Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 337

Thread: Clubul PlayStation 5 Pro

1. #81 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Unde e reclama falsa aici?
    Faptul ca tot ai de ales intre 30 si 60fps, unu cu RT si unu fara - cel putin in cazul AW2. Deci tot ai de facut o alegere pe care nu ar fi trebuit.

Sincer, dupa un astfel de mesaj din partea Sony, eu m-as fi asteptat sa faca asa cu devii - sa le impuna sa vina cu un singur mod pe PS5 Pro - ce aleg ei - vrei sa arate mult mai bine jocul, in cea mai mare rezolutie posibila, totul pe ultra si/sau RT, dar cu 30fps - ok. Do it.
    Vrei sa mearga perfect, sa nu ai nicio scapare de framerate si sa sacrifici calitatea video pentru asta - ok. Do it.
    Dar fara alt mod.

Modurile sa ramana pentru base consoles, iar pentru Pro consoles sa ramana doar o singura optiune.

Anywho, pare ca vorbesc degeaba, iar lumea nu e deranjata de aceasta reclama falsa sau fals in afirmatie, sau cum vreti voi sa-i spuneti.

Bucurati-va de PS5 Pro si spor la joaca. Eu ii zic pas din prea multe motive.

2. #82 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Sunt curios daca va fi un singur "mod grafic" pe PS5 PRO. Poate acum, pentru un an, ulterior nu se va mai putea, cu ce lansari vor fi. Am jucat vreo 20 de ore saptamana trecuta, Dragon's Dogma 2 si dupa mai multe patch-uri inca ruleaza deficitar. Daca iti apare un Ogre si peste 2 minute mai aterizeaza si-un grifin, e haos la propriu si la figurat. Estimez ca abia ai 15-20 fps-uri in modul perfomance si toate optiunile OFF. N-am vazut inca pe PS5 PRO batalie serioasa la Dragon's Dogma 2, ici colo cate ceva.... Insa jocul are cerinte.... la limita puterilor lui PS5.

P.S. pentru sexbobomb91 - Alan Wake 2 poate fi jucat fara probleme in ambele moduri. Cel putin acum 8-9 luni cand l-am jucat eu. Acum cu noile "episoade" nu mai stiu. Anyway mie mi-a placut in varianta performance mai mult, parca arata mai bine... parerea mea. De final fantasy nu comentez ca inca n-am intrat in el... Spre rusinea mea.

3. #83 SP
    Postez aici, pentru ca au legatura momentan cu PS5 Pro.

Am descoperit un mini canal de youtube care arata super clar, simplu si la obiect, pixel counting si fps, cu toate stats pe ecran mereu, mini analize de la jocuri.
    Foarte usor de vazut, avand 1-2 minute si fara vorbarie fara rost si pe langa subiect.

4. #84 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Video-ul cu Dragon's Dogma 2 e doar PS5.

5. #85 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Emag-ul livreaza maine . Au emis si factura. A iesit si din stoc .

6. #86 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Sa puneti poze si filme cu unboxing, sa se rupa forumul maine!

7. #87 SP
    Au inceput sa apara reviews si comparatii "oficiale":

8. #88 SP
    Member OveMan's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Emag-ul livreaza maine . Au emis si factura. A iesit si din stoc .
    La Altex urmeaza sa fie predate catre curier.

9. #89 SP
    Member Ramon's Avatar
    Emag a bagat inapoi in stoc si mi-am comandat si eu. Livrare maine.

10. #90 SP
    Member OveMan's Avatar
    Am primit informare de livrare de la Cargus.

11. #91 SP
    Manager paul's Avatar
    DF PS5 Pro review:
    0:00:00 Overview
    0:01:00 Hardware impressions
    0:05:44 8K support and display options
    0:12:34 PS4 image quality enhancement
    0:17:36 Game boost - Elden Ring and GPU bound games
    0:32:01 Game boost - CPU bound games
    0:35:57 Ray tracing upgrades
    0:42:29 PSSR testing
    0:58:02 Power consumption
    1:05:16 Overall impressions - is PS5 Pro worth the money?

