pai e simplu ori dai sa cumperi ceva si iti cere datele cardului , ori te duci la setari la PSN , la detalii cont , singasesti acolo billing info ! gl
Printable View
pai e simplu ori dai sa cumperi ceva si iti cere datele cardului , ori te duci la setari la PSN , la detalii cont , singasesti acolo billing info ! gl
Scuza daca am scris prostii. 1. Nu stiu bine limba romana 2. Asta e prima oara cand vreau sa folosesc card. Habar na-m cum functioneaza sau ce trebuie sa fac. Tocmai de aiainteresez.
Esti tare ! "sincer"
---------- Post added 06-01-2015 at 19:46 ----------
Am setat greo 10 ori. Mai incerc odata la banca, si daca nu o sa mearga atunce o sa incerc cu alt.
S-a facut updateul la store, insa eu (si altii) nu gasim inFamous : First Light. Are toata lumea aceeasi problema?
L.E. :Salutare Alexandru,
Jocul deja s-a adaugat,dar inca nuapare gratuit pentru abonatii PS Plus. Este o eroare generala care apare in fiecare PS Store. Va fi remediata.
O zi frumoasa,
Echipa PlayStation
Na, am reusit sa functioneaza cardul :D Problema era in prenumele meu. La buletin este o -, si la playstation era fara -. Acuma merge :D Am cumparat PS+ 1 an :D
Eu nu gasesc The Swapper in sectiunea monthly games pe contul PS Plus de Romania. Mai sunt si altii cu PS4 in situatia mea? :)
Salutare tuturor
Vreau sa imi fac si eu acest abonament pentru a putea juca online,insa nu am card bancar. Mai exista o alta varianta ?
Poti cumpara de la altex. PlayStation Plus Memberships - 90 de zile ( UK ) PS3 / PS4 / PS VITA | ALTEX
Contul este facut pe Uk...
---------- Post added 19-01-2015 at 20:24 ----------
Pai si perioada de vazabilitate este doar pe luni?
Ai si pe o singura luna daca vrei mai putin. Sau...pe 1 an daca vrei ceva pe lunga durata si sa platesti o singura data pe an.
S-au anuntat cumva jocurile pentru februarie?
cam devreme
Diferente de pret semnificative? O sa incerc la Altex sa vad pe 12 luni cam cat ar costa....
la altex nu mai este 12 luni ps+. poate nu mai baga sau nu mai este pe stoc. dar costa 250 lei. iar pe cdkeys.com te ajunge in jur de 200 lei. (asta daca ai card) sau pe allromedia.com
Am si eu o intrebare, cum pot activa trialul de 14 zile pt ps+?
Pe cdkeys e cel mai ieftin intotdeauna si e semnificativ fata de restul.
Un cod trial ps+ pentru 14 zile, daca aveti. PM. Multumesc anticipat.
ai gratis pe psn