Jucat terminat si vĂ¢ndut altceva ce vrei sa fac
Nu joc la trofee
Printable View
Jucat terminat si vĂ¢ndut altceva ce vrei sa fac
Nu joc la trofee
Se referea la faptul ca se zice doar si nu decat. Terminati, va rog, cu off topic-ul si cu postarea de duplicate.
Domnilor o intrebare: mi-am facut abonament pe o luna la ps plus si am descarcat trial la Predator Hunting Groud....vad ca este doar multiplayer, sa inteleg ca nu are si single player?
Nope.
Acum e oficial :)
https://youtu.be/PIMMrfNmkC0
Nu e ceva oficial, take it with a grain of salt. (ar fi o luna foarte buna, dar ma cam indoiesc)
Ar fi frumos, dar nu cred ca vor da Dark Souls Remastered. Chiar ma indoiesc. Imi tin rasuflarea, totusi, poate-poate...
LMAO, au fost atat de departe cu acel "leak".
E timpul sa ne apucam de o munca onesta, cea a pamantului. Nu as fi cumparat jocul asta prea curand, deci nu ma plang. Cities S e si el bun, pentru cine nu a incercat.
Putea fi mai rau. Intotdeauna poate fi mai rau.
pfhahahahah, chiar am fost impresionat cand am vazut acel "leak", my god, o lada de bere virtuala zice ca o sa mai dea un joc gratis din cauza reactiei negative a celor ce au subscriptie.
Jur ca daca le dadeau pe PC eram chiar fericit ..... niciodata nu am inteles cum poti sa joci un city builder pe ps
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
E foarte bine optimizat controlu pentru controller. Am jucat zeci de ore pe Xbox si jocul e foarte bine facut.
Tendinta luna asta a fost sa dea ceva care sa te tina acasa, probabil, ocupat, cat mai mult timp.
City Skyline e dragut. Il am pe PS4. Pierzi lejer 3-4 ore fara sa-ti dai seama. Da, e optimizat pentru controller, e destul de simplu..
City Skylines e un joc ok, dar totusi prefer sa il joc pe PC cu mods & stuff. Oricum chiar si asa vanilla reuseste sa te tina ocupat cateva ore. Farming Simulator in schimb nu mi se pare cel mai adecvat pt PS Plus, but oh well.
L.E: Am aflat ca in Japonia au avut Monster Hunter World valabil free pe PS Plus (pe langa cele 2 jocuri) pana acum o saptamana. Noi restu' primim firimituri :))
Momentan sincer recomand subscriptia la playstation now e incomparabila :)
Doar ca sunt 2 servicii pe care nu le poti compara. Unul este un abonament pentru a putea sa joci orice joc online si ai ca bonus niste jocuri moca (pe care ar putea sa nu le mai dea daca asa decid ei) si reduceri pe store, iar celalat este o subscriptie pentru a putea juca niste jocuri, preponderent, mai vechi, fara a le detine.
Deci nu vad cum m-ar ajuta pe mine PSNow sa joc MW online, spre exemplu. Sunt servicii care ofera ceva diferit, oamenii care isi cumpara PS+ nu il iau pentru jocurile moca. MP este miezul acolo, restul e binevenit.
Bine ca le da pe acestea 2 ca altfel nu le cumparam ,ca celelalte le aveam
https://www.cdkeys.com/playstation-n...zwTAP1YIOVS3LY
137 lei/an- conturi de US
Sa traiesti! Am mai luat si eu 1 an de Plus pe US cu ocazia asta.
Functioneaza daca mai am ps plus valabil pana in decembrie?