Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 35 of 35

Thread: Intergalactic: The Heretic Prophet

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Scuzati ignoranta, dar...care e faza cu hate-ul pentru jocu asta sau pentru ce au aratat? De ce atatea dislikes la trailer?

Am pierdut trenul cu informatia asta si chiar nu stiu.
    Sau e motivul spus mai sus, ca femeie, ca urata, cheala, tatuata, probabil tot gay, samd?

2. #22 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^O sa imi dau cu presupusul, ca nu sunt printre cei care au dat dislike.

Problema e The Last of Us 2, pe care multi il considera o aroganta artistica esuata a lui Drukmann. Contrar asteptărilor investitorilor, oamenii nu uita prea usor, si asta se va vedea in vanzarile jocurilor urmatoare pe termen lung (cam ce pateste acum Ubisoft chiar daca in prezent scoate jocuri bune). TLOU2 a avut o receptie mult mai negativa decat primul joc, iar oamenii au asteptat sa vada daca criticile au ajuns la urechile studioului - si anume ca rolul jocului e sa ne distreze, nu sa aduca la viata viziunea artistica a regizorului. Din trailer pare ca mesajul asta nu a fost receptionat, deoarece protagonista e cheala si urata cum zici tu, desi mai degraba as zice ca arata average.

Baietii vor sa ajunga acasa de la job si dupa amiaza sa impuste niste baieti rai, iar seara inainte de culcare sa dea o laba fara sa schimbe sursa HDMI a televizorului. Cu Stellar Blade merge, cu Intergalactic imi pare ca nu va merge asa bine, de unde si reactiile negative.

3. #23 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Sau e motivul spus mai sus, ca femeie, ca urata, cheala, tatuata, probabil tot gay, samd?
    Yep, plus hate/invidie pentru Naughty Dog si PlayStation.
    Digital Foundry au vorbit despre trailer in ultimul podcast si sunt foarte impresionati (15:08) :

4. #24 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ok, atunci voi continua ignoranta cu o alta intrebare cretina - care-i faza? Daca ceva nu-ti place...de ce nu te uiti in alta parte? I mean...ok, nu e genul tau, personajul sau lumea sau genul jocului (si da, e ok sa fie si jocuri dark, asa cum e ok sa fie si jocuri silly gen Fall Guys - acolo nu am vazut sa comenteze lumea ca nu-i dark) si avem, totusi, libertate de alegere.

Si atunci, de ce sa boicotezi ceva, de la un studio care se stie ca livreaza calitate, doar de dragul de a "te face auzit", cand poate ca nu esti publicul tinta?

De ce ar trebui sa me intereseze pe mine, care rezonez cu ce au aratat si am incredere ca vor livra ceva nu bun, ci foarte bun, parerea ta, niste neica nimeni care se plang de orice?

5. #25 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Internetul e free si multa lume urmeaza un trend si cam atat. Poate ca ar trebui sa poti controla si parte cu voturile sa nu fie vizibile pentru toata lumea, la fel cum poti face si cu mesajele pe youtube. Vreo publicatie a comentat pana acum in mod negativ? Nu am urmarit fiasco-ul

6. #26 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Dar si ce atitudine are protagonista! Numai bounty hunter, nu e. Daca tot au facut-o "barbata", macar sa fie GI Jane pana la capat. Bea cu paiul din pahar de Mc?! Sa foloseasca o cana metalica, ca in Riddick !

7. #27 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Eu cred ca o sa fie un joc bun mai ales ca au fost inspirati de Cowboy bebop si Akira.
    Nu ma astept sa il lanseze prea curand sa nu iasa odata cu PS6.

8. #28 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Internetul e free si multa lume urmeaza un trend si cam atat. Poate ca ar trebui sa poti controla si parte cu voturile sa nu fie vizibile pentru toata lumea, la fel cum poti face si cu mesajele pe youtube. Vreo publicatie a comentat pana acum in mod negativ? Nu am urmarit fiasco-ul
    YouTube nu afiseaza dislike-urile in mod prezent, ele se pot vedea doar folosind o extensie de browser care estimeaza doar numarul lor.
    Reactiile negative vin exclusiv de la oameni de rand, nu am vazut nicio publicatie sa se planga despre joc pentru ca nu stim mare lucru despre el inca, nici macar nu am vazut inca un gameplay video pentru a ne putea face o opinie reala.
    Partea cea mai trista la reactiile astea e ca ii vor descuraja pe developeri sa incerce lucruri noi. Multi dintre noi ne plangem ca povestile jocurilor sunt tot aceleasi clisee repetate dar cand apare un joc care incearca sa fie diferit, asa cum a fost TLOU2, foarte multi reactioneaza exagerat de negativ la el fara ca macar sa-l joace.

9. #29 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Hate-ul pentru acest joc nu m-ar mira sa fie un trend pe TikTok.
    Din trailer, imi place cum arata si Naughty Dog au scos jocuri bune, pana acum.

