salut as avea si eu o intrebare.. mi-am luat aseara ps plus pe 1 an de pe cdkeys.com ... cu contu meu si paypal de la un tov... am primit 2 mail pana acu 1 cu cd-key prin telefon si primu cu order confirmation ... acu ce trebuie sa mai fac ca dupa ce am bagat cod ala de pe telefon din 4 cifre nam mai primit nimic ....asta a fost aseara pe la 5 .. ar trebui sa mai primesc ceva sau trebuie sa primesc cod de ps plus pe 1 an zilele astea?
aha sa inteleg ca dupa faza cu cd-key de pe telefon ar trebui sa primesc direct codul de ps plus ? ok ms mult
PlayStation 4: Dead Nation
PlayStation 3: Tomb Raider, Brothers: A Tale of Two Sons
PlayStation Vita: Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD
Definitive Edition abia a aparut...
stiu, dar asta nu ma impiedica sa-l vreau gratis de pe acum
oricum Bros: A Tale of blabla e destul pentru mine sa zic ca sunt multumit si de luna asta
De obicei DLC-urile nu sunt gratis la jocurile oferite pe PS Plus, oricum pentru 35 de lire si 15 luni de abonament Sony ne rasfata...
Depinde..in ultima ultimul an, chiar doi au avut destul de multe oferte la ps+ care erau de genul 12 luni + 3 gratis la 35 de lire.
Stiu oferta aia, am pierdut-o ca nu aveam bani atuncisi 35 lire ca e pe cdkeys atat sau chiar mai ieftin, ca altfel ar fi 40 lire pe un an .
Chiar acuma este la oferta la doar 33.99 lire iar cu reducerea de 5% ajunge la 32.29 lire. Un pret foarte bun dupa parerea mea, oricum mai ieftin nu cred ca se gaseste nicaieri.
Da reducerea aia de 5 la sută o primești doar la prima comandă? Am încercat să refolosesc codul primit când le-am dat like pentru că am vrut să-mi iau un an de PS+ prin iulie și a doua oară nu a mers...like nu mai pot să le dau. E cam aiurea reducerea aia dacă e one-time use , pentru clienții fideli e praf in ochi. În rest nu comentez, au cele mai ok prețuri pentru UK.
daca ar mai putea fi folosit codul de reducere ar posta cineva un cod pe un forum si l-ar folosi vreo 5000 de persoane
Eu sunt la a 3-a sau a 4-a comanda, si de fiecare data imi iau un cod diferit si functional de pe facebook-ul lor. Tot ce trebuie facut pentru a beneficia de un cod nou, este sa intri pe pagina lor de facebook care este cdkeys.com(cea la care ai dat like de pe site-ul lor), si odata intrat pe pagina dai click pe ''Like us to get 5% off'', chiar langa Photos, si de fiecare data cand dai click, acolo iti va aparea in pagina cu un cod nou.
![]()
Bookmarks