Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 337

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #61 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Say what... tot verific lista aia de PS5 Pro Enhanced si nu vad Black Myth Wu Kong, nu inteleg de ce intarzie...
    Dupa parerea mea, ar fi fost the main selling reason pentru Pro, daca veneau cu un demo din Wu Kong sa ne arate jocul in Quality@60fps, pariez ca sporeau vanzarile doar cu treaba asta. In schimb, ei vin si-mi arata Ratchet & Clank, astia sunt sanatosi la cap?

2. #62 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu cred ca exista vreun joc care sa ruleze pe Pro, identic cu base PS5 Quality, dar in 60fps.

In niciun caz Black Myth WuKong.

3. #63 SP
    Ok poate nu in rezolutia nativa si flawless & all that, dar i-ar fi ajutat sa vine sa arate ceva din el, macar un balanced mode care sa-l tina flawless in 40fps-uri @Quality mode, ceva orice cu PSSR sau whatever, banuiesc ca un improvement de orice natura trebuie sa fie si in Wu Kong de la versiunea de baza. Poate vin totusi cu ceva, am consola in cos in continuare.

Eu l-as fi aruncat primul in lupta cu PS5 Pro, tinand cont ce baza de jucatori a avut, tot mai ciupeau cateva mii de vanzari doar pentru jocul asta (me included ). Pentru mine a fost determinant in decizia de a nu ma atinge de Wu Kong, felul lamentabil in care s-a prezentat jocul pe base PS5. Am asteptat sa vad niste tech demo pe Pro ca sa ma convinga sa-l cumpar si sa finalizez comanda la Pro, sa ma bucur de joc at its best.

Asa... nici un exclusiv mare la orizont, STALKER 2 pe PlayStation nu... Spiderman si TLOU le-am jucat deja (ultimul in 3 versiuni, deja), sunt convins 100% ca daca-mi luau ochii cu niste improvements in Wu Kong cedam tentatiei si luam PS5 Pro, acum.
    Altfel, pot asteptam linistit pana apare Ghost of Yotei, sau eventual sa doarma Microsoft si la lansarea GTA6 si atunci clar cedez si-mi iau Pro ca ala chiar este un joc pe care vrei sa-l joci in cea mai buna versiune a lui.

4. #64 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Final Fantasy 7 Rebirth arata mai bine pe Pro decat pe PS5 Graphics
    Pentru Black Myth Wukong va fi nevoie de un Patch neaparat pentru ca ei au ajuns la 60FPS prin Frame Generation, care e un trade-off prea mare.
    Attached Images Attached Images ff7_pro_ps5.png

5. #65 SP
    Fair enough, dar tot nu este suficient, FF este un titlu de exceptie, dar tot nu inclina balanta suficient de mult cum ar putea sa o faca Wu Kong.
    Nu stiu ce este acolo la SONY si cine se ocupa de promovarea consolei, dar in loc sa caute N metode sa ne vanda separat standul si ce mai vand ei separat, puteau investi o suma maricica si sa faca optimizare la Wu Kong. Ar fi fost mindblowing sa vedem un tech demo din Wu Kong in 60fps sau macar in 40, cu toate problemele de performanta reparate. Eu asta am asteptat, le dadeam banii pe consola doar pentru asta.

In conditiile in care n-ai nici un exclusiv cu care sa-ti lansezi consola, ai totusi a 2nd chance sa-ti joace miliarde de useri simultan Wu Kong, ba chiar in conditiile in care are probleme de performanta pe base PS5. Practic, ai toate motivele sa promovezi PS5 Pro ca un Wu Kong improvement miracle, sa vii sa ne iei ochii cu ceva senzational, iti dai seama cati oameni ar fi cumparat Pro in prima zi daca li se oferea aceeasi experienta ca pe PC?

Spun 'ca pe PC' pentru ca sincer, pentru gamer-ul de rand care n-are timp si tools sa faca analize grafice, acel PSSR sau cum se numeste chiar face minuni. I don't give a cent ca jocul ruleaza la baza in 900p daca ei imi afiseaza pe ecran un upscale de calitate, efectele sunt aceleasi si eu n-am timp sa fac analiza LOD-ului sau a copacilor din background.
    Dar nu, cei de la SONY n-au considerat important lucrul asta, but instead, vin si-mi arunca in ochi cu jocuri pe care le-am jucat pe PS3. Well...

6. #66 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Xander, cred ca nu tine doar de Sony, ci si de developeri. Poate ei folosesc anumite tehnici de optimizare a engine-ului care nu sunt 100% compatibile cu noul PSSR de pe PS5 Pro. Dar cred ca in timp vor veni si ei cu mod nou pt. PS5 Pro. Cred ca toate tilturile mari o vor face, sooner or later.

7. #67 SP
    Da, nu stiu ce sa zic, in ultima vreme simt ca toate companiile astea iau numai decizii impotriva firii. Poate am devenit eu hatru.
    Adica tu n-ai nici un joc care sa-ti vanda consola, dar nu trimiti 10-15-50 de oameni la aia in China sa-i ajuti cu optimizarea. Sunt dezamagit, culmea, mi-am si pus lumea in cap la anuntul oficial ca am vazut un potential in consola asta si un motiv, chiar eram super hyped sa vad Wu Kong pe PS5 Pro...

8. #68 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Jocul principal pt mine ramane in continuare Gran Turismo-ul(500ore) fiind urmat de Returnal de care chiar nu se aude nimic. Mi-ar fi placut pt acesta un boost in rezolutie. Urma cat de curand sa cumpar un nou controller si un SSD, asa ca am decis mai bine sa vand PS5-ul si sa iau Pro-ul care a picat la fix .

9. #69 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Final Fantasy 7 Rebirth arata mai bine pe Pro decat pe PS5 Graphics
    Nu am urmarit deloc jocu asta, pentru ca nu ma pasioneaza seria, dar sunt curios - imaginea aia e din modul 60fps de pe PS5 Pro?
    Ca asa, in teorie, si Alan Wake 2 sau Hogwarts Legacy vor arata mai bine pe PS5 Pro decat pe PS5 base in Graphics mode, dar aia tot in 30fps, ceea ce nici nu ar trebui sa mai existe pe PS5 Pro, din ce zicea adormitu ala in prezentare.

10. #70 SP
    Da, e 60FPS pe PS5 Pro.
    Unde zicea in prezentare ca jocurile care ruleaza in 60FPS pe Pro vor arata mai bine decat 30FPS Quality / Fidelity de pe base PS5?
    Quote exact din video:
    ... this goal of delivering almost Fidelity like Graphics with Performance Framerate ...

11. #71 SP
    Nu zice nicaieri asta, doar se plange oficial ca jocurile in 30fps sunt choppy sau ce a zis el si ca vine cu noua uber consola, PS5 Pro, care va elimina alegerea dintre 30 si 60fps.

Cum?

Dand sa alegem intre...ati ghicit - 30 si 60fps

12. #72 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Da, nu stiu ce sa zic, in ultima vreme simt ca toate companiile astea iau numai decizii impotriva firii. Poate am devenit eu hatru.
    Adica tu n-ai nici un joc care sa-ti vanda consola, dar nu trimiti 10-15-50 de oameni la aia in China sa-i ajuti cu optimizarea. Sunt dezamagit, culmea, mi-am si pus lumea in cap la anuntul oficial ca am vazut un potential in consola asta si un motiv, chiar eram super hyped sa vad Wu Kong pe PS5 Pro...
    Ești tu prea biased. Sony mai are doar 2 jocuri exclusive in momentul asta (Astro Bot și Astro's Playroom), și tot vând la greu. PS5 Pro e clar overpriced pentru ce oferă, vine fara niciun joc nou, și sunt convins ca tot o sa cumpere lumea. Până și tu sunt sigur ca o sa o cumperi, chiar la preț întreg, deși zici ca iau decizii proaste. Așadar, de ce ar fi o decizie împotriva firii acea decizie care le maximizează profitul?

13. #73 SP
    Ar fi trebuit sa interzica developer-ilor sa implementeze moduri de 30 FPS pe PS5 Pro? Poate pe unii nu-i deranjeaza choppyness-ul si vor sa aiba eye-candy cat mai mult in jocuri, sunt liberi sa aleaga ce vor.

14. #74 SP
    Din punctul meu de vedere, da. Ar trebui sa se impuna, dupa ce afirmatii publice au facut, mai ales in clipul de prezentare al console - adica selling point-ul lor a fost ca vor elimina alegerea si vor oferi doar cea mai buna optiune - si din ce zicea el, ar trebui sa fie 60fps.

Acum e doar o reclama mincinoasa.

