Au început să vina gratis, pentru cei care au Plus
ciudat ... am contul pe UK ... imi bag adresa de mail cand incerc sa fac rendeem la oferta si " We're really sorry but unfortunately you are not eligible for this offer."
Chestia asta cu netflixul o primești gratuit fara sa accesezi ceva anume ?! Am contul pe Ro dar nu am văzut nimic despre chestia asta.
PS: mai e vreo perioada de reduceri la jocuri anul asta ? De black Friday poate sau de Crăciun ?
Am observat ca jocurile sunt mai ieftine pe Hong Kong si cu 100 ron ca la noi sau in alte parti, trebuie sa-mi fac cont ca si cum as locui in Hong Kong??? Eu vreau sa-mi iau un PS4Pro ptr RDR2, UFC 3, Fifa 19 si GOW 2018. PSN Plus am observat ca ar fi la 140 ron pe an si primesti 2 luni in plus gratuite.
Daca la noi sunt reduceri la jocuri de Halloween de 60% la ei e de 80% reducere.
@FlorinGrecu https://store.playstation.com/en-hk/...PLUS14MONTH000
Ideea e ca 268HK$=139.01 ron si ai 14 luni, imi cumpar PS 4 Pro la final de PS4 si cu preturile alea la jocuri din Hong Kong ies mult mai ieftin. Nu ma intereseaza modarea, iubesc multiplayerul, pt. mine personal jocul anului 2018 este RED DEAD REDEMTION 2!!!!
Sper sa n-o musc si sa fie totul in limba asiatica ca ma spanzur atunciSper sa aiba si optiunea audio in engleza.
Avand in vedere ca HK are ca limba oficiala si engleza, presupun ca nu va fi lipsita din joc.
O intrebare am, mi-am facut cont pe PSN Hong Kong fara sa-mi fi luat consola, dar cand ma loghez nu-mi apare numele ci tot Sign In, nu pot cumpara nimic. Practic nici nu recunoaste ca sunt logat.
- Bulletstorm: Full Clip Edition
- Yakuza Kiwami
This month’s PS Plus lineup also includes:
- Jackbox Party Pack 2, PS3
- Arkedo Series, PS3
- Burly Men At Sea, PS Vita (Cross Buy with PS4)
- Roundabout, PS Vita (Cross Buy with PS4)
Bookmarks