Avand in vedere ca nu se face verificare de card(cum se face la PayPal) se poate baga si card de Romania. Dar el va fi bagat eronat, pentru ca nu se poate modifica tara cardului. Atat timp cat nu se incearca efectuarea de operatiuni cu acel card nu este nici o problema(deocamdata).
Dar acel cod pune 1 luna de PS+ cu reactivare automata (doar asta e si ideea). De aceea trebuie scos automatic renewal.
Dupa activarea codului banuiesc ca poate fi sters cardul din setari...
eu am activat o luna ps+ cu datele de pe cardul meu Ing. Am dat cancel la reinnoirea abonamentului. Nu am incercat inca sa sterg datele cardului. Azi sa vad... Astept sa expire ab de ps plus si apoi a sa fac altul. Sper sa nu fie probleme.
Knytt si big sky sunt gratis parca pe UK, e ciudata politica sony... macar o sa primească înaintea noastră ps4![]()
Si eu o astept. De obicei apare spre seara dupa ora 17:00 ora locala (Update-ul lor pe UK este programat la ora 15:00 GMT)
Gata au aparut. si jocurie si abonamentul de 90 zile-8 lire. Cum se procedeaza pt a beneficia de 6 luni, se cumpara de 2 ori?
Stie cineva cat dureaza oferta pentru abonamentul de 3 luni? As vrea sa il activez cam in 2 saptamani.
PlayStation Plus: Your February content – PlayStation.Blog.Europe
Oferta este valabila in perioada 06.02-20.02On top of all that, I’m very pleased to announce that as of 6th February we will once again be bringing you a fantastic discount on the 90 day membership for PlayStation Plus. For two whole weeks you’ll be able to get over 30% off the regular price – that’s €9.99/£7.99, reduced from €14.99/£11.99. A bargain, no?
Foarte bune ofertele pentru dlc's la sleeping dogsDoar 1,69 lire pentru nightmare pack
Asa da , nu cum au facut cand au dat Batman AC, reducerea lui peste la dlc's...
Bookmarks