15. #75 SP
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Până și tu sunt sigur ca o sa o cumperi, chiar la preț întreg
    Nu-l mai cumpar, cel putin nu pana la Ghost of Yotei sau GTA 6. L-as fi luat acum day one daca aduceau upgrade la Wu Kong, alt motiv sa-l iau momentan nu vad. Sa rejoc TLOU pe care l-am jucat deja pe PS5, pe care l-am rejucat pe PS4 Pro, pe care il rejucasem deja pe PS4, pe care il jucasem initial pe PS3, nu...

Imi pare rau, nu ca ma dau neaparat cu multimea, in continuare consider ca PS5 Pro este cea mai buna alegere pentru cineva care doreste sa joace pe consola in the best possible way, cu cea mai buna grafica si cea mai buna performanta, dar pentru mine absenta unui mod enhanced pentru Wu Kong la lansare este showstopper, cel putin pentru moment.

Daca vin in Ianuarie cu patch si-mi arata cum merge Wu Kong in 60 fps-uri si cu grafica @Quality, ma duc in magazin si-l cumpar pe loc, ca sunt convins ca vor fi la raft peste tot.

16. #76 SP
    Quote direct din video:
    removing that decision or at least narrowing that divide is one of the key targets for PlayStation 5 Pro
    Nicaieri nu zice ca 60FPS va fi cea mai buna optiune pe Pro.
    Deja ne imaginam lucruri

17. #77 SP
    Nu e chiar asa si nu prea inteleg de ce lumea accepta gogosile astea pe care le vand, dar e decizia cui e dispus sa le dea banii, indiferent de ce livreaza.

Cand spui ca in 30fps jocurile nu prea sunt jucabile si faptul ca nevoia de a alege intre cele 2 nu este cel mai bun lucru, ei au scos acest PS5 Pro tocmai ca sa elimine acea nevoie (el stie ce o insemna "or at least narrowing that", dar pentru mine asta ar fi insemnat un mod 40fps independent de 120Hz), ca fix in acel video sa prezinte jocuri in 30fps (cele 2 mentionate anterior), iar acum sa aflam ca vor mai fi si alte jocuri care vor avea 2 moduri in continuare, mi se pare fix reclama mincinoasa, ca sa nu folosesc alti termeni mai rautaciosi.

18. #78 SP
    Nu Sony decide in ce moduri ruleaza jocurile, e absurd sa sugerezi asa ceva.
    Cu siguranta vor fi developeri care implementeaza moduri de 40FPS dar poate nu sunt foarte multi oameni care pot sa le foloseasca - eu de exemplu am 2 OLED-uri LG din 2017 & 2018 care nu suporta 120hz.

19. #79 SP
    Agree, but then again, nu am facut eu afirmatia respectiva.

Eu cand tot zic de mod 40fps care sa mearga independent de 120Hz, ma refer la acel mod care merge si pe Steam Deck, cu simpla limitare de software a fps-ului, independenta de refresh-ul display-ului - nu stiu daca e ceva fezabil si nici nu ma intereseaza.

Cert e ca au anuntat in mod oficial si foarte clar, ca nu mai vor ca oamenii sa aibe de facut alegeri pentru a se bucura de jocuri si ca prin acest PS5 Pro, ar trebui sa putem beneficia de cea mai buna optiune - quality and fps.

Desigur, hardware-ul nu este capabil de acest lucru, tocmai d-aia m-a mirat afirmatia - again, facuta de ei, nu de mine - si cu siguranta ei se bazau strict pe PSSR pentru a putea atinge acel quality and 60fps. Iar acum tot ce fac este sa impinga tot ce pot la inaintare, ca sa para ca au jocuri, nu doar o consola inutila.

But then again, ei au avut si pe base PS5, un mare 8K pe consola, asa ca nu sunt straini reclamelor false, mai ales cand sunt sustinuti de o armata de oameni care cumpara orice in blind.

20. #80 SP
    2 exemple clare: FF 7 Rebirth si Alan Wake 2 - am amanat sa le joc pentru ca nu as fi putut alege Performance Mode pe PS5, vazand ce rau arata chiar si daca nu le-as compara cu Quality/Fidelity in 30 FPS.
    Pe Pro le voi juca in Performance mode, pentru ca arata mult mai bine deci imi va face alegerea mai usoara.

Unde e reclama falsa aici?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast