Greseala mea , uitasem ca l-am cumparat de paste la 20 lire chiar daca pe online store apare "necumparat"
Greseala mea , uitasem ca l-am cumparat de paste la 20 lire chiar daca pe online store apare "necumparat"
A mers vrajeala cu NBA si la mine. Acum se descarca. Love you consolegames
.
Inca ceva, greu merge descarcatul la NFS. Sunt singurul?
man si la mine mergea greu, dar acum am trecut pe proxy (vezi guide in semnatura) si merge mult mai bine, cam 2 MB/s, mai incet ca de obicei ca probabil sunt super ocupate serverele PSN![]()
Pe US vad BF3, Saints Row, Uncharted, exact jocurile care au fost luna trecuta pt UK, nimic nou.
Si mie mi-a mers foarte prost aseara downloadul la NFS MW... Nu am apucat sa iau decat vreo 80% ca dupaia a trebuit sa plec sa nu pierd avionul... pacat ca n-am apucat sa ma joc![]()
eu am copiat toate jocurile, parca erau vreo 6, ce e drept mai am vreo 60% din nba, dar am avut consola deschisa doar 4 ore. pe mine ma enereaza install-ul care dureaza mult si nu poti sa faci nimic pe consola in timpul acela.
Eu am reusit sa le iau pe toate de la ora 6 dimineata pana la ora 13. Daca s-ar instala automat dupa ce faci download la 3-4 jocuri ar fii perfect
Un prieten are un joc de ps+ pe care eu nu-l am. Daca baga contul lui pe ps3-ul meu, downloadeaza jocul pe consola mea, eu pot sa-l joc cu contul meu chiar daca nu l-am luat la vremea lui? bineinteles sa am activat ps+, multumesc
si unde e mai bine sa ai cont de ps+, pe us sau uk?
da, il down de pe contul lui si poti sa il joci pe al tau.
Cel mai bine pe UK, au avut cea mai buna oferta pana acum.
Leaving PS Plus In August :
8/6 – Battlefield 3
8/13 – Labyrinth Legends
8/20 – Gods Eater Burst
8/20 – Malicious
8/27 – Dokuro
Entering PS Plus in August :
Hitman: Absolution (PS3)
Zen Pinball 2: Star Wars Pinball (PS3)
Bit.Trip Presents Runner2: Future Legend of Rhythm Alien (PS3)
Machinarium (PS Vita)
Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower (PS Vita, Compatible with PS Vita)
Blestemat o luna intreaga ca au bagat Hitman doar pe UK - bifat
Cumparat Hitman saptamana trecuta - bifat
Azi il baga free pe PS Plus US.
Story of my life.![]()
ar fi fost ideal sa anunte cu cateva luni inainte ce jocuri vor introduce in promotiedar nu cred ca se va intampla vreodata asta
![]()
iti dai seama ca nu isi doresc lucrul asta. Ar pierde prea mult. Cred ca nici ei nu stiu
Cu toate astea, pe UK nu cred ca au fost prea multe luni cu jocuri mai slabute (vreo 1-2, eu am plus de cand a aparut) Cel putin de cand cu INSTANT GAME COLLECTION au bagat doar titluri bune
Cineva noutati pentru Septembrie..la ce sa ne asteptam sa intre pe PS Plus uK?
---------- Post added 13-08-2013 at 18:42 ----------
Nimic??
e de incredere aceasta adresa? PlayStation Plus - 365 Day (1 year) Subscription - cdkeys.com
stiu ca si-a luat cineva de aici ps+ , multumesc
Sollo, site-ul este de incredere iar codul iti vine instant. Chiar ieri am cumparat de acolo un abonament PS+ dupa ce mi-au refuzat cardul Games.co.uk.
Daca tot am devenit proaspat membru +, am doua coduri de 30 zile PS+ UK ramase nefolosite:
4552-QRN7-3AD3
MKAK-5GNE-8PG4
Va rog sa semnalati daca ati folosit codurile. Va multumesc.
Bookmarks