am platit din greseala de 2 ori pentru ps plus pe un an, ce se va intampla? imi da 2 ani? sau imi da 1 an, si a doua plata o pune in wallet?
am platit din greseala de 2 ori pentru ps plus pe un an, ce se va intampla? imi da 2 ani? sau imi da 1 an, si a doua plata o pune in wallet?
aici https://store.playstation.com/#!/en-...e/games/psplus , doar ca s-a terminat
adevarul e ca ieri mi-a expirat abonamentul lunar si azi l-am reactivat, asa ca am vazut oferta inainte de activare.
Toți prietenii mai care au PS Plus pe România și UK văd prețul normal, au vrut să își prelungească abonamentul, nu știu cum ai văzut tu înainte în Store prețul redus. O să îți fac un screenshot cu pretul de 224 RON
Eu vad oferta dar desi nu am plus nu pot sa-mi activez pentru ca aparent am plusAm trimis un mail, mi-au cerut screenshot, chipurile se ocupa. Meh, Sony.
Pai dacă ești logat este egal cu zero, despre ce vorbim acum? Normal ca vezi, dar dacă vrei să cumperi nu poți cumpăra la acel preț...Tu citești în general tot ce scriu sau doar ce îți convine? Am spus de n ori ca nu poți să adaugi abonamentului actual încă un an la preț promoțional
cred ca tu nu ai citit ce am zis eu:
1. Sambata mi-a expirat PS Plus.
2. Duminica dimineata IN TIMP CE ERAM LOGAT aveam acces la oferta respectiva pentru ca nu mai aveam PS Plus activat.
3. Partea cu delogarea e doar pentru cei care au Plusul activat, sa vada ca exista o oferta, ca tu ziceai ca vii cu screenshot cum ca nu exista. Mos Craciun exista, trebuie doar sa crezi.
Probabil exprimarea ta nu prea este pe înțelesul meu, acum am înțeles. Mulțumesc, ești de treabă! Îmi plac glumele tale, ai putea să te apuci de stand up comedy.
Foarte buna oferta. Pacat ca am deja Plus pe contul de US desi joc doar pe contul RO acum.
Incerc sa cumpar plus cu cardul si primersc eroarea e-82021054. A mai patit cineva ? Am mai cumparat jocuri de pe store cu card-ul asta...poate ca e prea bun pretul pe 1 an si e asa numai de fantezie![]()
Bookmarks