Spider-Man 2 PS5 Pro Gameplay: Fidelity Pro vs Performance Pro:

Final Fantasy 7 Rebirth PS5 Pro Gameplay: Versatility Mode:

Bloodborne PS5 Pro Gameplay: Image Quality Enhancement:

12. #92 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu am primit mail acum de la emag ca produsul a fost predat curierului si ca ajunge “Azi”.
    Hype!

13. #93 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Salut, baieti! Stiti cumva ce enhancements are Black Ops 6 pe PS5 Pro?

14. #94 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    M.am uitat la reviewuri si cred ca ps5 pro ca performanța este sub prețul de vânzare,l.a început am crezut ca va fi ceva mai performantă însă nu toata chestia la ea va fi acel pssr plus ceva putere in plus.Dubii am avut încă de la început de la prezentarea aia in dodii a lui mark cerny parca ar fi vrut să ascundă ceva si toata comparatia aia cu jocuri din trecut.Cred ca o voi lua pana la urma însă clar nu face banii este ceea ce a facut dintotdeauna sony la console dintotdeauna le.a lipsit ceva parca ar fi fost facute in grabă,neterminate.

15. #95 SP
    Quote Originally Posted by vladthegamer View Post
    Salut, baieti! Stiti cumva ce enhancements are Black Ops 6 pe PS5 Pro?
    Salut, nu s-a lansat patch-ul inca.

Am primit si eu mesaj de la curier ca va ajunge azi (Altex) .

16. #96 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Intr-un final am priceput ca sunt cel putin doua setari grafice in PS5 PRO. Am inteles intr-un final asta :

And so, what the PS5 Pro is overall is a device that won't have a huge impact on the way most people play or experience games. The titles that are available at the time of testing show changes that are so minuscule that I can't confidently suggest people buy it instead of one of the existing, cheaper PS5 models. PS5 Pro fit neatly into the same category of inessential, premium-priced hardware iteration that Apple's Pro iPhones occupy. The new tech specs seem exciting, but once you've spent the money and have your hands on it, the impact is minimal, leaving you to think about whether your money was better spent elsewhere. The die-hard, need-to-be-on-the-bleeding-edge people will likely see some benefit, but for most people, the differences aren't essential.

Eu fiind unul din "most people" probabil n-o sa-mi dau seama de diferente, cel putin acum la lansare, cu PS6 am o banuiala ca n-o sa mai aibe unitate optica si cum am majoritatea titlurilor retail o sa-mi iau si un PRO pentru ca oricum am doua PS5-uri si voi vinde unul dintre ele .

17. #97 SP
    qdx
    Member qdx's Avatar
    Ăștia care tot o dau cu digital eu nu ii inteleg.Practic va fi o dependență de sony cand vrea si ce vrea sa reducă din pret.

18. #98 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Eu personal voi cumpara PS5 PRO la anul avand in vedere ca 2024 pentru mine s-a cam terminat,sper pana la final de an sa apuc sa joc Silent Hill 2 si cam atat,iar pana vor incepe sa vina niste jocuri care sa arate si mai mult din ce va putea PS5 PRO fiind lansate day1 cu el,se prea poate sa mai primeasca mici reduceri ( sau probabil mai face Altex un extra 10-15% cum mai au ei pe parcursul unui an ),iar daca nu tot cred ca atunci e cel mai bun moment avand in vedere ca eu am jucat cam tot ce ma interesa si nu vad niciun rost sa ma mai rejoc doar din cauza ca acum am PRO,prefer sa am consola cat mai activa decat sa o deschid o data la cine stie cand mai ales ca 2025 se anunta un an foarte plin.Legat de performanta,daca jocurile 3rd party pot fi jucate in Quality Mode 60fps eu sunt total okay,asta defapt si voiam si nimic mai mult,jocurile 1st party si pe PS5-ul clasic au mers si s-au vazut excelent,dar la 3rd party au fost mereu probleme ( FF Rebirth pentru mine a fost vizual groaznic ) iar asta e motivul pentru care PRO-ul va merita.

19. #99 SP
    E suprinzator de rapid transferul de pe PS5 pe Pro, cu siguranta mai repede decat scrie la estimare .
    Probabil depinde si de retea.

20. #100 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu este nevoie sa urmariti tot, in contextul PS5 Pro este suficient sa urmariti ce spune Dan intre 31.53 - 32.03, nimic mai mult, personal consider subiectul incheiat si clasificat:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast