii sunt foarte importante pentru unii. Toti suntem gameri, perioada asta de rahat va trece, important este sa nu te umpli.. pe espadrilele tale cele scumpe.
Nu mai este, a mers un prieten astăzi să întrebe.
Well, pe baza informației ăsteia cu flanco ieri am făcut un drum de 250 km până la cel mai apropiat Flanco(cluj-zalau și înapoi) doar că sa mi se zică că nu există așa ceva după care am sunat peste tot și am plimbat pe cineva degeaba până la Afi in București. Deci clar eu nu mai am de gând să cumpăr afurisita asta de consola până când pot sa merg in orice magazin și să o iau de pe raft
3100 de lei deja pe ole-x. nu cred ca mai dureaza mult si vor incepe sa adune praf si prin magazine.
Isi cam iau panica pentru ca a fost stoc, nu foarte mare, dar destul cat sa inunde OLX.
Totodata cei care erau dispusi sa plateasca mult, si sa-i ingrase, cred ca au cam facut-o deja. Este evolutia naturala a lucrurilor.
Inca le pun la 3300+ dar stiu deja ca mai mult de 3000 nu iau odata trecut weekendul. Se tine artificial pretul.
Daca mai vine ceva stoc saptamana viitoare, cade sandramaua, se mananca intre ei.. vand sub 3000 numai sa nu ramana cu ele. Smecheria este sa nu fie incurajati, de aceea se intampla lucrurile astea. Inclusiv la retaileri.
PS: pe ala de l-a pus cu 3100 l-au taiat "transhpiratiile" mai repede.. sau are nevoie de bani acum si e constient de ce se intampla. Probabil a fost abordat de multe oferte cu 3000 si a inteles ca mai bine vinde acum, decat sa-l prinda urmatorul stoc. Oricum face profit si la banii aia.
ce zdrente de oameni, sper ca unii care mai intra pe aici sa se simta, de la inceput de an caut, dar nuu, ca altii se cred Warran Buffet si pun consola la 700 lei profit, mare om, mare caracter
"NU ma contactați cu “ultimul preț boss” sau “ofer 3000” ca va blochez." de la un Warran Buffet.
In Showroom emag se poate inscrie pe ceva lista? parca mai era unu altu care zicea ca s-a inscris pe liste.
Am urmarit si eu ultimele discutii si ieri dimineata la ora 10 am dat telefoane mai intai la Flanco din Auchan Titan si dupa la Flanco din Afi Cotroceni. De la AFI mi-au confirmat existenta acestei "liste" pt PS5 cu 2 accesorii la 3100 RON. Ar fi trebuit sa dau un avans si sa astept urmatorul stoc. Cand eram in masina si ma indreptam catre AFI sa ma pun pe lista, am vazut un anunt in Sector 6 pt PS5 varianta cu Blu Ray. Am reusit sa o scot la pretul de 2900 ron. Nu sunt genul sa incurajez scalperii dar, din comoditate, am apelat la aceasta varianta. Oricum preturile SF de 4000+ ron se pare ca sunt istorie. Deja lumea lasa la pret. Sunt curios cui vor mai vinde "partenerii" emag la preturile lor frumoase.
Eu credeam că poate pe la sfârșitul anului o să fim în situația de acum. Cred că Sony a scos biciul și le-a cerut chinezilor să producă mult în detrimentul altor produse. Să adune praf la ei, din fericire pot să mă joc pe PC ca să mai îndulcesc așteptarea.
Bookmarks