am folosit eu codul MKAK-5GNE-8PG4 pe contul lui sormea, multumesc pentru cod si pentru raspuns...daca pot sa-i dau unui prieten banii sa-mi bage si mie ps+, daca nu trebuie sa astept sa-mi dea de la munca cardul![]()
am folosit eu codul MKAK-5GNE-8PG4 pe contul lui sormea, multumesc pentru cod si pentru raspuns...daca pot sa-i dau unui prieten banii sa-mi bage si mie ps+, daca nu trebuie sa astept sa-mi dea de la munca cardul![]()
daca folosesti subscriptia platita de ps+ in perioada de 30 de zile a codului promotional pierzi zilele ramase
intrebare. e ceva diferenta intre cel de 3 luni si 1 an in afara de perioada? Sau mai ai fcilitati pentru cel de 1 an ??? ms
Au rezolvat problema cu downloadul?
Am tras ceva aseara cu 3-4 MB pe direct, fara nici un proxy ...![]()
mai are careva un cod valabil de ps+??? am ajutat pe un prieten sa rezolve problema cu cardul, dar mi-a zis ca are codul de ps+ de mai mult de 1 saptamana si cand introduce codul zice ca e expirat...
Am un cod de Playstation Plus pentru 30 de zile pentru UK.
LN7A-HBNP-9EKK
Cine il foloseste sa anunte aici.
si celelalte jocuri pentru luna septembrie le-au anuntat? eu nu am gasit nimic ori nu am stiut unde sa caut![]()
Celelalte jocuri pentru septembrie le vor anunta ''a little later this week'', dupa cum a spus un reprezentant sony, pe PlayStation.Blog.Europe : Your daily fix of PlayStation news from across the SCEE region .![]()
Assassin's Creed III (octombrie 2012) vs Assassin's Creed II (noiembrie 2009)
diferenta intre PS+ si ce ofera Microsoft, dar ca sa fiu sincer nu cred ca Microsoft vrea sa concureze cu oferta din PS+, de aceea "Games with gold" va tine pana la sfarsitul anului
Bookmarks