In loc sa atraga utlizatorii cu niste oferte bune ca sa te prinda in sistem ei se gandesc cum sa te faca sa platesti mai mult, continua in aroganta lor.
Printable View
In loc sa atraga utlizatorii cu niste oferte bune ca sa te prinda in sistem ei se gandesc cum sa te faca sa platesti mai mult, continua in aroganta lor.
Cum sa îți ia reducerea înapoi? Așa ceva nu am mai auzit niciodată. :))
Ori e o mișcare economică geniala, ori Sony a luat-o razna. Rămâne de văzut daca norodul o sa o înghita și pe asta și o să arunce cu bani in ei oricum.
Presimt ca o sa iasă scandal si o sa schimbe chestia asta. Sunt prea proști daca au crezut ca e ok sa faca asa ceva. La fel si cu cei care au PS+ plătit pe următorii 3-4-5 ani, sa-i lase sa-si faca upgrade pt perioada pe care o doresc.
Eh, lasa, au inchis o portita de care abuzau oamenii care au luat ps plus la reducere :p
Am fost tot timpul impotriva la grey market, dar dupa manevrele sony din ultima perioada, voi lua pentru ps tot ce pot de pe grey market :).
Stiu ca faci referire la ce am zis mai de mult, dar atunci era altceva. Lumea era nervoasa ca nu putea cumpăra 10 ani de Plus si o luna de Now ca sa transforme in 10 ani de PS Premium ceea ce nu e tocmai corect.
Acum mi se pare normal sa fie nervoși gamerii cand li se cere sa plătească diferența pt un serviciu cumpărat deja la un pret redus care a fost pus intenționat la acea valoare.
Da sunt prosti si lacomi nu e prima data. Cum au facut cu upgradul gratuit le HFW? E gratis apoi nu vrem bani pentru ca in final sa dea inapoi.
Gata s-a rezolvat problema cu pricing-ul
A dat Sony atât de repede înapoi legat de upgrade sau de banii ceruți pentru reduceri? Nu prea cred. Care problemă cu pricing-ul?
Cica ar fi fost o "eroare" 8-}
Sony fixes PlayStation Plus subscription pricing error
Cel mai probabil daca nu exploda internetul, nu era nicio "eroare".
Daca vrei sa treci de la PS Essential la Extra dintr-un an pierzi aprox 4.7 luni pe baza coversiei lor 365 Essential = 219 Extra. Din 32 de luni de Essential cred o sa raman cu 17 luni de Extra.
Ca si cost:
PS Extra 8.33 euro = ~42 lei pe luna daca te abonezi pe un an care e 100 de euro.
GamePass Ultimate 13 euro = ~65 lei pe luna, 156 euro pe an daca il iei la pretul intreg fara acel artificiu Gold / game Pass.
Ambele ar veni 107 de lei pe luna, 1284 lei (256 euro)pe an.
Nu am mai deschis consola de o luna cel putin. Au aparut deja noile abonamente sau urmeaza?
@razvanrazy: mulți, dar mici și puternici suntem; așa le trebuie.
@lucicleric: din iunie apar noile abonamente.
Inca o luna slaba, God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker si Nickelodeon All-Star Brawl
Cine nu a jucat God of War? Celalte doua sunt jocuri de lupte neinteresante, macar de bagau SOULCALIBUR VI sau DEAD OR ALIVE 6.
PlayStation Plus Free Games For June Have Appeared Online
https://www.gamingbible.co.uk/news/p...nline-20220530
God of war era inclus in ps collection
PS Collection e teoretic doar pt cei care au PS5. Probabil acum o sa faca jocul disponibil la abonament si pt cei cu PS4.
God of War a fost oferit la PS Plus cred ca anul trecut.
Eu il am deja in librarie primit prin PS Plus de cel putin 1 an cred, si nu aveam PS5 atunci.
God of War (cel din 2018) n-a fost oferit niciodată la PS+. E in PS Collection doar.
Nu știu de unde il ai tu in library, poate i-ai dat redeem pe PS5-ul unui prieten...
Ai dreptate, asa este.
M-am uitat prin mailurile de la PSN si mi-am amintit ca anul trecut am configurat un PS5 pentru baietelul unui prieten.
Atunci m-am logat si am dat redeem la toata colectia.
Uitasem complet.
A aflat cineva ce se întâmplă dacă luam extra sau premium Day one?.Eu de ex mai am valabil pana în Ianuarie.Le-am scris și celor de la PS pe Twitter dar am primit un răspuns evaziv.
Eu am încărcat preventiv credit pentru noua subscripție Extra și ceva în plus pentru că Extra costă 84 de lire pe PSN UK și codurile sunt de 80 lire credit. Am putut adăuga ambele coduri. Aștept lansarea, mie personal îmi expiră pe 18 iunie subscripția. O să stau 4-5 zile fără, nu pierd nimic.
@jon209: ce-ar trebui să se întâmple? presupun că vei plăti diferența pentru restul perioadei pentru care ai PS Plus (diferența de la nivelul cel mai mic echivalent cu PS Plus vechi și noul nivel). Parcă scria chiar pe blogul PS ceva de genul ăsta. Partea nasoală este că cei din Asia care au fost arși la upgrade încă n-au primit diferența respectivă înapoi sub o formă sau alta (aveau PS Plus la reducere și au fost puși să plătească reducerea).