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    66K de Like-uri si 158K de DisLike-uri? WTF? Au ajuns oamenii sa dea cu hate doar pt. ca eroul nu este mascul feroce? Sau, nu inteleg... ca tot ce am vazut in trailer arata bine. Ce-mi scapa?

---------- Post added 21-12-2024 at 05:00 ----------

Ah, vad ca a intrebat si razvanrazy acelasi lucru. Damnit, I think I'm too old for these days... Traiasca tictocu'!

11. #31 SP
    Member codpin's Avatar
    Iti scapa faptul ca lumea o duce prea bine, fara sa realizeze asta si din cauza asta mulți au prea mult timp liber si in loc sa faca ceva folositor cu el, ei prefera sa isi verse toate frustarile pe orice le iese in fata si nu le valideaza părerile.

Valabil in toate domeniile, nu numai in gaming si nu numai online.

Social media f*cked us over...

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

12. #32 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ok, atunci voi continua ignoranta cu o alta intrebare cretina - care-i faza? Daca ceva nu-ti place...de ce nu te uiti in alta parte? I mean...ok, nu e genul tau, personajul sau lumea sau genul jocului (si da, e ok sa fie si jocuri dark, asa cum e ok sa fie si jocuri silly gen Fall Guys - acolo nu am vazut sa comenteze lumea ca nu-i dark) si avem, totusi, libertate de alegere.

Si atunci, de ce sa boicotezi ceva, de la un studio care se stie ca livreaza calitate, doar de dragul de a "te face auzit", cand poate ca nu esti publicul tinta?

De ce ar trebui sa me intereseze pe mine, care rezonez cu ce au aratat si am incredere ca vor livra ceva nu bun, ci foarte bun, parerea ta, niste neica nimeni care se plang de orice?

Boicotarea a fost si pentru TLOU2 dupa acele leak-uri dinainte sa se lanseze jocul oficial si totusi jocul a vandut peste 10M de unitati (da,mai putin decat TLOU1 aprox.13M pentru PS3 si Remastered-ul de pe PS4 cu aprox.18M),dar cu atatea controverse jocul si-a recuperat bugetul si a facut si profit.De data asta e si mai ciudat sa-i dai cu hate doar pentru un personaj fara sa cunosti nimic in rest comparativ sa zicem cu TLOU2 unde multi au prins "drag" de unul din personaje.

La final de zi Naughty Dog e printre putinele studio-uri din lume ce se intrec de la joc la altul,franciza la alta tehnic vorbind sa incerce lucruri noi,iar intr-o zona Sci-Fi chiar cred ca au o libertate mult mai buna sa isi puna in valoare echipa,in rest putin ma intereseaza ca personajul se tunde chel (si afara daca ies vad femei asa si nu e nimic gresit sau urat) cat timp jocul stie sa livreze la gameplay,la o poveste captivanta,mai vedem si noi un IP nou... ca altfel stateam cu Uncharted remakes,Jak&Daxter si ne plangeam iarasi ca nu mai vedem nimic altceva.

13. #33 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Cum să muncești din 2020 la un joc , tu cel mai tare studio ,și să îmi arăți doar un cinematic cu cheluțu? adevărul este că ND și $ony parcă intenționat fac treaba asta, marketing...nu contează ca e negativ sau pozitiv

14. #34 SP
    Member codpin's Avatar
    Din 2020 au lucrat la Factions 2, pe care apoi l-au anulat. Probabil aveau divizii mai mici care lucrau in paralel la alte proiecte (inclusiv Intergalactic).

Probabil de un an au mutat masiv echipele pe proiectul asta.

Iar daca iti aduci aminte, TLoU2 tot cu un cinematic l-au prezentat. Cinematic care a fost pus in scena pe ultima suta de metri dupa cum au aratat in documentarul lor.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

15. #35 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos666 View Post
    Cum să muncești din 2020 la un joc , tu cel mai tare studio ,și să îmi arăți doar un cinematic cu cheluțu? adevărul este că ND și $ony parcă intenționat fac treaba asta, marketing...nu contează ca e negativ sau pozitiv

Marvel's WOLVERINE de la Insomniac a fost prezentat oficial in 2021 si inceput probabil in 2019/2020 si nu ai vazut 1 secunda de gameplay,Ghost of Yotei a primit de asemenea un trailer in care nu ai vazut mare lucru.Insomniac desii au scos Miles Morales in 2020 si Marvel's Spider-Man 2 in 2023 asta nu inseamna ca WOLVERINE trebuia neaparat dezvaluit in 2021,Ghost of Yotei se lanseaza in 2025 dupa ce SuckerPunch a scos un joc in acelasi timp cu Naughty Dog in 2020,dar ei au deja bazele unui IP.Naughty Dog a aratat fix cat trebuie luand in considerare ce au mai dezvaluit in ultimii ani 1st party si daca te uiti si la altii cum ar fi Microsoft ai zice defapt ca e destul cat au prezentat ,la anul vom vedea probabil mai multe,daca se lansa in 2025 iti intelegeam oarecum comentariul,dar mai repede de 2026 nu o sa il vezi,timp este destul sa ii faca marketing serios.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2