Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 83 of 83

Thread: Stellar Blade

1. #81 SP
    Member codpin's Avatar
    E vorba de fluiditatea combat-ului, faptul ca nu prea intalnesti bug-uri (eu cel puțin nu am avut parte de nici unul), faptul ca revine cumva la simplitatea jocurilor old school cand devii nu erau toti fierti pe live service si mtx.

Intr-adevar, dialogul si povestea sunt punctul slab. E foarte cringe totul dar am tinut cont si ca eu nu sunt fan al acestui vibe asiatic/japonez de stil manga. Nu l-am inteles niciodata si nu cred ca o sa-l inteleg.

Dar am trecut peste asta si m-am bucurat de un joc cu un combat flawless, o grafica eye candy si un vibe old school. Si tocmai ca e old school, paradoxal, pentru mine a fost ceva fresh in multitudinea de jocuri din generatia actuala care parca se intrec in a gasi moduri de cum sa-si bata joc de timpul celor care le joaca.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

2. #82 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu vreau sa par foarte critic pentru ca imi place jocul, dar mi-as fi dorit mai mult de la combat. In God of War: Ragnarok de exemplu abilitatile si armele diferite il fac mult mai divers si distractiv, de aceasta au putut face un mod roguelike care-l face foarte diferit cu fiecare run. Cu alte jocuri ca Bayonetta 2, Devil May Cry sau Nier Automata nici nu poate fi comparat. Aici ai sabia si abilitatile de baza care esti nevoit sa le folosesti in orice situatie, si dupa 14-15 ore de joc mi se pare cam monoton. Armele ranged nu-mi plac mult cum functioneaza, parca strica tot ritmul combat-ului, spre deosebire de Draupnir Spear din Ragnarok.

3. #83 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu cred ca e gresit neaparat ce spui despre combat, dar nu vad cum e un lucru negativ. Jocul iti da multa libertate in a folosi ceea ce vrei, cum vrei, deci exista mai multe variante la fel de bune de a aborda un boss fight. Cand zici ca nu e nevoie sa deblochezi alte abilitati pentru ca poti termina jocul cu 2-3, o zici ca pe un lucru rau, dar tocmai libertatea asta e apreciata de majoritatea si in alte jocuri gen Elden Ring, pe care il poti termina folosind doar 10% din optiunile existente. Mie imi place mecanica de parry si de multe ori am omorat inamicii cu finisher dupa ce le-am dat jos stamina, dar la fel de bine te poti axa doar pe burst skills daca te descurci sa faci reposte la atacurile albastre/mov.

Cu Devil May Cry si Bayonetta nimic nu poate fi comparat, sunt in alta liga. In Nier Automata nu imi amintesc sa fi apasat altceva in afara de light attack tot jocul, nu il pot descrie altfel decat ca button mashing. Din GoW Ragnarok imi amintesc ca tot deblocam o groaza de combo-uri interesante si nici macar un singur boss nu astepta ca eu sa pot sa duc pana la capat macar unul din noile mele combouri. Ma atacau mereu si imi luam interrupt, fara exceptie, asa ca tot jocul s-a redus la strecurat cate un light attack dupa ce fac dodge sau parry la cate un atac.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5