no clue, dadeam browse si am vazut, l-am activat si acum se descarca.
Am deja versiunea pe disc dar nu strica si cea digitala.![]()
Ieri am incercat sa joc jocurile de PS+ de luna asta cu contul de RO (downloadate de pe US store) si am primit un mesaj de genul "only the user who holds the license for these games can play them". Si contul de US si cel de RO folosesc au aceasi consola ca si main.
A mai intampinat cineva mesajul asta ? A aparut ceva update care restrictioneaza accessul la content ?
Pana la urma a mers doar daca eram logat pe consola cu ambele conturi... folosind functionalitatea de switch user...
Ciudat nu am primit niciodata mesajul acestaSingura problema pe care am intampinat-o era cu reinorirea licentei
Stiu asta, dar cred ca Andrewqp vorbea de PS3. La PS4 stau altfel lucrurile, seteaza consola "primary"
Ok
Ambele conturi au aceasi consola ca si primary. Precum am mai spus ... de 8 luni totul a mers OKEram curios doar daca nu au facut ceva 'stealth' update pt a restrictiona accessul la content. Probabil ca ii doar un bug...
E un glitch cred, si eu pe PS3 am avut ceva probleme, imi apărea mesaj ca expira jocul in 30 de min deși eu am abonament pana in decembrie
Bookmarks