@Inuhanyou a fost si eu ps+ am luat la 2 luni dupa ce a fost...Ghinionul meu ...
Printable View
@Inuhanyou a fost si eu ps+ am luat la 2 luni dupa ce a fost...Ghinionul meu ...
Pt. US:
PlayStation Plus Free Games Lineup July 2014: http://youtu.be/2Wv6bMyOy-0
Anul asta dau drumul la jocuri online pe PSN Romania? Merita asteptat si facut plus pe Romania cand se poate sau astept degeaba?
@mark...chiar daca dau drumul la PSN pe Romania nu cred ca va fi mare branza.... Ca orice serviciu care e in Romania e mai slab ca cel din afara. Plus multi au deja conturi pe US sau UK nu cred ca vor migra pe cel de Romania. My 2 cents.
nu prea iti vine sa treci de pe unul pe altul in primul rand pt ca pierzi totul din urma
normal ca nu îți vine să treci, când te-ai obișnuit cu un cont ofertele de acolo și ești conștient ca pe store România nu ai sa pupi asa oferte căci așa merge treaba pe la noi.
Și am asa un feeling ca preturile vor fi pe măsură având în vedere ca avem 24% tva
Incredibil... Toata lumea se plangea ca nu avem store, acum toata lumea se plange ca vom avea store, chiar daca el nu a aparut inca...
^ ro man ro? :))
1000 de cuvinte Attachment 225856
Contul meu principal e pe Romania, deci imi convine, preturile prea mari sau oferte lipsa? Exista US si UK. Pt. mine e un mare plus, cineva ne baga in seama, Microsoft ne baga si ei...
Cei care se plang ca nu exista store au cont pe ro in general. Cei care au pe uk sau pe us, ma indoiesc ca vor renunta la trofee si la contul vechi de ani de zile.
Inca o intrebare. Daca vreau sa cumpar 1 joc varianta digitala de pe cont US, dar nu am PS+, o pot face?
da o poti face, dar nu o sa ai reducerea de membru +, obviously
Singurul dezavantaj pe US UK este ca trebuie sa cumperi carduri valorice sa alimentezi contul cu bani ca sa iti poti cumpara PLUS, jocuri digitale, DLC-uri etc.
Pe Romania daca am avea cont avantajul ar fi ca am putea folosi cardul (cel putin asa ar fi normal ).
Nu stiu daca merge sa iti faci cont primar pe Romania si sa mai ai unul cu Plus de exemplu pe uk dar jocurile sa le joci pe cel de Romania fiind cel primar. Eu asa fac cu US-UK.....pe UK e contul primar dar am plus si pe US dar jocurile le joc tot pe cel de UK.
Daca le cumperi de pe cdkeys.com sau alte site-uri asemanatoare, poti avea codurile la un pret mai mic decat valoarea lor.
Cdkeys numai coduri de UK vand?
Ce treaba are ce cont primar ai ? Eu am cont de RO, unde am trofeele si lista de prieteni, iar cumparaturiile le fac de pe US si UK, iar plus am pe uk si toate jocurile le joc pe contul de RO.
Păi şi când vei face share pe PS4 ?
Poate nu face share ps4, ca nu are de ce :D
Guys, mi-a venit si mie PS4 si vreau sa imi cumpar PS plus. Unde recomandati sa gasesc la un pret mai bun?(site-uri de afara, ro, nu conteaza)