Stie cineva ce primim pe luna octombrie pe ps3?
Pe 26 septembrie o sa fie disponibila gratuit campania single-player din Starhawk pentru abonatii PS+ din US si EU.
^ UK
E exprimata foarte vag oferta, sunt prezentate modalitati de cumparare a jocului:
1. Jocul complet, digital - 28.49GBP
2. Doar multiplayerul - 15.99GBP
dupa care zice "another killer deal for all PlayStation Plus Members. You guys get the Starhawk: Singleplayer Campaign at no additional cost!". S-ar putea intelege ca primesti varianta completa atunci cand cumperi doar multiplayerul. Sa speram ca nu e asa, eu oricum o sa iau multiplayerul, demult am vrut Starhawk![]()
Ca sa fie clar pentru toata lumea:
Posted on 21 September, 2012 at 11:25 am by Richard Yap
You don’t have to buy the MP to get the SP. Apologies if the post was unclear.
PlayStation Plus Update: Starhawk Campaign Free For Members; Hell Yeah and Tokyo Jungle Release Week Discounts – PlayStation Blog
September 25th PlayStation Plus US Update:
Starhawk (Single Player Campaign Only) and All Add-Ons
Free for PlayStation Plus Members
Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
20% discount for PlayStation Plus Members (Regular Price: $14.99, PS Plus Price: $11.99)
Tokyo Jungle
20% discount for PlayStation Plus Members (Regular Price: $14.99, PS Plus Price: $11.99)
ReNeGaDe124, oferta este valabila si pentru UK ? sau doar pentru US?.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Campania singleplayer din Starhawk o sa fie gratuita si pe UK/EU. Iar jocul Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit o sa fie chiar complet gratuit, nu doar la pret redus, pentru abonatii din UK/EU in luna octombrie (va fi chiar Game of the Month daca nu ma insel). Cat despre Tokyo Jungle, nu se stie inca daca va fi disponibil si in EU acel discount; insa, fiind un joc exclusiv PS3 sansele sunt destul de mari sa avem parte de acesta.![]()
Am o intrebare pt membrii forumului.Azi am platit cu paypal un card de 16 lire sterline,de pe site-ul ''http://electronicfirst.com''
Stiti cumva in cat timp imi trimit codul si daca il trimit pe mail-ul cu care sunt inregistrata pe paypal?
Multumesc
De obicei ajunge repede...maxim 15 minute...(asa a fost la mine de cate ori am luat)
Delivery: Emailed to your email address registered with PayPal
Va multumesc.Codul de reincarcare mi-a fost trimis.Si multumesc celor care au postat anterior,pt ca adresa Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards am luat-o de aici de pe forum.
O seara placuta.
---------- Post added 28-09-2012 at 07:08 PM ----------
Multumesc gvingi76.Din postarile tale anterioare si ale lui DanTe23,am gasit acest mod de a-mi incarca psn-ul
spor la gaming
deci merge groaznic downloadul mai incet nici nu cred ca se putea ... am rds fiber de 10mb si intr-o zi intreaga! din infamous 2 mi-a luat 23 %, in concluzie tre sa stau vreo 3 zile nonstop ca sa il iau ... daca se mai ia si curentu e super atunci) am mai patit asa, am stat 2 zile la un joc si cand a ajuns la 97% mi sa luat curentu :-J ... este vreo solutie ceva sa mearga mai bine nush ... parca fara plus merge mai bine
![]()
faza e ca eu inainte sa inchid consola pun pe pause downloadurile si cand intru iara ii dau resume si tot imi scrie pending.....si nu face nimik![]()
Bookmarks