Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 121 of 304 FirstFirst ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 171 221 ... LastLast
Results 2,401 to 2,420 of 6071

Thread: PlayStation Plus

1. #2401 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ce mi-e Mercenary Kings, ce mi-e Mercenary Kings + Stick it to the Man...
    Acum sunt sanse mai mari ca cel putin unul din cele 2 jocuri oferite sa fie pe gustul tau. Iar aria de selectie se va mari cu timpul. Ce sa facem daca acum astea sunt jocurile disponibile pe PS4?

2. #2402 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    E clar, in fiecare luna o sa asistam la asa ceva...Eu am alta metoda, imi expira abonamentul in decembrie, daca nu imi convine nu stau sa ma plang, nu mai prelungesc, simplu, iar daca ma supara foarte rau exista din fericire tabara cealalta.
    Atata timp cat platesti pt. un serviciu ai dreptul sa iti spui parerea, mai ales daca aduci argumente. Mi se pare foarte urat sa spui cuiva ca are cereri nesimtite sau e ca este prea tupeist pt ca isi doreste ceva mai bun. Poti spune ca e un pic deplasat sa ceri jocuri noi pe PS4, consola e inca proaspata. Problema e PS3-ul, vad ca si acolo nu mai sunt jocuri pe placul meu.

PS: beauty is in the eye of the beholder

3. #2403 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    subscriu.

eu cred ca daca am ales sa platim pentru un serviciu premium, exact asta ar trebui sa primim, si avem dreptul sa-l judecam. nu ne da nimeni nimic gratis de fapt, si am mari indoilei ca SOny afce vreo favoare cuiva. Overall pana acum jocurile ptr PS3 cumulate in fiecare an si-au meritat banii. pe de alta parte trebuie sa tii cont ca pentru a continua sa joci jocurile trebuie sa-ti reinnoiesti subscription-ul an de an.

in alta ordine de idei, eu am fost si ghinionist, pentru ca in afara de Bioshock Infinite si Uncharted 3 (care apropos pe varianta de PS+ are niste minusuri serioase), restul jocurilor AA sau AAA din ultimul an mi le cumparasem deja cand au ajuns pe +.

4. #2404 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Pentru 15 luni de abonament am platit 35 de pounds...sa fim seriosi, o shaorma pe fiecare luna, asta e, luna asta au pus mai putina carne sau sos de usturoi, dar asa e romanul, cu 2 lire vrea un sac de jocuri.

5. #2405 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    PS+ îl vede fiecare cum doreşte ca şi în cazul lui raducu, dacă deja aveai jocurile nu ai făcut mare afacere, pe Uncharted 3 Goty am dat 150 de lei, din Altex prin 2012 acum este gratis, la ce reduceri face Sony acum nu cred că o să mai fie baza + pt. jocuri, sincer în loc de NBA aş fi preferat NFL.

6. #2406 SP
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    Pentru 15 luni de abonament am platit 35 de pounds...sa fim seriosi, o shaorma pe fiecare luna, asta e, luna asta au pus mai putina carne sau sos de usturoi, dar asa e romanul, cu 2 lire vrea un sac de jocuri.
    nu stiu care e romanul ala, dar eu unul am dat 40 de lire pentru 12 luni, nu 35 pentru 15.

eu personal nu ma plang de jocurile care au intrat pe plus in ultimul an (cel putin pentru PS3), ar fi si culmea, dar nu ii condamn pe cei care o fac.

nu vad nicio problema in a te plange de un serviciu pe care-l platesti, indiferent cat platesti pentru el.

abia a plati pentru ceva si a nu avea nicio reactie indiferent pe ce dai banii mi se pare tipic romanesc.

7. #2407 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    eu cred ca daca am ales sa platim pentru un serviciu premium, exact asta ar trebui sa primim, si avem dreptul sa-l judecam.
    Total de acord cu tine, dar la 15 lei / luna nu poți avea pretenția ca în luna aia sa primești joc de 200+ lei... Pe PS4 chiar asta ar fi singura varianta rămasă, dacă facem abstracție de indies... Iar pe PS3, în afara de aceleași jocuri la 200+ lei, nu prea mai sunt altele AAA pt ca deja au fost date cam toate..

Poate poate peste câteva luni o să-i vina vremea și lui Killzone sau măcar Knack... Iar pana atunci o să țin cont ca e o chestie de conjunctura, și nu rea-vointa/nepăsare din partea lui Sony.

Oricum abonamentul îl plătesc ca sa am online... Iar aici pretenția mea e ca serviciul sa fie mult mai stabil decât pe PS3, la fel cum era pe XBL generația trecută. So far so good.

8. #2408 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Total de acord cu tine, dar la 15 lei / luna nu poți avea pretenția ca în luna aia sa primești joc de 200+ lei... Pe PS4 chiar asta ar fi singura varianta rămasă, dacă facem abstracție de indies... Iar pe PS3, în afara de aceleași jocuri la 200+ lei, nu prea mai sunt altele AAA pt ca deja au fost date cam toate...

asa e. sau macar daca ai pretentia sa ai un joc AAA, nu o poti avea in fiecare luna, chiar si cand e vb de PS3.

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Poate poate peste câteva luni o să-i vina vremea și lui Killzone sau măcar Knack... Iar pana atunci o să țin cont ca e o chestie de conjunctura, și nu rea-vointa/nepăsare din partea lui Sony.

Oricum abonamentul îl plătesc ca sa am online... Iar aici pretenția mea e ca serviciul sa fie mult mai stabil decât pe PS3, la fel cum era pe XBL generația trecută. So far so good.

iarasi, de acord. nu am inca PS4, asa ca speranta mea e ca pana cand imi voi lua (probabil in toamna) sa fie macar 1-2 jocuri AAA. asa cred ca ar fi si ok, ca pana atunci un Killzone sau ceva gen Tomb Raider, Assassin's Creed IV sa fie incluse.

Legat de online acolo e clar. personal nu-mi convine ca imi trebuie cont PS+ pentru asta, inteleg de ce Sony a facut miscarea asta (mai ales in raport cu Microsoft), oricum cat imi voi permite voi plati PS+, iar daca vreau sa ma joc online, clar voi fi fortat sa o fac, si nu voi avea mari regrete.

9. #2409 SP
    Banned asperas's Avatar
    Helpless..**** New Age!Oare cat o sa-i mai lasam pe ''astia'' sa hotarasca pe banii nostrii..!?

10. #2410 SP
    svg
    Member svg's Avatar
    Nu era intr-o vreme inainte de inceputul unei luni un thread pe blogul Sony in care puteai sa votezi ceea ce ai vrea pe PS Plus ? Din cate am urmarit cateodata, desi rar, aparea un joc la cererea abonatilor.

11. #2411 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    Te cam inseli amarnic cu "romanul" vezi pe blogul oficial de US si EU... nu cred ca am colonizat toate tarile.
    Unii dintre voi nu vreti sa intelegeti un lucru..multi nu se plang ca vor multe pe bani putini..e vorba de marea vrajeala cu care a atras publicul Sony. Au prezentat serviciul la o calitate si in 2 ani de zile s-a dus calitatea asta.
    Si peste alti doi ani nu o sa mai fie nimic de el pentru ca PS4 va fi consola principala peste tot... Plus va fi obligatoriu.... pretentii 0...si uite asa s-a facut trecere subtil.
    Bun e companie si trebuie sa faca bani dar asta nu inseama ca nu mai inseala consumatorul si asta nu inseamna ca trebuie sa ii ridic in slavi ca e Sony.

Si daca tot se zice ca "romanul" la urma urmei toti vorbim ca romanii din cauza preturilor de jocuri si salariilor. Pentru noi plus a fost ceva foarte bun ca ne dadea jocuri gratis care la atex faceau cateva sute de lei... dar PS PLUS nu e doar in Romania..

12. #2412 SP
    Member madskills's Avatar
    va luptati cu morile de vant. Unii useri nu pot sau nu vor sa inteleaga ce inseamna scaderea calitatii. Am dat exemplu cu minutele la abonament mai sus..degeaba. e clar ca in timp ps3 o sa fie lasat la vatra, dar tare mi-e ca Sony sa nu si-o ia in freza, entuziasmati de vanzarile masive la inceput de an, la care nici ei nu se asteptau. Jocuri prea putine momentan, obligativitatea sa platesti pentru multiplayer, mizerii oferite in primele 6 luni pe ps+...nu m-as mira sa vad o mica scadere pe viitor la ps+ pt ps4.

13. #2413 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Pe PS US gasesc jocurile gratis pentru PS4? Sau inca nu? Nu stiu cand apar in mod normal.

14. #2414 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu mă asteptam să pună demo la UFC.

15. #2415 SP
    Member legokid220's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Este demo, dar nu pe storul de pe ps4.. eu i.am dat download de pe pc, ps store uk.

16. #2416 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    E demo pe ps store uk!Cauti la games,mergi pe joc la preorder si ai optiunea try free demo!Seara buna tuturor..

17. #2417 SP
    Nu vad nicu.unde jocurile pt luna asta pe uk. Suntem in 4 nu? Pe blog la sony zice de 4... sau am eu data pus gresita?

18. #2418 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Patience @legokid , dupa ora 17-18 pentru UK Nu ai mai avut plus pana acum?

19. #2419 SP
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Patience @legokid , dupa ora 17-18 pentru UK Nu ai mai avut plus pana acum?
    De 4 luni doar. Pana acum n.a intarziat asa mult....

20. #2420 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Cred ca glumesti?In fiecare luna uk psn store face update si apar pentru noi dupa orele 17-18Mai devreme de ora 16 eu nu am vazut plus games puse pe store.Daca esti pe US atunci acolo nu stiu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 121 of 304 FirstFirst ... 21 71 111 119 120 121 122 123 131 171 221 ... LastLast