cand am vazut threadul mi-am creat false sperante ca poate e ceva legat de Romania... oh well![]()
cand am vazut threadul mi-am creat false sperante ca poate e ceva legat de Romania... oh well![]()
Se pare ca jocul free pe luna iunie pt PS Plus (PS4) va fi PixelJunk Shooter Ultimate. Mai speram inca o luna pentru un titlu mai bun.
Stick it to the man chiar mi-a placut,poveste frumoasa,ceva frumos per total jocul, dar PixelJunk si cu jocul ala 2d de acum 2 luni arata oribil. Nici n-am asteptari in primul an sa dea ceva extraordinar,dar totusi...
Ps+ o sa se transforme doar intr-un abonament pt online/multiplayer si atat...
Probabil sony asteapta moartea ps3 si regurile se vor schimba.
Arata mai bine PixelJung decat Mercenary Kings, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne inunde cu indie games, cam se exagereaza. Spre exemplu Dead Nation a fost un joc bun, funny dar pana acolo si punct, restul cred ca sunt concepute intro luna, oricum am incetat sa ma gandesc la ce ofera ei lunar, asa macar nu sunt dezamagit.
In alte ordine de idei daca tot am ajuns la jumatatea anului numai cu indies games, ma gandesc la ce au spus ei si anume ca vor oferi vreo 3-4 jocuri anual AAA daca nu ma insel (daca gresesc va rog sa ma corectati), asta inseamna ca 3 luni din urmatoarele 6 vor fi AAA (unul va fi Driver Club, un demo mai mult dar asta e alta "Marie cu alta palarie") si in rest ramane sa ofere Knack, AC IV, Lego s.a ma indoiesc ca or sa bage ceva ce iesa anul asta exceptie Driver C.
Acum am vazut si eu ca baga si Trine 2. Chiar am vrut sa il cumpar pe asta, ca arata demo-ul foarte bine in 3D. Acum ma bucur ca nu l-am cumparat![]()
Acum ca vom avea cate 2 jocuri pe PS4, poate o sa fie fortati sa bage si din launch titles daca nu or avea destule indie-uri in lunile urmatoare.
Poate baga Ac 4, l-am jucat pe pc(setat la high), dar as vrea sa-l joc si pe ps4 , nu ma mai lasa inima sa dau 2.5 mil pe un joc ce l-am terminat de 2 ori pe pc.
Trine 2 si Pixeljunk shooter Available pe Store US
Flash Sale RPG pe Store US -
- Dark Souls 2 = 39 $
- Mass Effect Trilogy = 15$
mai multe aici
- Dragon Age Origins = 5$
Free: inFAMOUS Second Son™ Official Soundtrack.
https://store.sonyentertainmentnetwo...SSOUNDTRACKAPP
Oare de ce nu s-a facut update la instant game collection cu jocurile de luna asta? Nu am mai intlanit un delay de genul asta pana acum.
Sunt online deja jocurile: PlayStation Plus | Single Post View
Eu unul nu pot face download la jocurile free de luna asta,imi da eroare.Se mai intampla cuiva chestia asta???
Daca mai aveti erori (DNS errors) folositi DNS-urile google cand setati reteaua pe PS4. Dns-urile google sunt 8.8.4.4 si/sau 8.8.8.8
Bookmarks