Daca vedeți ceva ieftin lăsați un mesaj aici, am dat subscribe![]()
Din ce-am vazut pe pagina Playstation pe Facebook, ziceau ca Sony nu a permis migratia conturilor nicaieri in lume deci nici noi nu vom fi o exceptie.
Pe pagina de facebook se mentioneaza de un concurs ... "De pe 1 decembrie 2014 a inceput sa activeze serviciul de PS Store si in Romania. Pentru moment vorbim de o perioada scurta de teste. Pe baza feedback-urilor primite vom corecta erorile care apar. Cu aceasta ocazie va pregatim si un concurs, cu ajutorul lui Sackboy. Ramaneti alaturi de noi pentru mai multe detalii!".
Aveti detalii ?
Vreau sa imi activez/cumpar PS Plus cel tarziu maine sa prind si jocurile pe luna noiembrie ... dar nu vreau sa pierd ocazia de a castiga ceva daca imi activez PS Plus.
aveti si voi rabdare cateva zile. din ce am aflat, continutul se sincronizeaza cu celelalte store-uri asa ca vor fi si celelalte versiuni
Noi avem răbdare, ăștia care au mai postat pe aici, dar sunt unii care caută nod in papură si uită ca acum 7 ani eram ai nimănui![]()
Dar știi vorba aia
Pe langa 12 deals of Christmas, maine mai intra niste discounturi in Europa (sa speram ca si la noi):
Cam tot ce vedeți la reducere pe conturi din EU si UK vor fi și la noi, cu mentiunea ca prețul in € se va calcula in lei, curs BNR![]()
Eu stiu ca o sa fie ca la unguri. Întreabă pe feisbuc, răspund repede si ai sursa oficiala
Sper sa vina cat mai repede acel comunicat de presa, sa scrie MonkY un Hot Story cum numai el stie, in acest fel ne mai lămurim si noi![]()
Intentionez sa-mi cumpar un PS4 saptamana asta si daca tot am dat de topic-ul asta aici, as vrea sa va intreb pe voi. Sa imi fac contul de PSN pe Romania? As vrea sa-mi cumpar PS Plus din prima zi, se poate cu contul pe Ro? De asemenea, DLCs si Season Pass se pot cumpara pe Store-ul de Romania?
contul ti-l faci unde vrei tu. daca esti interesat de preturi in primul rand, fa-ti pe US. dar acolo nu vei avea parte de support si nici nu poti plati direct cu cardul din romania.
altfel, iti poti face pe romania, toate cele mentionate de tine mai sus vor fi valabile. momentan insa store-ul este inca in stadiul de populare cu jocuri, dlc-uri, servicii etc. va mai dura probabil cateva zile cel putin pana cand library-ul va fi complet
Mbon. Din pacate am inteles ca nu va exista un comunicat oficial... insa daca aveti intrebari fara raspunsuri, postati va rog aici si voi incerca sa le adresez si eu mai departe la oficiali. Intre timp incercam sa ne documentam si noi, sa vedem ce merge si ce nu merge... M-as fi bucurat sa fie un eveniment special (ar fi fost frumos chiar 1 Decembrie, insa ar merge si de un Sfant Nicolae sau Craciun) pentru asta, dar cred ca nu se doreste prea mult tam-tam. Well, asta este. Ne bucuram si cu cate putin. Poate cu ocazia asta afla si Microsoft de Romania![]()
Merge, pe US/UK nu dadeau voie pentru ca adresa de pe card (de RO) era diferita de cea de pe cont (de US/UK). Daca difera adresa este considerat card furat si te baneaza.
Uite confirmarea si pe pagina de facebook
Bookmarks