Trebuie sa descarci toate jocurile înainte sa închidă magazinul apoi nu mai le poți descarca…
Trebuie sa descarci toate jocurile înainte sa închidă magazinul apoi nu mai le poți descarca…
Nu cunosc informatii despre asa ceva dar nu cred ca e adevarata treaba asta...pot fi dati in judecata pt asta lol...poate opresc suportul dar asta e altceva. Sa vedem ce va fi...in continuare eu unul nu sunt incantat de ideea de subscriptie si nu ii vad pe sony sa faca ceva fezabil. Poate inlocuiesc tot magazinul de pe ps3 si le poti juca pe ps4/5, vorbind de chestia cu magazinul ps3.
Sunt destul de multicele jocuri doar de ps3 care au fost misto si inca nu au fost portate pe ps4-ps5. Poate o sa invete si ei ceva de la nintendo( parca auzisem ca au facut aproape toate sa fie compatibile cu noua iteratie)
---------- Post added 04-12-2021 at 21:53 ----------
Am citit acum 2 minute si nu e adevarata treaba.. voiau sa inchida posibilitatea de a mai cumpara ceva pe store dar nu sa inchida store-ul. Si-au revenit intre timp
Esti mai câștigat cu 3 ani la oferta de BF. Asa oricum nu puteai sa iei mai mult de un an. Si nici nu aveai garanția ca va mai fi pretu ăsta peste un an cand iti expiră
Este pentru cei care nu au Plus activ. Deci nu e doar pt clienții noi noi. Chiar daca ai avut Plus in trecut oferta e valabila daca nu ai Plus acum.
Vedeti ca la search in aplicație apare atat cu pret in treg cat si la reducere. Uitați-vă atenți
Haideți, a fost reducere pentru toată lumea, deși mai mică, acum vreo câteva săptămâni. Eu am abonament activ, dacă prind reducere de 50% pentru cei care au abonament activ, o să extind atunci pentru vreo 2 subscripția. Parcă prin primăvară a fost reducere masivă pentru toată lumea, chiar pe la 50%, dacă nu mă înșel.
Au apărut zvonuri despre jocurile din luna ianuarie :
Deep Rock Galactic ps5/ps4
Dirt 5 ps5/ps4
Persona 5 Strikers ps4
https://www.psu.com/news/playstation...s5-free-games/
Pentru luna februarie:
EA Sports UFC 4 (Ps4)
Planet Coaster: Console Edition (Ps5)
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure (Ps4)
Mai bine nu dadeau nimic, in ultimele 4-5 luni nici macar un joc n-am mai descarcat din oferta lor...
Da, mediocre titluri in ultimele luni. Cica Tiny Tina ar fi ceva de capul lui insa cum eu n-am jucat nici un Borderlands pana acum, nu cred ca o sa-l apreciez.
Eu am încercat Deep Rock Galactic pentru că mi-a spus un prieten că l-am putea juca în coop. Am prea multe jocuri de terminat ca să încep cu cele de la PS Plus, dar nu renunț la subscripție. Aștept anunțul pentru noua subscripție care să includă CrunchyRoll (echivalentul Game Pass).
Bookmarks