Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 44 of 304 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast
Results 861 to 880 of 6071

Thread: PlayStation Plus

1. #861 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Stiam eu ca merita abonamentul

2. #862 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din păcate e vorba de MGS pt Vita, au modificat linkul

3. #863 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Oricum merita sa ai PS + ............daca mai era cineva pe ganduri
    Strangem bani de VITA acum prea multe titluri bune si aici

4. #864 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Oricum merita sa ai PS + ............daca mai era cineva pe ganduri
    Strangem bani de VITA acum prea multe titluri bune si aici
    Nu a zis nimeni ca nu merită, eu astept un bundle ps vita-ps4

5. #865 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    O sa iau mass effect 3......chiar daca nu le-am jucat pe celelalte Cine imi recomanda niste walktrough-uri cu cele doua parti, sau se incumenta sa-mi zica in mare ce se intampla in aceste jocuri, i-as fi recunoscator.

6. #866 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    O sa iau mass effect 3......chiar daca nu le-am jucat pe celelalte Cine imi recomanda niste walktrough-uri cu cele doua parti, sau se incumenta sa-mi zica in mare ce se intampla in aceste jocuri, i-as fi recunoscator.
    Daca nu ai jucat ME1 si ME2 nu merita sa te apuci de 3...Macar ME 2 sa il joci si cu intro la ME1Inca odata nu iti recomand deloc sa joci doar ME3

7. #867 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    Daca nu ai jucat ME1 si ME2 nu merita sa te apuci de 3...Macar ME 2 sa il joci si cu intro la ME1Inca odata nu iti recomand deloc sa joci doar ME3
    +1, nu juca mass effect 3 decat dupa ce joci primele doua parti, e un joc superb, cu o poveste extraordinara

PS dupa ce termini mass effect 1, sa dai import la save file in mass effect 2 apoi in 3, deciziile sunt foarte importante

8. #868 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Mare discrepanță între Zona 1 și Zona 2 atunci când vorbim de PSN Plus.

I live the american dream!

9. #869 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    Salut, n-am mai deschis consola de cateva luni bune si as dori sa-mi zica si mie cineva(nu sunt la curent cu mai nimic ) daca eu acum deschid consola si fac un nou cont pe UK si folosesc cardul ING visa elec. pot cumpara subscriptie pentru PS Plus?

10. #870 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by vld_D3mon View Post
    Salut, n-am mai deschis consola de cateva luni bune si as dori sa-mi zica si mie cineva(nu sunt la curent cu mai nimic ) daca eu acum deschid consola si fac un nou cont pe UK si folosesc cardul ING visa elec. pot cumpara subscriptie pentru PS Plus?
    Nu.

11. #871 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Poti sa folosesti card ING dar exista riscul sa-ti fie banat contul
    Recomand sa cumperi redeem codes ca sa-ti alimentezi contul.Poti apela la useri ca Robert Dinu pentru coduri pe UK
    Bafta

12. #872 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Un joc cum ramane in lista ta dupa ce il pui la download si scrie activating?!

Daca vreau sa salvez un joc de psv il pot salva la download tot in aceasi modalidate sa-mi dea activating?!

13. #873 SP
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Un joc cum ramane in lista ta dupa ce il pui la download si scrie activating?!

Daca vreau sa salvez un joc de psv il pot salva la download tot in aceasi modalidate sa-mi dea activating?!
    Da,ramane in lista de downloads-uri.

14. #874 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Sper si la o reducere ptr joe danger 1, sa incep cu inceputul.iar cu me3 e bine,dupa ce au telenovizat seria asta nici ca mai merita vreun ban in plus.

15. #875 SP
    Member muski's Avatar
    Anyone who activates a 12 Month PlayStation®Plus Membership from Monday 1/28/13 through Monday 3/4/13, including current Plus members, will get a bonus 3 Months of PlayStation®Plus added to their membership. Join today and get your 3 bonus months!

A incercat cineva sa cumpere 1 an ? Am intrat pe ps3 si nu scrie nimic pe acolo de cele 3 luni in plus.

16. #876 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Doar pe US e valabila oferta, nu iti recomand US, sunt jocuri mult mai bune pe UK

17. #877 SP
    Quote Originally Posted by muski View Post
    Anyone who activates a 12 Month PlayStation®Plus Membership from Monday 1/28/13 through Monday 3/4/13, including current Plus members, will get a bonus 3 Months of PlayStation®Plus added to their membership. Join today and get your 3 bonus months!

A incercat cineva sa cumpere 1 an ? Am intrat pe ps3 si nu scrie nimic pe acolo de cele 3 luni in plus.
    Am cumparat eu pe un an si am primit cele 3 luni gratuite.

18. #878 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Ma poate ajuta cineva cu niste detalii de pe un card din strainatate,vreau sa-mi activez codul acela de 30 zile PS+...nu vreau decat sa-mi activez apoi sterg detalile contului..
    Am incercat cu card de Romania,imi zice ca e invalid..

19. #879 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Se pare ca vom mai primi ceva in martie, pe langa jocurile deja anuntate:

https://twitter.com/PlayStationEU/st...90013833252864

What's this? Another addition to PS Plus members' March IGC update? More details on PlayStation Blog tomorrow at midday GMT

20. #880 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    MGS Collection si pt ps3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 304 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast