-
Pentru abonatii existenti PS Plus Esential au o reducere slaba de 20% de BF, la cate jocuri cumparate am pe PS, Xbox si PC si cat timp liber am nu mai avea rost sa o tin, multiplayer-ul nu ma intereseaza asa ca am anulat subscriptia, pe 16.02.2025 cand imi expira nu o sa se mai reinoiasca.
La fel am facut si cu GamPass-ul acum 3 luni.:)
-
Destul de bune jocurile de la PS Plus în decembrie: It Takes Two, Aliens: Dark Descent și Temtem. De Temtem nu am auzit.
-
-
Din cauza problemelor la PSN de sambata, cei cu abonament Plus primesc 5 zile gratuit:
-
2011 all over again cu " va rog sa ne scuzati, poftiti niste ps plus din partea case ".
-
1 Attachment(s)
Dragon Age: The Veilguard aparut pe 30 Octombrie si deja se gasea la 70 de lei pe olx. Ma bucur ca nu m-am grabit, desi am inteles ca jocul este un esec dpdv al story-ului sper sa merite incercat macar pentru combat.
-
Poate asa il incerc si eu. Macar de dragul jocurilor vechi.
-
Salutare, am pus mana pe un PS Portal nou nouț zilele trecute și mă tentează abonamentul Premium, sa văd cum merge Cloud Streaming și nu numai. Aș vrea sa întreb dacă are/a avut cineva Plus Premium și chiar merita banii aia ( e dublu fata de cel Essential ), mulțumesc.
-
Eu l-am avut acum 3 ani, l-am cumparat degeaba pentru ca aveam majoritatea jocurilor. A fost mai mult pentru cateva titluri PS/PS2. Daca ai librarie mare de jocuri, nu se merita.
-
Pai asta e, ca nu prea am multe luate digital, evident în afara celor primite lunar la PS Plus, tot ce am am pe discuri...
-
Daca puneau si ei la premium ultimele jocuri cum fac cei de la Xbox, atunci se merita.