Pe mine ma luat cu nostalgie de la Residet Evil. :D
Evident ca este loc de mai bine.
Printable View
Septembrie si octombrie, doua luni bune, sunteți răutăcioși.
Am achizitionat PS Plus membership pentru inca 1 an . Dar cand dau redeem code imi spune "Thank you for redeeming the code" si nu se updateaza subscriptia. E ceva de la PSN , sa cer lamuriri magazinului de unde am luat codul. Ce ma sfatuiti?
*daca nu sunt pe topic-ul pe care trebuie, va rog mutati
Daca era o problema cu codul spunea ca este invalid sau a mai fost folosit. Incearca sa-l introduci prin aplicatia de telefon sau prin contul accesat prin calculator.
Pe pc/tel imi da eroare "invalid code or allready redeemed". Pe consola acelasi "Thank you" urmat de nimic. Acum sunt confuz. :|
Incearca sa suni la support Sony/chat. Sa le zici ca ai dat redeem la un cod si a mers, aparent, doar ca nu este si updatat. Poate este ceva de la server, poate apare pending la ei. Daca nu vrea si nu vrea (dupa ce esti sigur ca ai scris codul corect, dai redeem, iti multumeste si confirmi tranzactia), ia legatura cu magazinul de unde ai cumparat codul.
Mie nu mi au aparut jocurile free de luna asta pe ps plus sau apar mai tarziu ?
In prima zi de marti a lunii.
salut. miercuri apar
Mâine, nu miercuri, a spus bine colegul Mayhem
Am inteles multumesc.inca mai am cateva zile gratis de ps plus pe ro stiti unde pot gasi mai ieftin de 220? Sa mai astept putin poate gasesc oferte?
Oferta a fost saptamana trecuta la MediaGalaxy , 145 lei.
jocurile sunt sus
Jocurile sunt disponibile, mai puțin Mad Riders, nu îl văd deocamdată pe RO.
pe uk este
Ca sa fie suspansul maxim am aflat de la Sony ca respectivul cod cumparat de mine de la magazin la inceputul lunii curente a fost deja revendicat luna trecuta. Si nu de mine, wow. :) Acum astept sa vad ce zice retailer-ul nostru roman legat de asta, tot ce sper e sa se rezolve.
Va mai tin la curent, devine o poveste "interesanta" .
Sa stii ca nu e exclus. Daca tai foarte fin sigiliul unei carcase de orice fel il poti lipi la loc, ceea ce inseamna ca poti comanda o groaza de produse gen coduri sau jocuri, scoti discul, resigilezi si ii dai retur. Am citit despre cateva cazuri prin alte tari, insa pe forumurile noastre nu am intalnit inca, din fericire.
Si eu care credeam ca sunt paranoic... De obicei atunci cand cumpar un joc din magazin il desfac la casa pentru verificare (am patit cu Half Life in trecut, nu avea codul de activare in carcasa si am primit codul prin telefon de la distribuitor).
Singurul lucru dubios era ca de obicei codul venea in carcasa. Acum era un cartonas; ce parea sigilat/lipit si neumblat. Codul in interior era in clar si nu razuibil. Mi-am zis ca deh...asa o fi.
Am cerut lamuriri de la magazin ... Mai ii astept azi.
Citez raspunsul: "In urma verificarilor facute cu reprezentantii Playstation ni s-a comunicat ca pentru remedierea acestei situatii este nevoie sa oferi data de nastere corecta in momentul in care te loghezi. Iti multumim pentru intelegere."
Sa imi fie invatatura de minte sa mai iau de la magazinele noastre ... astept de 3 saptamani si am strans 14 reply-uri ca sa primesc o asa rezolutie.
Multumesc mult Altex :wall: *(pana acum nu am mentionat magazinul pentru ca oricine poate gresi, dar asta deja e prea mult).
Probabil povestea o sa continue pe la Protectia Consumatorului, dar nu ma astept la vreo rezolvare si oricum v-am spamat destul. Intre timp mi-am cumparat online, oare de ce am fost eu bou si nu am facut asta de la bun inceput?