Oh, mersi mult![]()
salut, in luna decembrie mi-am luat ps+ pe 3 luni pt a activa jocurile care se dadeau moca (am ps vita, planific sa cumpar ps4). Acu ps+ mi-a expirat, si nu stiu dc nu pot gasi in download list unele jocurile pt ps vita, pe care le-am activat pe parcursul a trei luni. (kick and fenick, duke nukem 3d, titan attack, woah dave, final horizon) E un bug, sau dupa ce ma abonez din nou la plus, ele vor reaparea ?
Update: am uitat sa mentionez ca am trimis consola la reparatie, si pe site imi apare dezactivata.
Daca atunci cand au aparut le-ai adaugat in library , o sa le poti descarca cand iti activezi din nou contul ps plus![]()
gabytzu16 Da, le-am activat( adica le-am cumparat cu 0 lire). Doar ca, acum am observat, nu gasesc nici jocurile pt ps3 in download list, doar alea pt ps4.
Ms pt ajutor
Salut, in legatura cu abonamentu la ps4, cand platesti pentru un an, jocurile care le primesti pe ps plus iti raman? Gen dupa ce se termina abonamentul te mai poti juca pe ele?
Daca se termina abonamentul nu mai poti juca. Daca platesti te poti juca in continuare. Poti face si pauza, nu dispar din cont
Nu le mai poți juca. Trebuie sa fie activ abonamentul pe contul cu jocurile ca sa le poți juca.
La fel e si pe xbox? Scuzati-ma ca intreb la categoria ps, dar am zis sa nu mai fac un topic degeaba.
Mersi atat am vrut sa aud, am ps3 si nu ma pricep la generatia urmatoare si am intrebat sa fiu sigur!
Bookmarks