Da, si pe mine ma tenta de mult sa il iua, iar de data asta chiar ma bucur ca nu l-am luat.
Pana acum mai toate jocurile de pe plus le aveam deja...
Da, si pe mine ma tenta de mult sa il iua, iar de data asta chiar ma bucur ca nu l-am luat.
Pana acum mai toate jocurile de pe plus le aveam deja...
Crysis 2 pe PS Plus?! Hm, foarte tare. Bag picioru, io numai cumpar nimic retail.
Nu-i rau Sony, nu-i rau...
Eu nu as fi asa de fericit in privinta lui Crysis 2 . Gusturile nu se discuta , dar acel joc a fost pt. mine o pierdere de bani si de timp (pe PS3,bineinteles) . In alta ordinde de idei , continului PS Plus este din ce in ce mai bogat si cred ca este o investitie ft. buna![]()
Stie cineva unde pot gasi o lista completa de jocuri care au fost gratis de-a lungul timpului pe PS+adica o lista completa de cand s-a lansat serviciul pana acum? In aprox. un an de cand am PS+ am strans sper 90 de jocuri gratis, sunt insa curios de o lista completa...
Mersi.
EDIT:
Am gasi o lista, ce-i drept pare sa fie lista pt. US a unui tip care zice:
� Archive � Playstation Plus: The Best Value In GamingOver the last year, here is a list of all of the free games that I have received through Playstation Plus
Postul pare sa fie din iulie anul asta, de atunci insa PS+ a luat un avat considerabil cu Borderlands, Dead Space 2, Red Dead Redempion, Deus Ex, LBP 2, Rage, Motorstorm Apocalypse, Darksiders, Sly Raccoon etc.
In conditiile in care un an de PS+ costa cam cat un joc din magazin, s-mi zica mie cineva ca PS+ nu e un deal extraordinar...
tot n-ar avea niciun rost daca am fi o echipa de aici...la cate perkuri si bonusuri au aia..sa nu mai vorbim de arme..![]()
Poi ma refer sa strangem o echipa mare si sa jucam private , la el ai doar un trofeu care trebuie facut random , restul poate fi facut private
Eu nu ma refeream sa fim o echipa care joaca impotriva celorlaltiSa fim doar noi si sa jucam pentru trofee si sa fie fun
![]()
Voi anunta aici si pe threadurile crysis 2 si trophy boosting cati suntem la final si apoi vom stabili o zi cand sa jucam , dar dupa cum am pus dupa 7 noiembrie
---------- Post added 28-10-2012 at 07:41 PM ----------
Echipa adunata sdeocamdata:
Jokerash
bartonn
ReNeGaDe124
ps3trophies
aizenks
oee
alecutheman
cristi-dinu
chynagods
DanTe23 - la sfarsitul lui noiembrie
Boghy02 - Me
eastbason
Am sa ii rog pe cei care au spus ca vor sa joace , sa dea add la boghy0205 , to save time![]()
salutari. doresc sa imi iau si eu PS Plus, dar doresc sa il iau impreuna cu cineva.. cine se ofera ?
ps. o sa iau si eu crysis 2 si ma bag la mp.
Bookmarks