vezi ca ai un 2 cataloage, e un pic enervant. dar unul este cu jocurile recent adaugate iar celalalt cu toate jocurile. probabil de aia nu il gasesti.
am verificat cu cele 2 jocuri mentionate de tine si apar
Printable View
Nu găsesc 2 cataloage
Nu era și ghost of tsushima !?
Aparent e ceva bug, jocul inca e in catalog, dar nu apare.
“I had this issue as well. Even when I found it on the store it said it was 69$.
What you have to do is click the (...) button to the right of the purchase button, this will let you select other versions. In there is the PS Plus version. And then it's free. I have no Idea why it's set up like that.”
Am găsit lista cu jocuri, par mult mai multe decât arata pe store
https://www.eurogamer.net/playstatio...300#section-11
---------- Post added 22-11-2022 at 15:22 ----------
Asa da ,se merita upgrade ul asta la premium
Sunt foarte multe jocuri bune pe care nu le-as fi cumparat dar asa e alta treaba ( mai ales ca le caut individual acum ca am lista )
Sunt multe jocuri la Extra care se scot.
De exemplu, RDR2 era inclus, acuma nu mai este.
Nu e ca si la jocurile de PS Plus de baza, ala unde ce primesti lunar, daca adaugi in librarie le poti juca cat timp ai abonament activ.
Astea de Extra/Premium sunt pe o perioada limitata, iar odata scoase, nu le mai poti juca chiar daca le-ai adaugat in librarie.
De asta cred ca in multe liste gasite pe net apar tot felul de jocuri incluse la Extra iar cand le cauti apar cu bani.
Eu prinsesem anul trecut abonament de PS Plus cu 50 sau 60% reducere, nu mai retin exact dar stiu ca mi-am luat pana in noiembrie 2025 iar cand au aparut abonamantele astea noi m-a costat aproximativ 400 lei sa trec la Extra pana in noiembrie 2025.
La ce jocuri erau in catalog, multe care ma interesau, am iesit mai ieftin sa platesc diferenta de abonament decat sa iau jocurile separat.
Da, era anunțat de cateva săptămâni ca vor scoate Mafia.
Da....dar dacă intrați pe site-ul postat de danyel, acolo o sa le găsiți toate mafiile:) La asta ma refeream, ca nu este corectă lista de acolo.
Și cum aflu când scot anumite jocuri?
Nu de alta dar am vreo 5-6 descărcate sa știu în ce ordine sa ke joc
https://www.eurogamer.net/decembers-...es-have-leaked
Mass Effect Legendary Edition!
Biomutant!
Divine Knockout!
Și din 20 decembrie zboară din schemă ACV (ps extra /premium)
Jocurile lunii decembrie Attachment 299228
Sa inteleg ca daca vreau sa ma joc cu un prieten online imi trebuie musai abonament la PS Plus? Vad ca nu ma lasa nici macar sa-l adaug in lista de prieteni....
Am reusit sa daug prietenul chiar si fara ps plus. Am incercat sa ma joc cu el A Way Out dar nu stiam ca trebuie sa avem amandoi jocul instalat, credeam ca este suficient unul din noi....
Logic ca trebuie sa aveți ambii jocul A Way Out instalat. Nu trebuie sa aveti ambii jocul cumpărat, cel care deține jocul ii poate face o invitație celuilalt si puteți juca împreună. Asta cu invitația e valabil doar la A Way Out si parca si la It Takes Two. Dar pt jucat online trebuie PS+ Essential.
Cum ai putea juca ceva dacă nu ai jocul instalat? Pentru multiplayer e mai mereu nevoie de PS Plus, mai ales dacă jocul respectiv folosește serverele PS pentru multiplayer. Doar o parte dintre jocurile multiplayer free-to-play n-au nevoie de PS Plus și se poate afla punctual legat de jocul respectiv.
După măgăria cu lipsă streaming pe pc în România la abonamentul ps plus premium, au făcut și ei ceva bun....50% reducere la abonamentul ps plus essential de 12 luni, până pe 20 Decembrie.