Originally Posted by PlayStation
CGI trailer excelent, jocul doar un alt 5v5 boring pentru mine. Pacat... chiar speram sa vad un next Guardians of the Galaxy thingie...
Overwatch clone.....sony are nevoie de jocuri de genul in cazul in care dispare vreodata COD.....nu imi place genul asta de joc dar sunt sigur ca multi o sa isi piarda mintile
Jocuri ca asta ies anual, mi se pare ca asta nu vine cu nimic nou si e mega generic. Judecand dupa comment-urile de la trailer, n-o sa fie bine primit![]()
Looks like Sony's live-service sci-fi shooter Concord will launch with a £35 price tag
Much like Helldivers 2
Early Access Beta: 12-14 iulie.
Open Beta: 18-21 iulie.
Concord is now available to pre-order, Early Access and beta detailed – PlayStation.BlogOriginally Posted by PlayStation.Blog
Previews:
Hands-On Impressions - PS5/PC - A Next-Gen Overwatch?:
00:00:00 Introduction
00:01:18 Tech Highlights
00:05:15 PC Performance
00:08:34 PS5 Frame-Rate Tests/Resolution
00:10:42 Final Thoughts
600 de jucatori pe Steam la lansare. Pe de o parte imi pare rau de oamenii care vor fi concediati dupa ce se inchide studioul. Pe de alta parte cred ca vor incepe si companiile sa realizeze ca aceasta audienta moderna pe care o targheteaza cu obsesia pentru "diversity", desi foarte vocala pe social media, nu arunca si cu bani asa cum arunca cu vorbe goale.
Jocul a fost retras de la vanzare iar Sony va da refund tuturor care au cumparat jocul- absolut mindblowing - nu tin minte sa mai fi vazut vreo situatie similara vreodata, mai ales de la cineva atat de mare, precum Sony.
Sony pulls Concord from sale, will refund customers
Concord pulled from sale as Sony admits "our initial launch didn't land"
Owners will receive full refunds
Pacat pentru cei 200M $ cheltuiti pentru un asemenea experiment,puteau fi folositi pentru un IP nou SP din partea unui studio care chiar ar putea sa fi facut ceva sau pur si simplu puteau fi remake-uri la francize vechi... sau cum de multe ori am tot repetat putea fi Days Gone II care a vandut 8-9M undeva cam cat are si Ghost of Tsushima si ar fi fost un success in comparatie cu asa ceva. Sony a pierdut foarte multi bani pe asa ceva incepand cu TLOU Factions care nu a mai vazut niciodata lumina zilei,jocul celor de la LondonStudios care de asemenea nu a fost vazut niciodata si au si inchis studio-ul,din hack-ul cu Insomniac aflam ca nici Spider-Man MP nu a reusit sa primeasca o sansa,jocul celor de la Deviation Games nu a mai fost prezentat nici el mutand personalul sub SIE la un alt proiect... doar Helldivers II a fost un success si tare cred ca nu vor mai fi altele de asa nivel,nici FairGame$,nici Horizon Online sau altele. Pacat,as fi preferat oricand un joc SP sau cum va fi Astro decat asa ceva.
Mai bine ar fi dat refunds si sa-l faca free-to-play acum, de azi, nu sa stea sa "explore options, including those that will better reach our players.".
Asa se intampla cand dai certificare la toate maimutele care au impresia ca un joc inseamna doar bani aruncati in toate directiile fara nici un fel de pasiune sau creativitate. E ca si cum ar fi scos un joc Jiji Becali... cum sa vii cu asa ceva in 2024 daca ai putina minte la cap...
Asta i-ar fi costat in continuare bani - servere, oameni care sa-l tina in viata (chit ca pui un skeleton crew, tot tii niste oameni blocati pe ceva ce nu functioneaza), etc.
---------- Post added 04-09-2024 at 11:53 ----------
Eu cred ca nu e asa usor (decat in hindsight), chit ca si eu i-am blamat mai sus. Daca ne gandim ca probabil s-a inceput munca la joc acum vreo 3 ani (give or take, n-am cautat, dar cam ala e average development time acuma) pe vremea aia parea ca genul asta de jocuri si mai ales jocuri GAAS erau fix ce trebuie, ce vindea, ce era jucat. Asadar in perioada asta tot vedem jocuri de genul cum ies la lumina, cum e si ala de la Valve, pentru ca s-a inceput munca la ele cand era amplitudinea maxima de interes pentru astfel de jocuri. Doar ca deja s-a saturat lumea, musteste industria de astfel de jocuri deja consacrate si cu fanbase in spate pe care nu-i mai iei de-acolo + lumea incepe sa caute din nou experientele finite, jocuri standard cu 20-30h gameplay acolo pe care dai $60 si ti-ai vazut de viata.
Nu am jucat Concord dar chit ca gameplay-ul era bun si totul se inchega, ai ZERO motiv sa-l joci, ba chiar ZERO motiv sa il incerci, e de-ajuns sa te uiti la trailer si deja stii exact ce fel de joc e si cum o sa fie experienta asa ca de ce sa-ti mai bati capul cu el. La fel am patit cu xDefiant, un joc care face foarte bine ce face si chiar m-am distrat niste ore bune in el dar efectiv dupa cateva sesiuni simti ca ai vazut tot si nu prea mai ai unde sa progresezi sau ce sa descoperi asa ca de ce l-ai mai juca? De-aia in ziua de azi e mult mai rentabil sa lucrezi la jocuri finite, singleplayer chiar - lumea il cumpara, isi face treaba cu el, il pune pe raft si uita de el, iar ca developer ar trebui sa fie exact ce-ti doresti![]()
Bookmarks