Ceva oferte de PS Plus (Ro) de Black Friday? Mi-a expirat abonamentul si as vrea sa imi cumpar pe 12 luni.La Altex si pe PSN vad ca e 220 de lei.Nu e ceva reducere de BF?(Ro ma intereseaza)
Printable View
Ceva oferte de PS Plus (Ro) de Black Friday? Mi-a expirat abonamentul si as vrea sa imi cumpar pe 12 luni.La Altex si pe PSN vad ca e 220 de lei.Nu e ceva reducere de BF?(Ro ma intereseaza)
De joi apar ofertele pe Store.
Stie cineva ce oferte vor fi? Vreau sa stiu daca merita asteptarea sau sa ma orientez spre altceva.
Merita sa astepti.
Chiar daca acuma nu gasesti nimic pe placul tau, in Decembrie vor veni "12 Deals of Christmas".
Sa dea dumnezeu sa avem oferte la Jotun si Hyper Light Drifter, aștept un preț bun de câteva luni.
Salutare.
Am achizitionat un PS4 in acest black friday si as dori sa va intreb cate ceva. Stiu....poate s-a mai discutat dardin lipsa de timp, si pentru ca vin de pe consola xbox360, as dori sa va intreb:
- din ce am vazut, beneficiez de 14 zile ps plus (pentru consola achizitionata). Inca nu am activat aceste 14 zile. Daca le activez acum ce pot downloda gratis? Mai este Everybody’s Gone To The Rapture la oferta?
Sau ce ma sfatuiti? Oricum intentionez sa imi iau si un abonament dar nu prea am timp sa joc....
Intre a cumpara un abonament de altex sau in a plati cu card ce este mai avantajos?Pretul e acelasi.
Da, încă mai poți lua jocurile de luna asta.
Intre Altex si PSN, după cum ai spus si tu, nu e niciunul mai avantajos, costa la fel. Recomand Altex pentru ca multa lume are probleme cu Sony care nu accepta cardurile bancare pe diverse motive necunoscute.
Poti juca jocurile de la Plus doar cat timp ai abonament activ. Daca expira, prin reactivare poți lua din nou jocurilor pe care le-ai luat in trecut.
Multumesc pentru raspuns.
Mai vin cu o intrebare: pentru cineva care nu porea are timp sa joace se merita un abonament? sau mai bine cumpar cate un joc pe disc din cand in cand?
Sau mai bine zis: jocurile care le primesti prin PSN plus la free, sunt cat de cat jocuri consacrate sau jocuri de duzina?
Majoritatea de anul asta nu au fost prea grozave. Doar pentru jocuri nu as putea sa spun ca merita sa iei plus. Poate daca ai toate si ps3 si ps4 si vita. Asa, din 3 console, poate prinzi pe una un joc bun. Daca joci multiplayer, in schimb, pe ps4 nu poți fara +.
Eu zic ca merita, nu pentru jocurile gratis lunare ci pentru ca sunt oferte bune la jocuri cu reduceri semnificative.
Eu zic ca merita pentru jocurile gratis daca esti destul de deschis sa joci altceva decât Fifa, CoD si seria AC. Doar in ultimele luni am primit Furi, Journey, Everybody's Gone to the Rapture, Lords of the Fallen, Resident Evil, Transformers.
Nu uita de Tricky Towers care este MEGA FUN in offline multiplayer, de departe unul din cele mai bune jocuri de PS+ de anul asta pentru mine.
Aici e bonusul pt mine fiindca acel discount ps+pt eventualele jocuri este al tau !
ex: https://psprices.com/region-gb/game/...2-gold-edition
Stie cineva de ce nu pot sa imi prelungesc subscriptia PS+? Imi da ceva eroare cu cardul. E ceva temporar oare?
Nu poti pentru ca incerci sa platesti cu cardul. In primul rand securitatea Sony e lamentabila si risti sa iti foloseasca si altii cardul, si in al doilea rand de obicei nu reusesti oricum sa platesti nimic.
Ia de aici. PlayStation Plus Membership (365 zile) RO PS3 / PS4 / PS VITA
Ma intereseaza pentru o luna deocamdata... am avut alte cheltuieli si doar pt o luna pot sa iau.
Pana acum nu am avut probleme sa platesc cu cardul...
Mai este si pt 3 luni pe Altex cu 80 lei parca
Exista o sansa sa prind abonamentul la ps+ 12 luni pe romania la un pret mai bun decat este acuma la altex?
La sfarsitul lui septembrie a fost 145 lei, depinde cat esti dispus sa astepti dupa o noua oferta.
Salutari, am o intrebare poate ma puteti ajuta. Am cont de US PSN valabil inca cateva zile. Am vazut ca pe storul din US au crescut preturile la 60 de dolari. Iar pe amazon.com de unde cumparam eu de obicei codurile valorice de bani ii doar 50 $. Daca imi cumpar de pe amazon o sa fie oke imi recunosc si se adauga aia 12 luni la zilele ce mai am acuma? eu asa stiam daca nu ma insel, corectati-ma va rog.