am vazut in poza de mai sus ca e si spec ops de line da eu nu lam primit ...sau e numa ptr.US??????
Printable View
am vazut in poza de mai sus ca e si spec ops de line da eu nu lam primit ...sau e numa ptr.US??????
A fost pe UK.
OMFG Just Cause 2 come to meee :X..il mai are cineva poate bagam un multiplayer zic si eu :P
Au aparut online deja???
PlayStation Plus US pe 1 an se poate procura cu mai putin de 50 usd ? (promo, coduri reduceri, etc.)
Doar la ofertele de sarbatori , dar eu zic ca la 50 USD deja e mocangeala cand primesti jocuri in valoare de cateva sute de usd...
Avand in vedere ca toate conturile de PSN merg mai departe de pe PS3 pe PS4 gasesc pe undeva vreo informatie in legatura cu Instant Game Collection de pe PS3 sa fie transferat pe PS4? Cumva prin Gaikai or something else?
nu vei gasi nicio informatie, pentru ca nici Sony nu stie momentan, serviciul se va lansa in 2014 in SUA si nu avem prea multe informatii, trebuie sa asteptam pana se anunta ceva oficial. deocamdata stim doar ca gaikai va putea oferi suport pentru jocurile de pe ps3, in rest nimic altceva :)
ps: in 5 minute incep ultimul examen din sesiunea asta
Merci pentru info. Ar fi frumos sa avem access pe PS4 si la IGC de pe PS3 atunci cand vor da drumul la Gaikai.
Bafta la examen! :)
PlayStation Store update: GT6 demo, new PS Plus games, more – PlayStation.Blog.Europe
PS3:
Battlefield 3 – 100% off
Saints Row The Third – 100% off
Payday: The Heist – 100% off
PS Vita:
Ninja Gaiden S Plus – 100% off
Unit 13 – 100% off
Daca baga si 50% off la season pass pentru Saints Row 3 , totul e perfect[-O<
La mine doar Battlefield 3 si Saint Row 3 este disponibil ... Plus 2 vita games ...
La voi??
Incearca cu search Payday si vezi daca apare free pentru ps+ memebers:)
Si la mine lafel , am dat search "payday" si a mers sa il descarc ok.
Incercati pe web:
https://store.sonyentertainmentnetwo...LUSINSTANTGAME
La mine au aparut toate 5. Le-am pus in cos, am dat purchase si acu' le am in download list.;)
da. apare corect pe web. (PC)
Uncharted 3 a fost si el cumva gratis pt cateva ore?
Este in continuare gratis :) si el si Xcom!