Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 304 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... LastLast
Results 401 to 420 of 6071

Thread: PlayStation Plus

1. #401 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Stie cineva ce primim pe luna octombrie pe ps3?

2. #402 SP
    Junior Member alecutheman's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Stie cineva ce primim pe luna octombrie pe ps3?
    Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit e game of the month in octombrie

3. #403 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pe 26 septembrie o sa fie disponibila gratuit campania single-player din Starhawk pentru abonatii PS+ din US si EU.

4. #404 SP
    Quote Originally Posted by alecutheman View Post
    Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit e game of the month in octombrie
    Pe US sau UK?

5. #405 SP
    Junior Member alecutheman's Avatar
    ^ UK

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Pe 26 septembrie o sa fie disponibila gratuit campania single-player din Starhawk pentru abonatii PS+ din US si EU.
    E exprimata foarte vag oferta, sunt prezentate modalitati de cumparare a jocului:
    1. Jocul complet, digital - 28.49GBP
    2. Doar multiplayerul - 15.99GBP
    dupa care zice "another killer deal for all PlayStation Plus Members. You guys get the Starhawk: Singleplayer Campaign at no additional cost!". S-ar putea intelege ca primesti varianta completa atunci cand cumperi doar multiplayerul. Sa speram ca nu e asa, eu oricum o sa iau multiplayerul, demult am vrut Starhawk

6. #406 SP
    Thx de info , dar US ce primeste pe luna octombrie stie cineva?

7. #407 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by alecutheman View Post
    ^ UK

E exprimata foarte vag oferta, sunt prezentate modalitati de cumparare a jocului:
    1. Jocul complet, digital - 28.49GBP
    2. Doar multiplayerul - 15.99GBP
    dupa care zice "another killer deal for all PlayStation Plus Members. You guys get the Starhawk: Singleplayer Campaign at no additional cost!". S-ar putea intelege ca primesti varianta completa atunci cand cumperi doar multiplayerul. Sa speram ca nu e asa, eu oricum o sa iau multiplayerul, demult am vrut Starhawk
    Daca ai primi varianta completa daca iei doar multiplayer-ul, ce sens ar mai avea atunci jocul complet la 28.49GBP? Daca-l poti lua complet la pretul multiplayer-ului....

8. #408 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Daca ai primi varianta completa daca iei doar multiplayer-ul, ce sens ar mai avea atunci jocul complet la 28.49GBP? Daca-l poti lua complet la pretul multiplayer-ului....
    cred ca oferta cu MP+SP la 15.99 e doar ptr membrii PS Plus.."another killer deal for all PlayStation Plus Members. You guys get the Starhawk: Singleplayer Campaign at no additional cost!"

9. #409 SP
    Ca sa fie clar pentru toata lumea:

Posted on 21 September, 2012 at 11:25 am by Richard Yap

You don’t have to buy the MP to get the SP. Apologies if the post was unclear.

10. #410 SP
    PlayStation Plus Update: Starhawk Campaign Free For Members; Hell Yeah and Tokyo Jungle Release Week Discounts – PlayStation Blog

September 25th PlayStation Plus US Update:

Starhawk (Single Player Campaign Only) and All Add-Ons
    Free for PlayStation Plus Members

Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
    20% discount for PlayStation Plus Members (Regular Price: $14.99, PS Plus Price: $11.99)

Tokyo Jungle
    20% discount for PlayStation Plus Members (Regular Price: $14.99, PS Plus Price: $11.99)

11. #411 SP
    Hao
    Junior Member Hao's Avatar
    ReNeGaDe124, oferta este valabila si pentru UK ? sau doar pentru US?.
    Multumesc anticipat pentru raspuns

12. #412 SP
    Quote Originally Posted by Hao View Post
    ReNeGaDe124, oferta este valabila si pentru UK ? sau doar pentru US?.
    Multumesc anticipat pentru raspuns
    Campania singleplayer din Starhawk o sa fie gratuita si pe UK/EU. Iar jocul Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit o sa fie chiar complet gratuit, nu doar la pret redus, pentru abonatii din UK/EU in luna octombrie (va fi chiar Game of the Month daca nu ma insel). Cat despre Tokyo Jungle, nu se stie inca daca va fi disponibil si in EU acel discount; insa, fiind un joc exclusiv PS3 sansele sunt destul de mari sa avem parte de acesta.

13. #413 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: PlayStation Plus

Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Campania singleplayer din Starhawk o sa fie gratuita si pe UK/EU. Iar jocul Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit o sa fie chiar complet gratuit, nu doar la pret redus, pentru abonatii din UK/EU in luna octombrie (va fi chiar Game of the Month daca nu ma insel). Cat despre Tokyo Jungle, nu se stie inca daca va fi disponibil si in EU acel discount; insa, fiind un joc exclusiv PS3 sansele sunt destul de mari sa avem parte de acesta.
    Nu te �nşeli, acela o sa fie jocul lunii octombrie

14. #414 SP
    Hao
    Junior Member Hao's Avatar
    Oki, multumesc mult

15. #415 SP
    Junior Member pippo's Avatar
    Am o intrebare pt membrii forumului.Azi am platit cu paypal un card de 16 lire sterline,de pe site-ul ''http://electronicfirst.com''
    Stiti cumva in cat timp imi trimit codul si daca il trimit pe mail-ul cu care sunt inregistrata pe paypal?
    Multumesc

16. #416 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    De obicei ajunge repede...maxim 15 minute...(asa a fost la mine de cate ori am luat)
    Delivery: Emailed to your email address registered with PayPal

17. #417 SP
    Junior Member pippo's Avatar
    Va multumesc.Codul de reincarcare mi-a fost trimis.Si multumesc celor care au postat anterior,pt ca adresa Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards am luat-o de aici de pe forum.
    O seara placuta.

---------- Post added 28-09-2012 at 07:08 PM ----------

Multumesc gvingi76.Din postarile tale anterioare si ale lui DanTe23,am gasit acest mod de a-mi incarca psn-ul
    spor la gaming

18. #418 SP
    Junior Member gabirzv's Avatar
    deci merge groaznic downloadul mai incet nici nu cred ca se putea ... am rds fiber de 10mb si intr-o zi intreaga! din infamous 2 mi-a luat 23 %, in concluzie tre sa stau vreo 3 zile nonstop ca sa il iau ... daca se mai ia si curentu e super atunci ) am mai patit asa, am stat 2 zile la un joc si cand a ajuns la 97% mi sa luat curentu :-J ... este vreo solutie ceva sa mearga mai bine nush ... parca fara plus merge mai bine

19. #419 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by gabirzv View Post
    deci merge groaznic downloadul mai incet nici nu cred ca se putea ... am rds fiber de 10mb si intr-o zi intreaga! din infamous 2 mi-a luat 23 %, in concluzie tre sa stau vreo 3 zile nonstop ca sa il iau ... daca se mai ia si curentu e super atunci ) am mai patit asa, am stat 2 zile la un joc si cand a ajuns la 97% mi sa luat curentu :-J ... este vreo solutie ceva sa mearga mai bine nush ... parca fara plus merge mai bine
    Incearca chestia asta:
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    eu am pus pe pause si apoi am dat resume de vreo 2-3 ori la f1 2012 demo si apoi si-a dat drumul blana. mai rapid ca de obicei parca.

20. #420 SP
    Junior Member gabirzv's Avatar
    faza e ca eu inainte sa inchid consola pun pe pause downloadurile si cand intru iara ii dau resume si tot imi scrie pending.....si nu face nimik

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 304 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... LastLast