nu amdar nu cred ca asta ar fi problema
Pentru ca fac o verificare sa vadă dacă este valabil cardul. Nu îți ia nimic de pe card. După ce îți faci contul, poți sa ștergi datele cardului.
^...si nu s-a facut nici o verificare. Nu se face verificare la introducerea cardului, ca la Pay Pal. Verifica pe extrasul de cont...
@szabi90 mai verifica odata datele introduse.
Whatever, când am făcut eu contul, prima oara nu aveam bani pe card și nu am reușit sa îl atașez. Când am avut bani, a mers fără probleme. Și sunt 4 ani de atunci
hmm
Am verificat , si nu functioneaza![]()
Cardul mai este valabil 1 an , am scris totul corect
Ma tot gandesc , poate problema ii ca am contul de UK ,si cardul ii de RO
Nu am avut PS Plus pana acuma
Sunt doar eu ,care a intalnit aceasta problema ?
^ Eu acum o saptamana am activat PS Plus tot asa cu 14 zile trial, exact asa cum ai si tu am facut cont UK si am card RO. Si a mers fara probleme. Nu stiu din ce motiv nu iti merge dar sigur ca nu cu cardul este problema. Poate chiar ai nevoie sa ai bani pe cont.
Am cont de UK. Cand l-am facut, am adaugat card de RO, am introdus codul de PS+ Trial, apoi am sters detaliile cardului.
Nu mi-a verificat cardul.
Mie imi expire ps+ pe 13 decembrie , intrebarea mea pot folosi apoi un cod trial de o luna? Pot folosi codul trial daca mai am 2 zile pana expira ps+?Macar pana prind o oferta de craciun poate la 1 an de UK mai ieftin...
Inca ceva salvarile in cloud si jocurile din download list dupa ce reactivez vor fi toate acolo nu?
LE: Se poate face de pe PC sau trebuie sa fiu pe ps3 cand vreau sa activez un cod trial de 30 de zile?
Salvarile si jocurile vor fi acolo, cat despre preturi bune nemmo(de aici de pe forum) vinde diverse coduri preplatite pt UK si US.
Mersi de raspuns @ComaLight si am de unde lua coduri
LE: Thx OEE , dar jocurile downloadate si salavarile in cloud revin cand cumpar again ps+ right?
Din pacate nu mai poti folosi coduri trial dupa ce: ai folosit unul deja sau ai avut abonament PS+.
Salvarile din cloud am impresia ca sunt pastrate acolo 6 luni de zile. Daca nu te reabonezi in aceasta perioada, ele sunt sterse.
ce s-a anuntat pe luna decembrie sau pe decembrie e grid? dar pe luna ianuarie atunci ?![]()
Pentru decembrie avem:
Ianuarie nu s-a anuntat inca, dar ar trebui sa apara in urmatoarele zile un anunt.Entering PS Plus:
29th November: RESOGUN
29th November: Contrast
27th November: GRID 2
27th November: Guacamelee! (Cross Buy)
27th November: Sonic and All-Stars Racing Transformed
27th November: Grand Theft Auto Liberty City Stories
Bookmarks