N-ai inteles intrebarea. Trebuie sa introduci informatii despre un card si adresa cand activezi 90 zile de PSPLUS? Fiindca daca vrei sa activezi trial 14 zile PS PLUS, cer informatii. Pretul de pe store si alte siteuri nu difera.
Printable View
N-ai inteles intrebarea. Trebuie sa introduci informatii despre un card si adresa cand activezi 90 zile de PSPLUS? Fiindca daca vrei sa activezi trial 14 zile PS PLUS, cer informatii. Pretul de pe store si alte siteuri nu difera.
Nu poti sa cumperi cu card de RO de pe PSN, trebuie sa cumperi carduri valorice care se vand la pret mai redus decat valoarea lor.
Pt trial trebuie sa introduci datele unui card si apoi sa il scoti dupa ce s-a activat.
Si de unde as putea sa-l scot. Vreau sa-l activez, sa prind jocuriile astea si in urmatoarea saptamana sa activez altul de 90 de zile. La cel de 90 de zile, tot asa trebuie sa bag datele unui card?
nu poti activa decat un singur trial dar la subscription normal nu mai trebuie introduse datele unui card.
M-am lamurit si eu aici cum sta treaba,daca gresesc sa ma corectati.
Deci activez cele 14 zile de trial(bag datele unui card),in ziua 12-13 dezactivez trialul si dupa daca vreau pot sa continui ps plus doar daca o sa cumpar un cod(acum nu mai imi cere datele dupa card)
cam asa, doar ca nu dezactivezi trial, doar scoti cardul. Iar asta poti sa o faci imediat dupa ce il activezi.
se stie care sunt jocurile de vita si ps3 pe uk pana la urma?
Deocamdată doar doua jocuri au fost confirmate Outlast pt. PS4 si Dynasty Warriors Next pt. PS Vita
http://www.thesixthaxis.com/2014/01/...t-for-ps-plus/
sper sa nu se dea Bioshock Infinite si Metro Last Light cum se zvonea, 2ua shutere o data sunt prea mult, poate ceva hack and slash :D
De Bioshock pot sa ma lipsesc dar as vrea ceva horror... Metro Last Night... Outlast nu pot ca nu am ps4
Metro nu e asa horror, e entertaining dar nu e horror :)
God of War Ascension oare s-o da pe +? :-s :))
Ma ingrijoreaza deja ca nu ne dau de stire colegii nostri forumisti mai documentati lista urmatoarei transe de jocuri pentru UK, desi pana acum se cam stia pana in data de 20, ce urmeaza.
Mâine au spus anumite persoane ca apare lista pe
http://blog.eu.playstation.com/
Eu sper sa fie adevărat zvonul, îmi doresc ambele jocuri de PS3:D
PS cred ca nu primim Metro, poate Ni No Kuni?
Desi as prefera Metro, si eu cred ca in viitorul apropiat vom primi Ni No Kuni, Crysis 3 si Dead Space 3.
vreau Ni no Kuniiiiiiiiiiiii
a fost 60 de lei la altex:P
so? eu tot il vreau :)
alealalte sunt mai bune sa le joc pe PC
Nu cred ca vom primi nici un jrpg la ps plus. Nu dau orice la ps plus daca ati observat, se dau jocuri care stiu ca s-ar juca mai mult, adica shootere, action adventure, hack and slash, rar rpg si racing.
au dat totusi Dragon's Dogma, si DriveClub va fi gratis pe PS+ :-??