Cei care ati nimerit PS5-ul de pe Orange, ati primit AWB prin email, sau doar un link unde scrie "in curs de livrare" ?
Sunt din Oradea, si astept cu nerabdare![]()
Nu mie, celor de la Orange sa le multumiti. Sincer, nu ma asteptam sa ajunga atat de repede iar un retailer mare ca emag, sa-si bata joc de clienti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am primit un e-mail astazi care continea AWB-ul, dar am sunat la Fan si nu a fost inca ridicat coletul de la Orange. Inainte sa il primesc pe e-mail am sunat la Orange si m-a ajutat o tipa de treaba cu mai multe informatii, inclusiv AWB. Poti incerca sa suni, sa vezi care e statusul.
Am inteles. Multumesc. Atunci, ramane sa ma pregatesc psihic in weekendul asta pentru luni-marti cand va ajunge in final![]()
Buying a PS5 was the Dark Souls of console buying.
Vad ca Altex au scos banner-ul de pe home cu "tombola" magica. Poate au intrat pe fir cei de la ANPC sau ONJN?![]()
Probabil l-au scos pe cel de pe home in speranta de a mai incetini fluxul de inscrieri la tombola, ala fiind cel mai vizibil oricui intra pe site. Tare am impresia ca sunt minim cateva mii deja inscrisi.
Având în vedere numărul record de comenzi pentru PlayStation 5 și pentru a menține un echilibru în ceea ce privește șansele de câștig, vom sista procesul de înscrieri în cadrul campaniei “Rezervă-ți locul în marea tombola PS5", mâine, 21 noiembrie, începand cu la ora 17.00. Anunțarea câștigătorilor se va realiza, conform regulamentului campaniei, pe 25 noiembrie.
zice Altex
Bookmarks