Chiar e o luna buna. In sfarsit nu mai dau AAA pe care deja le-am jucat.
Oare toata lumea a primit mail cu un voucher de reducere 40% la cumparaturi din PS Store?
Intreb pt ca imi pare ****ed up ca am primt mailul doar acuma, dar perioada de valabilitate e trecuta ca 14.11-14.12
Din cate stiu si eu, SOMA e considerat un joc foarte bun, insa e 1st person horror, asa ca nu e pentru mine, nu le pot face fata
De Onrush nu am auzit pana acum, nici pe ps store nu are prea multe voturi, m-am uitat pe youtube si ar putea fi distractiv online, insa din ce am mai citit, se pare ca devine monoton repede, de asemenea pretul a fost cosiderat prea mare pt ceea ce ofera. In fine, s-ar putea sa-l incerc.
Jocuri luna februarie:
- Hitman: The Complete First Season (PS4)
- For Honor (PS4)
- Divekick (PS3, PS Vita)
- Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)
- Gunhouse (PS4, PS Vita)
- Rogue Aces (PS4, PS Vita)
Luna buna ...chiar foarte buna
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
---------- Post added 30-01-2019 at 19:00 ----------
Si sa nu uitam de ...Sony has also announced plans to increase cloud storage from 10GB to 100GB in February.
Sunt curios ce poti face cu acei 100GB. De fapt, cu cei 10GB ce faceai? Ce poti salva in cloud inafara de salvarile jocurilor?
Eu unul a trebuit sa mai sterg din salvarile din cloud, ca nu imi mai ajungeau cei 10 Gb. Spre exemplu, daca joci Singstar, iti urca toate video-urile si capturile de la camera acolo. Numai din astea aveam 1.5 Gb. Plus ca am vazut jocuri cu salvari de 500 Mb.
Deci doar salvari. Au devenit foarte puturosi producatorii de jocuri, daca salvarile au ajuns sa ocupe 500/1.5GB.
O salvare de joc ar trebui sa ocupe cativa Kb sau pana in 5-10Mb.
Asa ca nu e niciun bonus pentru noi, faptul ca au marit spatiu de stocare de la 10 la 100GB. E doar o miscare fireasca.
Avand in vedere tendinta industriei de a face jocuri live, din ce in ce mai multe lucruri o sa se mute de pe local pe server, ca sa nu poti sa le spargi sau sa-ti alterezi salvarile. Problema e ca e scump...
Calcul simplu ..in medie 40 euro / 12 luni = 3.33 × 36.3 mil = 121 mil Euro (lunar )..
Cred ca meritam ceva AAA'uri pe viitor
Merge. Cred că era mai frumos din partea lor daca mai adăugau încă un joc de acum încolo, dacă tot au scos jocurile de Vita și PS3
@Dant3 asta-i print screen-u meu la telefon
The Witness mi se pare foarte bun. L-am jucat pe Xbox dar il asteptam si aici, doar sperand ca pot face puzzles pe touch. Daca tot nu, atunci il iau pe iPad
Ha, The Puzzle este in wishlist de o caruta de timp. Primul MW e un clasic. Buna luna, lipseste doar That's You.
Bookmarks