Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 116

Thread: PlayStation Portal

1. #61 SP
    Junior Member I.am's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Nu cred că l-am văzut pe la cineva din România

2. #62 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Si al meu este in drum pana in 22 noi. probabil ajunge.

Si o informatie interesanta daca e adevarata legata de cloud gaming on PS Portal :
    https://www.trustedreviews.com/news/...eaming-4390962

3. #63 SP
    Member Ramon's Avatar
    E la cineva dispatched?

4. #64 SP
    Mie imi apare ca miercuri se livreaza dar ma cam indoiesc ca chiar miercuri va fii cu toate ca:
    Asa apare ultimul status azi:
    Monday, 20 November
    12:54 AM
    Package departed an Amazon facility
    Plzeň, Plzeň CZ

5. #65 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu am primit acum mail ca a fost dispatched si ca ajunge vineri prin fan courier. Am si AWB.

---------- Post added 21-11-2023 at 19:14 ----------

Later edit: 5:25 PM Package arrived at an Amazon facility
    Plzeň, Plzeň CZ

---------- Post added 21-11-2023 at 22:42 ----------

Later edit 2: mi-am comandat PSVR2 sa ma tina ocupat intre timp

6. #66 SP
    La mine apare delayed. Cam ce ma asteptam, acum zice ca pana in 29 se livreaza. O sa vad.
    Iar pe Fan Courier apare doar AWB inregistrat, asa apare pana ajunge intr-un depozit al lor din Romania.

7. #67 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu am primit sms de la fan ca ajunge azi intre 9:45-13:45

8. #68 SP
    Member Ramon's Avatar
    Me happy
    Attached Images Attached Images img_7262.jpg img_7259.jpg

9. #69 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    @Ramon - congrats, sa ne zici cum ti se pare . Daca poti, sa legi PS5-ul direct la router.
    @razvanrazy- Linus explica in review-ul lui de ce $200 e un pret decent pt Portal:

10. #70 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am jucat pana acum GT7. Nu are lag deloc. PS5 e conectat prin LAN la router.
    Attached Images Attached Images img_7269-2142-x-1606-.jpg

11. #71 SP
    Felicitari @Ramon, la mine apare abia acum preluat de FAN la depozitul lor central, deci mai dureaza (maine sau sambata).
    Daca mai joci si alte jocuri sa ne oferi un feedback ar fii super.
    Eventual daca ai incercat si prin internet. Un hotspot sau o locatie diferita cu wifi.

12. #72 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am incercat vreo 10 jocuri triple A. Mai agata uneori sau se intrerupe sunetul pt o secunda, dar se intampla rar si nu e asa deranjant.
    Am incercat si pe hotspot facut cu telefonul. Primele 10 min s-a vazut la rezolutie mai proasta, apoi ulterior a prins rezolutie aproape la fel de buna ca cea de pe wifi-ul de acasa.

In concluzie, nu va asteptati la ceva consistent gen Switch sau PS Vita. Sunt cateva compromisuri, dar macar putem juca God of War, Horizon si alte nebunii. Call of Duty MW3 in multiplayer a mers binisor, dar departe de 60fps. Am ramas impresionat de cat de bine se vad jocuri ca Alan Wake 2, Mortal Kombat 1 sau Horizon Forbidden West.

13. #73 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Pai stai. Cum adica MW3 a fost departe de 60fps? N-are logică... Doar jocul rulează pe PS5, ar trebui sa aiba același framerate ca si cand il joci direct pe consola. Ori acolo e 100% 60fps

14. #74 SP
    Ce fel de router folosești? Are cumva doar 2.4Ghz?
    Din câte am înțeles asta poate afecta destul de mult streaming-ul.

15. #75 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cei care sunteti curiosi de cum ruleaza jocurile, ati testat pana acum, acasa sau "in deplasare" sa jucati pe telefon/tableta/Mac/PC?
    Eu am testat si la fel, agata, pierde calitate sau sunet pt o fractiune de secunda.

Inteleg ca la fel face si aici, deci nu au reparat nimic

16. #76 SP
    Mda, cam dezamagit am fost si eu dupa ce am auzit ca nu se conecteaza direct la PS5.
    In preview-ul de la CNET asa spuneau ca functioneaza, poate au inteles ei gresit.
    Dar din cate am citit totusi ar trebui sa mearga mai bine ca un telefon normal dar depinde mult si de router-ul folosit.
    Probabil daca folosim router-ele default primite de la Telekom/Digi sa nu avem cele mai bune rezultate.

17. #77 SP
    Member Ramon's Avatar
    MW3 avea fps mai mic decat pe consola. Si rezolutie mai mica. Probabil nu reuseste sa transmita la timp totul. Cu toate astea, am reusit sa fac niste sniper kills dar mai mult pe jucatori care stateau pe loc. Oricum nu ma asteptam sa fie jucabil pe Portal, mi-am imaginat ca nu o sa ma joc multiplayer games pe el. E mai mult pt single player games.

Am routerul de la Vodafone UPC. PS5 e conectat prin LAN la router. Portal e conectat prin wifi la acelasi router. Distanta dintre Portal si router e de 3 metri.

18. #78 SP
    De ce sa nu poti juca MP games pe el? Nu asta e scopul device-ului/ecranului sau ce e el? (consola nu-i pot spune)
    Adica sa faci streaming la orice joci pe consola.

Si au zis de la inceput ca nu se conencteaza la consola ci direct la internet.

Cat de router, am ceva decent, un ASUS RT-AX58U V2, pe internet gigabit, iar consola sta pe cablu, deci scuza nu ar trebui sa aibe pe partea asta.
    Doar ca personal nu am putut juca ceva gen The Crew Motorfest mai mult de freeroam, pe Mac. Acum, trebuie vazut daca e la fel si pe psp-u asta, pentru ca daca nu poti juca x sau y gen de jocuri, atunci e si mai limitat use case-ul.

19. #79 SP
    Posibil ca router-ul sa fie problema atunci.
    Eu mi-am luat unul din acesta pentru ca oricum doream sa-mi imbunatatesc reteaua.
    Dupa ce-mi voi lua si-un Portal o sa revin cu impresii despre cum ruleaza.

20. #80 SP
    n-are nicio treaba routerul, sa fim seriosi. Pe langa faptul ca este mult peste specificatii si cerintele lor, este un router bun (WiFi 6 - 802.11ax), un mid level la vremea lui, in urma cu 3 ani.
    Daca ar avea nevoie de ceva mai bun, deja device-u cu ecran este si mai inutil pentru marea majoritate a populatiei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast