Cel de 3 luni , din ce am citit pe forum.
Se va schimba pretul subscriptiei de o luna, respectiv de trei luni. Pretul subscriptiei pe un an ramane acelasi
LE: A postat mai repede @raduadelin
Vita nu a mai vazut un titlu bun la Plus de la Uncharted si Gravity Rush. Cred ca acum cativa ani a fost si Soul Sacrifice, totusi.
Pe vita nu mai apar uncharted uri si soul sacrifice uri. E indie powerhouse si asta ofera si ps plus![]()
Apar o gramada de visual novels si alte jocuri japoneze care nu sunt indies, cred ca macar de cateva ori pe an ar putea oferi cate unul. Eu mi-as lua PS Plus pentru ele, asa au pierdut un cumparator care prefera sa joace Angry Birds pe telefon.
Doar killzone mercenary acum vreo 2 luni...
Eu cred ca unii nu calculeaza ce primesc in decursul unui an pt 50 usd. Fiecare o ia personal, unii au cumparat un anumit joc , altii doresc altceva. Sony cred ca accepta ca nu poate multumi pe toata lumea. Pt cei ce detin toate 3 console si nu numai oferta de jocuri e coplesitoare considerand ca mai si cumperi cate ceva...
de cand a devenit obligatoriu sa ai PS plus sa joci online si-au batut joc de lineup. rar au mai dat ceva bun. RAR. inainte nu cred ca putea cineva sa zica ca sunt jocuri proaste sau lineup prost chiar daca isi cumparasera jocurile respective sau nu. adica eu unul nu am vazut. pe cand acum..dau niste jocuri sa le dea. de ce nu ai putea da un infamous SS sau un killzone SF dupa aproape 2 ani de la lansare..? nu, dam indie-uri la prosti ca si asa le trebuie abonamentu. microsoft au fost baieti destepti si au crescut ei mult calitatea.
Ah serios, indi-urile sunt pentru prosti?
Te plangi dupa doi ani de la lansare ca nu iti dau Infamous SS sau un Killzone SF? Trebuie sa stii ca le geasesti bani de nimic pe forum sau pe OLX. Decat sa astepti dupa PS Plus sa ti le dea si sa te plangi intre timp...mai bine esti baiat destept si ti le cumperi si le revinzi dupa ce ai terminat cu ele.
Lasa-ne pe noi prostii cu ale noastre.
Asa, periaza-i, o sa ajungă sa ne dea linkuri de YouTube la ps plus. Eu nu înțeleg cum pot fi unii mulțumiți cu ce s-a dat în ultimele 3-4 luni pentru ps4. Dacă în primul an înțelegeam ca e consola noua și nu prea sunt jocuri, acum nu au nicio scuza. Și oricum e penibil sa plătești pentru un serviciu care mai mult nu funcționează. Dar cotizam în continuare și la Tokyo ploua încet, probabil, nu-i interesează pe băieți, dacă banul vine...
Sunt realist, pentru oamenii astia (Sony) asta e un business.
Asta s-a dat din ianuarie pana acum (incl. septembrie) si mai sunt 3 luni de jocuri noi pana la sfarsitul anului. Crezi ca e prea putin pentru cei 200 si ceva de lei, cam cat un joc nou pe care ii platesti?
Duke Nukem 3D: Megaton Edition
Duck Tales Remastered
Prototype 2
The Swapper
Infamous: First Light
Kick & Fennick
Rogue Legacy
Yakuza 4
Thief
Apotheon
Transistor
Counterspy
OlliOlli 2
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
Valiant Hearts
Oddworld: Abe's Oddysee
MonsterBag
Killzone: Mercenary
Dishonored
Never Alone
Aaru's Awakening
Tower of Guns
Murasaki Baby
Race the Sun
The Unfinished Swan
Hohokum
Guacamelee
Ether One
Cloudberry Kingdom
Call of Juarez: Gunslinger
Futuridium EP Deluxe
Super Exploding Zoo
Skulls of the Shogun: Bonafide Edition
Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Geometry Wars 3: Dimensions Evolved
Rain
Entwined
MouseCraft
Styx: Master of Shadows
Rocket League
God of War: Ascension
Castlestorm Complete Edition
Sound Shapes
Stealth Inc 2
Limbo
Lara Croft and the Temple of Osiris
Grow Home
Super TIME Force Ultra
Xeodrifter
Teslagrad
La-Mulana EX
Twisted Metal
si ce am zis eu ca alea sunt doar de PS3?nu men...lista contine si ps4 si ps3 si vita ..dar discutia era orientata catre ps4, alege doar ps4 sa vezi jocuri
![]()
Oops , asa am înțeles.
Sa nu aruncați cu pietre dar chiar nu ma interesează ce jocuri sunt pe plus . Jocurile care imi plac , le cumpăr + ca sunt destul de ieftine pe forum.
Asta e totusi aria de PS3 nu PS4. De titlurile de PS3 de la PS+ nu cred ca s-a plans lumea prea mult.
Pai da, când am avut topic separat pt PS4 a fost șters și un moderator a spus ca nu are rost să deschidem două topicuri separate cu același conținut, deși pt XOne avem dacă nu ma înșel.
Bookmarks