Jocul-sleeping dogs-8 Gb l-a downloadat in 60 de minute. In schimb cand a facut update la versiunea 1.4 a jocului, dupa instalare-circa 1 Gb a ajuns la 14% in "doar" 90 minute, mai are cineva problema asta?
Jocul-sleeping dogs-8 Gb l-a downloadat in 60 de minute. In schimb cand a facut update la versiunea 1.4 a jocului, dupa instalare-circa 1 Gb a ajuns la 14% in "doar" 90 minute, mai are cineva problema asta?
Pe cat de mult imi plac ofertele PS Plus, nu pot decat sa urasc Sony cu o pasiune incredibila pentru update-uri imense. La naiba, pe Xbox nici alea care schimba tot dash-ul nu au trecut de 100mb, la PS3 toate update-urile la toate porcariile au sute sau mii de mb. E o bataie de joc.
Vreau sa ma joc si stau o ora sa-si faca jocul un rahat de update.
O ora a durat la mine sa faca update
---------- Post added 07-02-2013 at 10:18 AM ----------
E un patch care adauga probabil trofee pt dlc-uri si care a reparat multe glitchuri din ce am înţeles eu, el nu a apărut ca day one patch, asa ca nu ai dreptate. Cel mai grav e ce se intampla cu gt 5, sa vezi acolo...
Stiti ca puteti refuza updatarea jocului si sa jucati offline, nu? Daca erati asa nerabdatori sa jucati jocul puteati da cancel la update si sa reveniti asupra lui dupa ce va opreati din jucat.![]()
Daca m-ar interesa decat modul single( e valabil probabil pt majoritatea ) ps3-ul meu era modat demult ca na, am gene de hot ca orice om. Dc Universe e free( nu ca ar avea importanta la descarcat, si la alea cu bani e la fel ) pe psn, il descarci si instalezi in cateva minute dar dupa vine update-ul, durere mare; cine are rabdare sa descarce update-ul ii dau o bere. Sper ca la Ps4 sa se rezolve problema, in primele 3 pt mine la ps3( ma rog, serviciile sony).
pot juca jocuri online pe ps3...de exemplu aion au care necesita descararea jocului dupa internet...a incercat cineva?
Sa fim seriosi, se poate juca orice joc la lansare cu mici neajunsuri, nu e cazul pt Sleeping Dogs care e superb si pe care l-am jucat inainte sa apara pe +.
P.S. Nu mai folositi ”decat” gresit in fraze. Inteleg ca va plac jocurile ...dar scoala?
in bucuresti se folosest foarte mult si prost "decat"
Greșit Corect Explicații Eu am decât trei picioare. Eu am numai trei picioare. Ca adverbe restrictive, în construcții afirmative se folosesc numai sau doar, iar în construcții negative se folosește decât. Mai lipsește decât Mihai. Mai lipsește doar Mihai. Am decât 10000 lei. Nu am decât 10000 lei.
Bookmarks