Daca nu merge am eu la mine pe site cu livrare instanta pentru USA si UK PSN Credit, Cont Plus+, Xbox Credit, Xbox Subscriptii. Bafta
Daca nu merge am eu la mine pe site cu livrare instanta pentru USA si UK PSN Credit, Cont Plus+, Xbox Credit, Xbox Subscriptii. Bafta
He hece liniste e aici.
Cand anunta jocurile ?is curios ce bunatati dau acum dupa ce mi'a expirat abonamentul. Daca nu o sa'mi dea un motiv bun... chiar ca nu merita abonamentul asta, mai ales daca esti unul ca mine care se joaca foarte rar multiplayer. Si mai ales dupa jocurile care le'au anuntat Microsoft la Gold
ala se numeste abonament.
Probabil miercuri le anunta. Eu astept sa vad daca imi reinnoiesc abonamentul cu 25% reducere de pe store, dar ma hotarasc numai dupa ce vad ICG pentru aprilie. La ce backlog am probabil nu ma obosesc decat pentru ceva care chiar sa ma intereseze.
Dead Star (PS4)
Zombi (PS4)
I Am Alive (PS3)
Savage Moon (PS3)
A Virus Named Tom (PS Vita)
Shutshimi (PS Vita)
Fata de luna trecuta, e chiar okDesi jesus, ce jocuri pentru saraca PSV
Link oficial https://blog.eu.playstation.com/2016...hutshimi-more/
Pacat ca nu au si astia backward compatible, ca m-as fi rejucat I Am Alive... In rest, ce pot sa zic. Oribil, ca in lunile precedente.
ZOMBI voiam si eu sa il iau, asteptam o reducere calumea ca am inteles ca e cam prost, dar eu tot il cumparam la un moment dat. Cred ca au trecut multe luni de cand am primit ceva ce chiar as fi cumparat si singur la PS+. Se putea si mai rau, asta e clar. Si nici sa comparam cu Xbox n-are rost, sunt alte situatii.
I am Alive e super ok, DACA ai PS3. Zombie e ok pt iubitorii genului, iar Death Start ala, simt ca l-am mai primit de cateva ori pana acum. Sau cel putin 2-3-5 jocuri identice.
Alta luna de jucat ce am prin backlog. Mai trebuie facut curatenie si pe acolo. #4TheHoarders
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
Un joc ce are chiar si platina, asa da! Zombi e okay, eu ma declar multumit de luma asta.
pentru mine e cea mai slaba luna din aprilie anul trecut de cand am inceput abonamentul de ps plus.
Da, cu PSV am si eu o problema. Nu neaparat ca ar fi numai jocuri indie (desi..) dar cand ai cel mai puternic handheld existent, sa-l tratezi cum l-a tratat Sony si pe PS+ sa dai numai joculete de mobil si/sau aparute acum 4-5 ani pe steam e usor penibil. Pretty much de ce nu o sa mai am incredere in nimic "nou" venit de la Sony pana nu vad cum e tratat. PSV e tinut in viata de studoiurile din Japonia si din fericire o sa mai fie o perioada.
On topic, eu sunt multumit. Bine, leg luna si de abonamentul redus cu 25%, pe care l-am inoit ieri pentru ca-mi expirase de ceva timp. Zombi pare decent si I am alive nu l-am jucat si vad ca toata lumea il lauda. Ma indoiesc ca lucrurile se vor schimba serios in ceea ce priveste PS+. Numarul de abonati mare odata cu PS4 face destul de reticenti producatorii sa-si dea jocurile gratis. Cand mai vine si relaxarea Sony cu faptul ca au cam "castigat" generatia asta si cu faptul ca PS+ e obligatoriu pentru MP, lucrurile devin si mai complicate.
In momentul de fata, PS Vita ar merita si daca nu ar avea niciun joc disponibil, datorita streamingului de pe PS4. Imi las consola pe standby acasa si imi continui jocurile pe PS Vita de oriunde vreau; in ideea asta, oricat efort ar depune Sony (pur teoretic, ca ii doare in cot de Vita), e de la sine inteles ca jocurile dezvoltate pentru Vita nu se pot compara cu cele de pe PS4 (pe care, din nou, le joc pe handheld).
Bookmarks