Si mie imi place Skill Up. Nu sunt de acord mereu cu ce zice, dar hei, toti avem dreptul la o parere. Important e sa relateze cat mai complet si cat mai multe elemente ale jocului fara sa fie plictisitor. Ceea ce mi se pare ca reuseste.
Si mie imi place Skill Up. Nu sunt de acord mereu cu ce zice, dar hei, toti avem dreptul la o parere. Important e sa relateze cat mai complet si cat mai multe elemente ale jocului fara sa fie plictisitor. Ceea ce mi se pare ca reuseste.
Nu o sa fie God of War ca Assassins Creed.
Poate ca Mario.
Pana la urma traim in capitalismul corporatist, competitia e mai dura si Sony trebuie sa faca bani din personaje vechi si nostalgie. Cat timp scot jocuri bune si Kratos e un personaj care imi place, nu vad de ce sa nu continue franciza inca 40 ani (cat o sa implineasca Mario in 2023) sau 30 ani cat o sa faca Lara Croft in 2026.
Nu m-ar surprinde sa vedem un Uncharted 5 cu Nathan in postura de tata la 50 ani, aventurandu-se cu copilul sau.
Daca ar fi dupa mine, as face un joc Witcher cu Geralt, Hitman cu Agent 47 sau Deus Ex cu Adam Jensen la 5 ani distanta. Uita-te la Activision, face reboot la MW cu Captain Price in univers paralel.
Pana la urma, poti sa creezi un personaj mai tare decat Kratos , Mario sau oricare personaj emblematic care sa fie original si placut de clienti?
Au incercat Activision cu Call of Duty si EA cu Mass Effect sa renunte la vechile personaje. Au iesit niste jocuri catastrofale de care nimeni nu mai vrea sa-si aduca aminte si acum se intorc la vechile personaje.
Salutare,
Are cineva de gand sa-si cumpere Jotnar Edition? si daca da, ar dori cineva sa se desparta de setul de zaruri contra cost?
Mersi!
Incep sa apara Preview-urile:
God of War Ragnarök – Hands-on gameplay report - PlayStation.Blog
God Of War Ragnarok Preview: A Strong But Familiar Start For The Much-Anticipated Sequel - GameSpot
God of War Ragnarök - Spoiler-Free Impressions From The First Five Hours - Game Informer
God of War Ragnarok Hands On Preview: Early Impressions - Everything You Hoped It Would Be - VideoGamer.com
God of War Ragnarök feels like everything you'd expect - but is there more? | Eurogamer.net
Moving Kratos: A deep dive into God of War Ragnarök's animation | Eurogamer.net
God Of War Ragnarok Hands-On Preview – More Of The Good Stuff
God Of War Ragnarok's Graphics Mode Options Provide A Great Amount Of Choice (30/40/60/120 FPS)
God of War Ragnarok game director on the importance of the opening hours | GamesRadar+
God of War Ragnarök's first 5 hours suggest the sequel could be better in every way | VGC
Din pacate nu au voie sa arate gameplay nou inca.
Long read interview despre sistemul de animatii:
Moving Kratos: A deep dive into God of War Ragnarök's animationOriginally Posted by Eurogamer
Mda…au aparut luptele , etc ! Asta se intampla cand le dai codurile cu o luna inainte . Pana apare il jucam pe YT . Titlurile clipurilor si thumnails-urile sunt puse parca in ciuda ! Nici sa te feresti de ele nu poti !![]()
Era frumos dacă îl primeam și noi astea cu precomanda mai repede de data lansării, măcar cu 2-3 zile...păi din noiembrie nici nu ai ce căuta pe internet, dacă vrei să rămâi fără nici un spoiler.
Cat timp nu cauti despre chestia asta, nu-ti apare nimic, pe nicaieri. Eu nu am vazut niciun preview si nu am cautat nimic, iar acum nu am niciun video sugerat, care sa arate ceva despre joc, in afara de cele oficiale - daca or fi si alea.
Oricum, daca vreti sa ramaneti free de orice, exista extensii de Chrome pe care le puteti folosi - eu asa am facut pentru TLOUP2 si a fost totul ok - iar atunci chiar explodase internetul.
Nici eu nu am dat peste nici un video, dar nici nu am cautat, ideea este că mă aștept la așa ceva, de asta folosesc social media doar pentru comunicarea prin mesaje.
I played 5 hours of God of War: Ragnarok. It's awesome (Hands on impressions) | Skill Up
Repejor cat inca se poate:
https://www.ozone.ro/product/control...mited-edition/
Au inceput sa apara spoilere.
NU DATI CLICK daca sunteti fanii seriei, link-ul e doar pentru cei foarte curiosi si care nu tin cont de spoilere sau care joaca GoW la modul casual.
Bookmarks