Efectul baba si tigaia
Deci am vazut pe multe siteuri de stiri, mai multe din UK, cativa retaileri sustin ca vor veni stocuri in Decembrie, unii dintre ei zic ca pe 10 altii pe 14, oricum e de asteptat inainte de craciun, presupun ca vor venii si in Ro.
Nu e deloc ok ce ai facut. Sa scrii un script care automatizeaza procesul de cumparare e o chestie de jumatate de ora pentru orice programator de apartament, dar nu e etic absolut deloc. Practic tu “intri in fata cozii” la magazin, in fata clientilor care de buna credinta vor sa cumpere ceva si isi asteapta randul. Faptul ca ulterior recunosti compatimitor ca tu o faci doar pentru tine e egal cu zero, nu esti cu nimic diferit fata de cei ce fac chestia asta pentru profit si de toti speculantii de pe ebay sau olx. Aici e vorba despre o consola, care sa fim sinceri are zero impact in bunul mers al societatii, dar daca ar fi fost vorba despre un medicament sau alt produs critic pentru unii care chiar au nevoie de el? Aici iti pot da exemplu criza mastilor si a dezinfectantilor de la inceputul pandemiei.
O alta intrebare, de ce ai simtit nevoia sa postezi, sa te lauzi aici? Auzi formulare “rulez bot din motive personale”, ce sa zic, bravo, ai castigat dispretul meu.
https://www.quickmobile.ro/entertain...sion-alb-48336
---------- Post added 27-11-2020 at 07:52 ----------
Digital
https://www.quickmobile.ro/entertain...tion-alb-47584
Era cat pe ce sa dau comanda....in ultimul momwnt am vazut pretul...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Acum sper ca v-ati dat seama cine foloseste botzi. Samsarul numarul 1 al romaniei, ei si pentru telefoane se duc cu sacosa de rafie peste granita.
---------- Post added 27-11-2020 at 09:59 ----------
cred ca asa a gandit si el inainte sa faca asta, pana si-a dat seama ca el si restul care nu ruleaza botzi suntem luati de prosti cand de astia de la quick mobile si de "smecherasii" de pe olx, care device-ul la pret dublu![]()
Am mai gasit un retailer care are PS5, nu pe stock dar e bun daca vreti sa-l aveti in vizor.
CU DVD
https://www.evomag.ro/componente-pc-...b-3803758.html
FARA DVD
https://www.evomag.ro/componente-pc-...b-3798709.html
Bots And Scalpers Are Making Finding PS5 And Xbox Series X Stock A Nightmare
"Last night, it was a familiar story. Walmart announced they would have new stock of PS5 at a certain time, and with minutes, rather within seconds, it was completely sold out. Many people couldn’t even get the site to load, or get to their cart, or get to checkout without something going wrong along the way, or the PS5s being sold out by the time they thought they reached the end.
While some people did manage to get their hands on a PS5, overwhelmingly there is still far more demand for the system than there is supply, and given that nearly all retail sales are taking place online due to the pandemic, that’s a problem that is amplified because shopping bots are being used to snipe systems for consumers or scalpers nearly as soon as they go online." https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/11/26/bots-and-scalpers-are-making-finding-ps5-and-xbox-series-x-stock-a-nightmare/?sh=29743eda238d
Atat timp cat stocurile sunt mici iar consolele nu se pot cumpara fizic din magazin problema asta o sa dureze multe luni.
Aici online-ul e foarte prost e sabotat de speculatori si boti iar clienti normali nu pot cumpara.
Nu le cumparati de pe OLX si samsarii vor ramane cu 100 de console in sufragerie si multi bani pierduti. It's as easy as that. Din partea mea sa le cumpere pe toate in 2 secunde pana raman fara bani, la un moment dat tot vor reveni stocurile si daca nu se gasesc fraieri care sa-i rasplateasca cumparandu-le consolele garantat raman in pierdere.
Vor fi parinti, care au promis odraslelor ca vine Mosu' cu PS5, li se vor urca copiii in cap. Unii vor lua de pe OLX sau de pe Quickmobile. Cred ca multi care au prins consola de la Altex si initial o voiau pentru ei, au zis ca o pot vinde la pret dublu acum si apoi in februarie/martie isi pot lua alta. Asa chiar simt ca au castigat ceva din "tombola" daca Altex au facut totul sa apara ca o competitie cu castig (chiar daca iti plateai consola, nu o primeai gratis). E ca si cum ar primi o consola gratis daca asteapta 3 luni (asta da castig din "tombola"). Nu e o gandire rea, mai ales daca ai doar 1 bucata, nu 100
Si vor fi cumparatori, din cate vad cele de pe OLX incet incet dispar...
Cum a zis si domnul de mai sus : Nu cumparati de la samsari si mai ales nu cumparati SH “deschisa pt verificare “( mor cand aud asta !)In 3-4 luni vor fi PS5 la vanzare pana si in ...Lidl(glumesc) . Va fi saturata piata pt ca este in interesul Sony sa iti ia banii pe abonament si jocuri & accessories ! Inca ceva : incetati in p... mea cu miloaga !
Din pacate sunt semne nasoale din piata, se pare ca nu vor fi in stoc cum zici tu.
Motivul e simplu, TSMC are capacitate vanduta catre AMD limitata si AMD are probleme la stocuri cu toate produsele - victima propriului succes
Cand ai seria de CPU 5xxx si placi video 6XXX (se pare ca sunt vanate de mineri) si seria de servare EPIC ... plus SONY si Microsoft cu consolele ... mai exista si pandemia ca factor de incetinire
Vremuri grele ... imi doresc sa nu am dreptate![]()
Prin martie cel tarziu o sa avem toti o consola PS5.
Ganditi-va ca au fost create cu pret initial redus ca sa castige din jocuri si accesorii, deci tineti banii pt. jocuri.
Tot asa m-am grabit sa iau Note 10+ la lansare.
La o saptamana, reducere cu 1200lei peste tot, chiar mi-a parut rau dar asta e.De alta data astept promotiile.
Apucasem sa-mi pun aplicatiile in el, conturi, parole, aplicatia de la banca, insemna niste vizite...
Unii avem job-uri oarecum stricte, concediu nu prea poti sa-ti iei...ma rog.
Da, deci m-as juca putin pe PS5 Demons Souls in 4k HDR pe OLED-ul LG dar ma rezum la Witcher 3.
Hai ca avem un aliat bun impotriva oportunistilor si scalperilor, olx sa ne traiesti ... frumos ar fi sa le razi pe toate de pe olx
Bookmarks